30/10/2010Väsyksissä, ja pää sekaisin kuin liian moneen suuntaan säntäilleellä pupun rääpäleellä, vaikka käytännössä olen makoillut koko viikon. Sängyn pohjaltakin käsin voi säntäillä moniaalle. Ja saada samalla selkänsäkin jumiin. Huomenna, hui, eikun siis tänään pienet ennenaikaiset synttärijuhlat. Jos nukkuisi välillä. Sellainen olo – tiedättehän? – että saa olla kieli keskellä suuta, että tulee kotiavaimet mukaan uloslähtiessä ja liesi kiinni keittelemisen päätteeksi. No mutta, synkeää taivasta vasten auringonpilkahduksen kultaama puu näyttää ihmeellisen ihanalta!

~~~

Fuzzy for fatigue. I've been writing and sewing and cooking. All nice and cozy things but while doing those things in a sick-leave I'm starting to feel like a weakling bunny being busy running about everywhere. But anyway, it is my early-birthday party tonight and I am the most joyous to have all the dearest friends here with me.

11 comments:

 1. Charming blog with lovely photos. I adore that you are willing to write in English some ;)

  ReplyDelete
 2. Tuo kahvikuppi on niin hieno.
  Väsyksissä ja sekaisin minäkin, mutta jotenkin silti hirveän tyytyväinen. SEitsemän nukkumattoman yön jälkeen opetin eilen koulussa oppilaille possusta, vaikka kuvassa oli kani. No onneksi mulla oli sellaista ryhmää, etteivät huomanneet mitään, mutta silti.

  Ai niin sulla on synttärit! Voi kovasti onnea!

  ReplyDelete
 3. sunny smiles, thank you, and sorry for not being systematic what comes in my posting languages :)

  Liivia, tuo on se viimeisimmän Tampere-reissun nopsan kirppisjuoksun löydös. Noita on kuusi kipaletta ja koko satsi maksoi kolme euroa! Oikea synttäripäivä on vasta maanantaina, mutta lauantai on hyvä päivä juhlintaan. Kiitos paljon! Naurattaa tuo possujuttu :D

  ReplyDelete
 4. Tykkään tuon kakkoskuvan väreistä. Miten näyttääkin ihan keväiseltä kuvalta!

  ReplyDelete
 5. Vastaan tuli koirannaama ja teksi mieli työntää nenä sen nenään kiinni kuten teen omalle koiralle...jöööö
  Ihania kuvia taas! ja mikä teksti Sinähän virkeä olet ainakin runokynä kulkee "sukkelaan" (minulle alkanut pulpahdella murresanoja jostakin lapsuudesta ja se tuntuu kivalta....Tänä aamun kuvista ja jutuista ihan huokuu tunnelma miten sipsuttelet varpaisillaan melkein ja hyräilet onnellisena ja laittelet kaikkea vieraita varten....(meniköhän nyt taas minun mileikuvituksen puolelle)...tuo Liivian sika-kani opetus kuva ihan nauratti......jos menee joskus pikkaisen vikaan niin täytyy vaan itse pysyä totisena niin muutkin uskovat....

  ReplyDelete
 6. Etukäteisonnea synttäreiden kunniaksi! Toivottavasti juhlista tulee hyvät ja lämpöisät.

  Ja voi tuota Zappaa. Se on niin mainio. Ja ihana.

  Kiitos tästä piristävästä postauksesta, tänäänkin!

  ReplyDelete
 7. Sinulla on kyllä ihan älyttömästi virtaa tehdä kaikenlaista, minä hyytyisin totaalisesti jo paljon paljon vähemmästä. Ja onnea tulevan syntymäpäivän johdosta ja rapsutuksia Zappalle. Ja kiitos mukavista hetkistä blogisi parissa.

  ReplyDelete
 8. Ihanat kuvat lämmittävät syksyistä mieltäni.

  Kuullostaa tavallaan mukavalta, että joku toinenkin nukkuu reilusti. Ei siitä minusta kannata kantaa huonoa omaatuntoa, koska välillä sitä vaan tarvii paljon unta. Varsinkin tällaisina harmaina päivinä...

  ReplyDelete
 9. Merja, tuossa puuhetkessä oli tosi outo valo. Taivas oli tosiaan ihan synkkä, mutta pilvien raosta paistoi pienelle alueelle kirkkaasti.

  hertta, Zappa on kyllä toi mainio. Minusta tuntuu, etten kykene kameralla sen mainioutta aina oikein tavoittamaankaan :) Kaikki sen liikkeet ja äänet, oi.

  Ansku, miksi minä en koe niin, että olisi virtaa? Haluaisin tehdä niin paljon enemmänkin!

  Kotini on linnani, vaikka olenkin ollut sängyssä paljon, niin en ole nukkunut kovin hyvin, huonosti itse asiassa. Jalkakivut ja tulehdudkuume tekee väsyneeksi, mutta häiritsee unta.

  ReplyDelete