18/10/2010

tykätäTykkään muovihengareista valokuvissa, mutta en vaatekaapissa. Tykkään pyykkituvista. Tykkään siitä, ettei märillä vaatteilla tarvitse liputtaa olohuoneessa.Tykkään rauhallisista aamuista, joissa on kuitenkin sellainen tunnelma, että kohta alkaa tapahtua. Tänään on sellainen aamu ja tunnelma. Tykkään kanervista metsässä, mutta en niinkään kukkapurkissa. Ihastelin niitä tänään kallioilla.Tykkään sellaisesta, että etukäteen ei ole niin lukkoonlyötyä, mikä on hienoa, kiinnostavaa tai haluttavaa. Tykkään vilpittömästä uteliaisuudesta; halusta selvittää itse, onko joku itselle hyvä homma, välittämättä siitä kuinka tyylikkäältä se muille näyttäytyy. Tykkään levykaupoista, ja ajattelin tänään poiketa parissa. Tykkään siitä, jos herätessä muistan näkemiäni unia. Tykkään myös höpöttää niistä. Tykkään herätä Miehen vierestä (hän muuten kuuntelee mielellään unijuttujani). Miehessä on niin paljon asioita, joista tykkään, että niitä olisi vaivalloista ja liian yksityistäkin alkaa tässä luettelemaan. Miehen ääni on yksi asia, josta tykkään niin että kohisee. Tykkään imartelusta, mutta sellaisesta, jossa on joku tolkku, osuvasta imartelusta tykkään. Tykkään kaikesta Zapassa. Tykkään hirvenlihasta. Vaikka suodatinkahvi on nyt in, tykkään espressosta. Mahanikin tykkää. Tykkään koukuista, jujuista, älynväläyksistä ja viisaista näkökulmista. Tykkään ihmisistä, jotka ovat rehellisiä itselleen, kiusallisissakin asioissa. Erityisen paljon tykkään heistä, jotka myös puhuvat itsestään, rehellisesti. Tykkään kiltteydestä. Ja jollain tavalla tykkään myös talitintistä, joka aamuisin tulee ikkunalleni kallistelemaan pientä sievää vartaloaan, vaikka minä pelkäänkin, että se lennähtää sisälle. Sillä sisälle se totisesti meinaa tulla.

12 comments:

 1. Tykkään tästä listasta!
  Ja sinusta!
  Ja kuvistasi!
  Ja tästä päivästä ja huomisesta!

  ReplyDelete
 2. Tykkään innostavista blogipostauksista jotka nostavat mielialaa kun odottelee Photarin avautumista koneellaan!

  Ja myös noista muovihenkareista, niissä on jotain symppistä ja niihin ripustetut hameet eivät valahda lattialle vaikka kuinka tönisi niitä vaatetangolla ympärrinsä. Tosin riiteleväthän ne jossain määrin luonnnonläheisempien sisustusmiletymysteni kanssa.

  ReplyDelete
 3. Minä tykkään kiltteydestä ja aitoudesta.
  Erilaisuudestakin tykkään.
  Talitinteistäkin tykkään,sillä niiden touhukkuutta on hauska katsella.
  Tulisi hurjan pitkä lista tykästymisten aiheista.
  Paljon pisempi kuin,
  en tykkää-listasta.

  Ihan yhtä pitkä lista tulisi rakastan-listasta,
  kuin tykkään-listasta.

  Kuinkahan pitkä rakastan-lista sinulla olisi!?
  Ihana tuo kanerva kuva!!<3<3<3
  P.s:
  Ja ihanaa,että miehonen on tykästymis-listalla!!!=O)
  Rakastuminen on ihanaa!!!
  Ihanaa rakastumista sinulle toivottelen.
  Ja voin hyvin uskoa,että koiruus on pelkkää tykästymisen kohdetta.<3

  ReplyDelete
 4. Liivia, minä tykkään sinusta! Mukava kuulla, että siellä hyviä juttuja odotettavissa.

  Rinna, ai niin, juuri noista innostavista blogipostauksista minäkin tykkään, totta kai! Minulla on fiksaatio, että noita muovihengareita ei voi vaatekaappiin laittaa. Pöhölö päähänpinttymä, tiedän. Mutta saapahan niitäkin olla. Pärjään ilmanki. Tosin välillä joku hame valahtaa.

  Katinkainen, touhukkailta nuo tintit nimenomaan näyttävät ja nätiltä. Rakastan -lista saattaisi olla aika pitkäkin, mutta sekin ehkä liian yksityinen tänne jaettavaksi. Ja rakastuminen totisesti on ihanaa, nytpä sen tiedän! Zappa tykkää tällä hetkellä uudesta lampaantaljastaan.

  ReplyDelete
 5. Voi vaatteiden liputus....se aika vuodessa kun emme voi ulkona kuivattaa tarkoittaa juuri liputusta. Yläkerrassa, mutta kuitenkin. Ei tarvitse makuuhuoneessa ilmankostutinta, heh.

  Minä tykkään kauheasti ed. postauksen mekosta. Saako lisätietoja?

  ReplyDelete
 6. Minä tykkään jutuistasi ja kuvistasi ja tykkään kans!
  Osuvasti kauniisti kirjoitettu että kanervat kauniimpia metsässä kuin kukkaruukussa,niin on (vaikka syksyllä minun pitää saada kanerva tai kaks' ruukkuun....
  orvokkien seuraksi...)
  puuhenkareista tykkään kaapissa ja rautaisista tykkään kuvissa mutta sinä saat kuvassa muovisetkin näyttämään taiteellisilta....
  ihanaa viikon alkua lähettää Anne

  ReplyDelete
 7. Tykkään kauniista arjesta kuvissasi, tavastasi yhdistellä kuviasi ja tunteista joita ne herättävät minussa!

  ReplyDelete
 8. Your study in pink is lovely.
  how can those coat hangers look so nice?

  ReplyDelete
 9. :)
  Tähän kommenttiini mykkään
  vielä lykkään:
  TYKKÄÄN !

  ReplyDelete
 10. Olet kyllä taituri tuomaan kauneutta esiin arkisistakin asioista! Tykkään ja ihastuksesta huokaan:)

  Lämmöllä, Hannah

  ReplyDelete
 11. Hauska tykkäyslista. Talitinteistä puheenollen, ruukaan pitää töissä ulko-ovea auki asiakkaita varten. Viimeviikolla yhtenä aurinkoisena päivänä talitintti päätti tulla asioimaan putiikissani. Oli muuten todella vaikea saada sitä takaisin ulos liki neljämetrisestä tilasta jossa on vain matala ovi maantasassa. Mutta mieheni ja työkaverin avustuksella, parin ison harjan ja niiden päälle heitettyjen kankaiden avulla saimme sen ulos ennen kuin se panikoitui ihan kokonaan. Lintuparka.

  ReplyDelete