26/10/2010

tuesday



Tuesdays are pretty nice?

José González is...

15 comments:

 1. Lovely photos, I especially like the first one!

  ReplyDelete
 2. En olisi ikinä uskonut tätä sanovani, mutta näyttääpä rumuuden ruumiillistuma Autotalo (?) hienolta!

  ReplyDelete
 3. Eikun tuoha taitaakin olla se rautatieaseman vastapäinen 60-luvun pläjäys eikä autotalo :)

  ReplyDelete
 4. Miten saatkin näin kauniita kuvasarjoja :o Värit sointuvat ja soljuvat yhteen harmonisesti ja riitelemättä. Poimitko kuvia jostain kansioistasi,vai otatko aina uuteen postaukseen uudet kuvat?

  Pidän tiistaista.

  ReplyDelete
 5. Haust, thanks!

  Rebecca, rautatieaseman vastapäinen juu. Ruma. Kiehtova silti. Minusta Autotalo on hienompi ku tämä pläjäys :)

  hietzu, otan kuvia melkein joka päivä, sen kummemmin suunnittelematta. Usein kuitenkin käy niin, että yhden kuvaussession kuvissa on jokin värillinen juoni. En ihan tarkkaan osaa edes sanoa mistä se johtuu. Ehkä yksinkertaisesti siitä vain, että olen kiinnostunut väreistä. Postatessa sitten taas kiinnitä vähän enemmän huomiota väreihin. Minusta on hirmu hauskaa pelata eri sävyillä.

  ReplyDelete
 6. hey there! I've recently discovered your blog and I read through archive also. Too bad you no longer translate your posts into English. :( I will use Google translator although sometimes the phrases are misleading. I have the photos to enjoy nevertheless! They're all very beautiful and inspiring thanks to the very talented photographer!

  ReplyDelete
 7. Mulla oli niin kiva päivä, kunnes sain yhden puhelun...

  Nuo nauhat, oih.

  ReplyDelete
 8. mikä ihana nauhakasa! Mistä olet moisen kauniinsävyisen kokoelman keräillyt?

  ReplyDelete
 9. lindas fotos, pero mas alla de ello me encanta la ternura que transmiten, sus colores, la sutileza (sorry que escriba en español)

  ReplyDelete
 10. Mulla on ihan kouluajoista alkanut tiistai-inho. Ei, ei inho mutta ei-tykkäys. Sille ei enää ole minkäänlaisia perusteita, mutta edelleen sana "tiistai" ja siihen liittyvät tunteet ovat epÄmiellyttävämpiä kuin muihin päiviin liittyvät mielikuvat. Syitä silloin alunperin oli mm. se että tiistaina oli kotitaloutta jota inhosin. Ylipäätään koko kouluaikani tiistait oli aina pisimpiä koulupäiviä. Sen lisäksi tanssiharjoitukset päälle ja vaikka sitä rakastin niin päivistä tuli hillittömän raskaita.

  Eli Boomtown Rats:ien sanoja muokaten: I don't like Tuesdays.

  (tänään oli kyllä kiva päivä)

  ReplyDelete
 11. Vieläkö tarvii minun sanoa enää mitään lisää siihen että sinä saat kuvissasi rumatkin asiat näyttämään tyylikkäiltä kuten tuo viimeinen toimistotalo rumilus.
  Ja nauhat...oi miten paljon ja niin ihanan värisiä
  ja suitsukkeen hajun melkein haistan ensimmäisessä kuvassa.....
  tiistai-illan rauhaa toivottaa Anne

  ReplyDelete
 12. ups...ei vaan kahvin hajun ensimmäisessä kuvassa...se suitsuke taisi ollakin Liivialla tänään...menin jo ihan sekaisin.....anteeksi....
  -Anne

  ReplyDelete
 13. Nuo mainoskyltit on jotenkin niin kiehtovia. Olen näiden sinun kuvien tiimoilta alkanut kiinnittää niihin enemmän huomiota.

  ReplyDelete