16/11/2010

****Aamulla nättiä säätä ja hii-mieltä aiheuttavaa sähköpostia. Kamera kaulaan. Kipaisu levykauppaan, josta pari uutta äänilevyä. Pullakahvit Hakaniemen hallissa. Kirpputorin ilmaislaarista pari vanhaa tietosanakirjaa, joissa pikavilkaisulla hauskaa tietoa ja kauniita kuvia. Nyt lepään hetken ja kuuntelen hankintojani. Kurkkua riipii karhean kuiva kipu.

Timber Timbre

7 comments:

 1. Päiväsi kuulostaa levykauppoine ja pullakahveineen juuri sellaiselta, mitä itsekin kaipailisin pimeyden keskelle. Lukuunottamatta tietysti tuota kurkkukipua - toivottavasti se menee pian pois.

  ReplyDelete
 2. Kurkkukipu äityi ihan ärsyttäväksi. Sen ehtii ihan unohtaa, miten kamalaa on olla flunssassa. Mutta onneksi on uutta musiikkia kuunneltavana valvehetkiin.

  ReplyDelete
 3. Taisin eilen ehkä bongata sinut kuvaamassa, bussista silmäkulmasta huomasin kun tutun näköinen ihminen kohotti kameraa Fredalla. En ehtinyt tosin tarkistaa!
  Vanhoissa tietosanakirjoissa on ihania kuvia, niistä saisi hienot minitaulut (jos raaskii leikellä).

  ReplyDelete
 4. Rinna, kohottelin kameraani kyllä eilen Fredalla :) joten varmaankin minä. Hauskaa! Kävin Popparienkelissä. Nämä tietosanakirjat (2kpl) löysin Mäkelänkadun Emmauksen ilmaislaarista ja melkein koko eilisilta meni niitä selaillessa ja nukkuessa flunssaisena. Mä kyllä luulen, ainakin tällä hetkellä, että raaskin leikata. Paitsi että on nää kyllä hienot, nahkaselkäiset oikein.

  ReplyDelete
 5. Iik, mistä noin ihania lankoja saa? Minäkin kuvasin eilen Fredalla :)

  ReplyDelete
 6. Oi Matroskin, miten oon unohtanu vastata. Nauhat Mokossa.

  ReplyDelete