27/10/2010

tired but still happyAfter many many years I'm listening to Neil Young: After the Gold Rush, and it sounds so good again. Hoping some of you, my dear readers, enjoy it too if that happens to belong into your music collection.

~~~

I've been mirroring at my face. I am not totally discontented but somehow a bit worried, well ha, kinda superficial too. But I think my face looks so tired. I can so easily imagine what's the way how my skin will be ageing. And even if I see other ladies I think their wrinkles are charming but I am such a sissy, I am simply afraid of changes. I am afraid of circles! And my fears will be so true, and it won't take long if this stupid pain in my feet won't stop soon. I didn't sleep well last night either.

~~~

I am in love, so freaking and sweetly in love :) Unconstrained and utterly glad. And I guess my Finnish readers are already bored of reading my endless bliss :)

~~~

I like so much these sunny, crispy autumn days.

~~~

Constantly hesitating whether to write in Finnish or in English or not to write at all. Not having time at hands so much nowadays that I could translate it all.

~~~

Now I'll cycle to visit my dear friend (with doughnuts). Nice to enjoy tea and treats together!

15 comments:

 1. I'm a sissy, too. Grey hair, drooping chin, teeth that are falling apart, where does it end. I keep trying to "rage against the dying of the light" but it's getting to be a full-time occupation.

  Thanks for the English!

  ReplyDelete
 2. Ehei,en voisi koskaan kyllästyä hehkuttamiseen.Varsinkin jos kyseessä on rakkaus,millainen ja mihin tahansa :) Ihana olet.

  ReplyDelete
 3. Sinähän olet niin kaunis tuossa kuvassakin, silmissäsi samaa sinistä hehkua kuin kaulan ympärilä olevassa huivissa.

  Samaa pähkäilyä blogikielen kanssa. Nyt sitten bloggaan randomilla sillä kielellä kun tuntuu ja ehtii, joskus kahdellakin.

  Ja rakkaus. Se se vasta on, se elämän tarkoitus.

  ReplyDelete
 4. Take care of your feet, beautiful lady! :)
  I loved your post; it's lovely to know little details about your love life sometimes. It makes me happy.

  I know it's so beautiful to be in love.

  :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous, oh, that's what I am afraid too -
  full-time occupation, phew. Actually I am not that much interested in taking care of my "beauty", I am just too lazy. Just hoping that I would get back my normal sleep soon again.

  hietzu, oi kun kiva kuulla! Itse olet ihana!

  Outi, tuosta huivista on tullut ihan lempivaate, niin lämmin ja mukava, ja tosiaan korostaa sinisilmiä. Jotenkin hyvin samanlainen sävy. Mulla sama meininki kieliasioissa, iha fiiliksen mukaan. Suomi on ollut suosiossa viime aikoina.

  Shokoofeh, I try I try. Thanks! You've been in my thoughts, how are you?

  ReplyDelete
 6. Mua ei tähän mennessä ainakaan oman naaman rypyt ole haitanneet, sen sijaan ankeutta aiheuttaa se että iho alkaa veltostua, roikkua, piirteet muuttua. Se ärsyttää paljon enemmän. Joskus oikein paljon.

  Se vaihtoehto ettet kirjoittaisi ollenkaan ei nyt vaan käy. Sori.

  PS. Onko mahkuja että SE paketti ehtii ennen lauantaita tänne? Onko matkalla? Mullon viikonloppuna yksi juttu, semmonen 'what the hell to wear'-tyyppinen tilanne ja aattelin.....;-)

  ReplyDelete
 7. I thought I was the only one moaning about getting wrinkly ;o)
  About 3 years ago I looked into the mirror one morning and was really shocked. I felt like I got old over night (I'm 40, going straight to 41 now). Concentrating on things I love to do helped me a lot. Don't mind, you'll get used to it because there' s no alternative...
  Thanks for the English!

  ReplyDelete
 8. Suomi! Suomi! Ei sillä, etteikö tässä lontoota ymmärtäisi, mutta on niin ihania ne oman kielen sanat, joita vielä niin kauniisti käytät. Minä en väsy edes rakastumisenhehkuun, sitä on ihana lukea!

  Jaan kanssasi pelon. Olen ihan huolissaan, kun katson silmänaluksiani!

  ReplyDelete
 9. piilomaja, en minä oikeastaan edes osaa sanoa, onko ne rypyt, jotka haittaa vai mikä. Ei mulla paljo vielä ryppyjä edes oo. Silmänaluset näyttää pahalta ilman pakkelointia, ja minä en niin kovasti tykkäis puleerata. Nukun huonosti jalkakipujen vuoksi ja tuijotan liikaa näyttöä. Siinä kai se. Ja mitään voiteita en jaksa säännöllisesti käyttää. Nyt ei ole edes varaa mun suosikkisilmänympärysvoiteeseen. Muutos se vain pelottaa, vähän. En minä tokikaan missään hysteriassa ole. Mutta jos asiaa ajattelen, ja ajattelenhan minä, niin muutos josta ei ole paluuta, tuntuu huonolta. Ja nyt niitä muutoksia on alkanut näkyä enemmän ja nopeammin kuin aiemmin.

  Naurattaa tuo vaihtoehdottomuus. Tykkään kun sanot noin :) Pientä ajatusristriitaa mielessäni tosiaan kielestä.

  Tanja, my namesake :) I am smiling while reading your comment.

  Maijja, Suomi tässä on viime aikoina paljon hohdokkaammalta tuntunutkin. Äidinkielellään voi niin paljon tarkemmin ja vivahteikkaammin ilmaista. Varsinkin, kun en oo mikään enkkutaituri. Mutta sitten taas minusta tuntuu huonolta kokonaan jättää englanti pois, kun nii iso osa tämän blogin lukijoista ei osaa suomea. Eli siis jatkan kummallista keikkumista kielten välillä ja suhautan postit millä kielellä, mielellä milloinkin.

  Voi silmänaluset! Minä jo näen, miten ne kohta ovat kuin kolikkokukkarot!

  ReplyDelete
 10. Pidin tästä kuvasarjasta jotenkin erityisen paljon. Ja sinä olet yläkuvassa kaunis ja tulet saamaan vielä kauniita ryppyjä, jotka tekevät sinut vain entistä kauniimmaksi :)

  Ikävää, että jalkakipu vain vaivaa, paljon lämpöisia ajatuksia sinne.

  ReplyDelete
 11. Kirjailijatar, kommenttisi on ihana! Tuohon haluan uskoa. Kuten sanoinkin, muilla naisilla rypyt näyttävät hurmaavilta. Ehkä ne minullakin sitten. Jalat on ihan persiistä nyt, ja suomalainen terveydenhuoltosysteemi kans. Koitan olla murehtimatta. Murehdinta saattaa pahentaa kipuilua.

  ReplyDelete
 12. I am fine dear. We're moving to another house so kind of busy-messy around here. :)
  xo

  ReplyDelete
 13. pleeeeeeeeeaaaaaaase write in English

  ReplyDelete
 14. Oh, please don't stop writing in English. I recently discovered your blog -- my new favorite in so many ways -- and I love your writing style. You are truly gifted, Tanja -- you are so obviously one of those people who sees the world in such a unique and beautiful way. Thank you for all the work you do on your blog -- it has been endlessly inspiring to me. I just wanted to say thank you. :-)

  ReplyDelete
 15. And if you DO have to stop writing in English I will of course totally understand! And I will still read it through Google translator! (I didn't mean to sound so bossy about it -- I just like how you write in English :-).

  ReplyDelete