22/10/2010

tykkään ja tykkään ja tykkäänTykkäätkö kun puista tulee lehdet alas kuin sateena? Tänään oli sellaista. Minusta se on niin lumoavaa! Se näky on niin haikean kaunis, toisaalta aivan leikkisä, ja se kahiseva ääni on kiva! Hevoskastanjan lehdistä lähtee erityisen kuuluva pöhähdys. Voisipa tällainen vaihe kestää pidempään. Tykkään sellaisesta, että on sen verran aikaa, että voi kesken kaiken jäädä pällistelemään vaikka kastanjapuuta. Tykkään ostaa vuokaleipää ja leikata siitä itse paksuja paahtoleipäviipaleita. Se on niin paljon parempaa kuin valmiiksi viipaloitu paahtoleipä. Tykkään myös siitä, kun rikkinäiseksi luulemani leivänpaahdin, nätti, tulikin kuntoon, kun isäni viime viikonloppuna vieraillessaan sitä vähän ronklasi. Tykkään teistä armaat lukijani! Ja uusimmasta kirppiskankaasta tykkään kovasti myös, Sandersonia 50-luvun loppupuolelta (toisessa kuvassa, anteeksi kuvan suttuisuus, ei meinaa valo riittää, ja silti teki mieli esitellä), uskomatoman hyvässä kunnossa. Tykkään siitä, että on perjantai, ja että illalla saan kaikista ihanimman, viisaimman, kiinnostavimman, lempeimmän, hauskimman, tärkeimmän ja rakkaimman tänne luokseni.

16 comments:

 1. Minä tykkään ostaa pehmeän reikäleivän ja leikata siitä veitsellä junaleipiä. Tykkäämäni hoitotäti leikkasi minulle aina junaleipiä. 2-3cm leveä leipä joka käännetään lappeelleen ja laitetaan leikkauspintaan voita. Viime aikoina brie-juustoa ja passiohilloa. Tykkään.

  Tykkään siitä, että tunnut olevan onnellinen ja hyväntuulinen. Sellainen leviää myös ympärille, kiitos siitä.

  ReplyDelete
 2. Laura, tiedän mitä tarkoitat, mutta minä ja pappani (ja isänikin kai) sanoimme niitä nopposleiviksi. Ne on ihania! Normaalisti en pidä ruisreikäleivästä (paitsi yhdestä Salosen leivästä, mutta se ei ole samanlaista mitä noppos/junaleipiin tarvitaan), mutta noihin tulee joskus oikein himo. Minä tykkään niistä ihan vaan voin kanssa, aika paksun voikerroksen, mitään margariinia ei noihin voi laittaa. Nyt tuli se himo. Minä muuten olen ihan ylettömän onnellinen. Tästä rakastumisesta.

  ReplyDelete
 3. Hienoja värejä asioita kuvat täynnä. Tuo kangas on kyllä herkku, itselläni on pöytäliinan verran lähes samaa, väritys toinen.

  Niin kivaa täälläkin, vaikka vähän orastavaa flunssaaa onkin ilmassa.

  ReplyDelete
 4. Kuulostat ihanan hyväntuuliselta, tulee hyvä mieli kun lukee. Kangas on todella kaunis

  ReplyDelete
 5. Huokailen taas täällä, ihastuksesta. Mua harmitti kun aamulla kamera kaulassani menin puskaan kuvaamaan huurretta ja sit olikin akku loppu. Polkaisin jalalla.

  Niin hellusia nuo pampulat. Kivaa viikonloppua teille! <3

  ReplyDelete
 6. Lehtisade on ihanaa. Huomasin yhtenä päivänä nauravani ääneen kadulla katsellessani noita lehtien lentoa tuulessa. Jotkut työnsivät päätään syvemmälle sateenvarjojen alle ja minä nostin kaulaani korkeammalle, että näkisin enemmän. Kaemmas.

  ReplyDelete
 7. Määkin tykkään, sun kuvista niiiin! Ja kaikesta niisä kuvissa, ja tekstistä. Ja siitä kun olet noin iloinen ja kun saat viettää viikonloppua sen ihanimman kanssa.
  Pitäkää kivaa, nauttikaa!

  ReplyDelete
 8. So especial... great images!

  ReplyDelete
 9. Tykkään. Kun sellaista tänään ääneen ihailin, minulle sanottiin, että sinä se näet kauniin. Niin sinäkin. Onnellista viikonloppua.

  ReplyDelete
 10. Mie tykkään kankaista..Upea tuo Sandersonin.Miulla on vihreät Sandersonin kirppisverhot makuuhuoneessa.Lempiverhot,hyvin samantapaiset kuin kankaasi.Pöytäliina on kaunis myös,kaikki kuvasi itse asiassa ja se miten kuvailet Miestä.

  ReplyDelete
 11. as usual, so beautiful. I wish I could claim these photos. Do you sell prints of your work?

  ReplyDelete
 12. RAKASTAN sitä kun puusta lehdet putoilevat kuin sade! <3 Yksi hurmioitumisen aihe jälleen :) Ah,tykkään paljon samoista asioista kuin sinä,ja tykkään sinusta,teksteistäsi.

  Talvisen valkoista lauantaita! Ja kiitos hyvästä mielestä :)

  ReplyDelete
 13. Olen melkein varma, että olen jo joskus kertonut kuinka ihana tämä blogi on, mutta kaiken varuilta voin kertoa uudestaan. Ihana! Kuvat ja tekstit ja yleinen tunnelma. Olen seurannut hiljakseen jo melkein alusta asti ja tässä on niin taikaa, että säilyy kestosuosikkien listalla aina ja aina.

  ReplyDelete
 14. Ihana tykkäämislista. Voisin allekirjoittaa melkeinpä jokaisen kohdan :)

  ReplyDelete
 15. Tykkään tästä kuvasarjasta kovasti.

  ReplyDelete
 16. Pidän tästä tunnelmasta,
  tekee mieli henkäistä syvään raikasta syyssäätä väreineen kaikkineen.
  Voimia tulevaan viikkoon!

  ReplyDelete