11/11/2010

~~~kampaamo = hairdresser's

19 comments:

 1. Tarttisko jotain tehdä?

  Mulla tarttis ainakin, nyt kaipais vähän väriä.

  ReplyDelete
 2. Tarttis! Leikata tarttis.

  ReplyDelete
 3. I just want to say a sweet good morning to you :-)
  Thank you for the wonderful photos.
  Maria

  ReplyDelete
 4. Heräsin justiin ja kattoin että Tanja siellä rukoilee eka kuvassa että pääsisi kampaajalle;-)
  Klikkaus isommaksi näytti teehetken.

  ReplyDelete
 5. Maria, heh, sweet this is, indeed :) Actually, I am still in my bed.

  piilomaja, hmm, rukoilu ei kuulu aamurutiineihini, heh, mutta tää tukkani näyttää kyllä jo niin epätoivoiselta turapehkolta, että huh. Olen laiska kauneudenhoitoasioissa. Mun veljeni poikaystävä on kampaaja ja leikkaa hiukseni yleensä täällä mun kotinurkissa, joten en oo pitkiin aikoihin enää käynyt hienoissa salooneissa. Viimeksi kun olivat käymässä, oli hällä saksetkin mukanaan, mä itse olin vaan liian väsy. Eli uutta kutsua kehiin.

  ReplyDelete
 6. Täälläkin tarttis.
  Tarkoittanee valumista kilometri pohjoiseen äidin keittiön tuolille, jossa mulle laitetaan sama violletti kukkakaapu kuin aina lapsenakin.

  ReplyDelete
 7. Oi Liivia, mikä kuva kommentistasi avautuikaan ajatuksiini! :) Eiku sinne sitte.

  ReplyDelete
 8. Toivottavasti Kampaamo ei koskaan vaihda trendikkäämpiin valokirjaimiin.

  ReplyDelete
 9. Samaa toivon minäkin. Ja mukava homma, kun lukee vain KAMPAAMO, eikä mitään aivopierutyyppistä persoonallisempaa nimeä. Kampaamoille on usein aivan tosi mielikuvituksellisen mielukuvituksettomia nimiä. Mulla vois olla vaikka Tantukka.

  ReplyDelete
 10. Mulla tuli teet nenästä ton Tantukan takia;-)))Jos haluat oikein huvitella niin laitahan googleen 'kampaamo'ja 'tukka' ja saat ...hermoromahduksen.

  Siellä on mm. tamperelainen Tukkanuotta ja paljon muita mielikuvituksen helmiä.

  ReplyDelete
 11. Jos lähen googlailemaan, juon teeni ja kahvini ensin alta pois. Olen jo minäkin pärskähdellyt tänään pariinkin otteeseen. Voin vain kuvitella hakutulosten helmikkyyttä!

  ReplyDelete
 12. Kiitos aamun piristyksestä, helmiä kommenttejakin täällä! Olin onneksi kahvini nielaissut ennen kuin luin Tantukasta :D

  ReplyDelete
 13. Minäkin hirnun Tantukkaa:D:D

  ReplyDelete
 14. Nuttula, hyvä, kun nielasit, ja Liivia, sielläkin ilmeisesti paita puhtaana ja kahvit oikealla reitillä ruokatorvessa. Mutta arvatkaa, Tantukka ONKIN nköjään oikeasti olemassa. Lähdin sit googlettamaan... Nyt nolottaa. Minä en kestä tahallista pilkkaa ja nyt tää mun ja meidän hirnuminen alkaa vaikuttaa ilkeältä. Mutta silti! Täytyy vaan toivoa, ettei Tantukan lähipiiri ole lukijakuntaani. Voi voi.

  ReplyDelete
 15. Tantukka! :D Näitä riittää muuten riittää!

  Hyvä vaihtoehto noissa aivopierunimissä on myös etu- ja sukunimen ekat kirjaimet (tai tavut) yhdistettynä tukkaan tai muuhun.

  ReplyDelete
 16. Tantukka sai nyt vaan ilmaista mainosta!

  ReplyDelete
 17. Mä en tehny tätä tahallani! Ihan vaan läksin keksimään ja apinoimaan tuota Jonnakin mainitsemaa kampaamoiden nimenantologiikkaa.

  ReplyDelete
 18. Oi ei, mielipahani Anttolalaisen kampaajan puolesta meinaa nousta sellaisiin lukemiin, että harkitsen hirnukommenttien poistamista. Ajatelkaa nyt! Joku sivullinen, jolla on tukka päässyt kasvamaan yhtä pahan näköiseksi kun mulla, googlettaa Tantukan, kun on hässäköissään hukannut kampaajansa yhteystiedot, ja päätyy tänne, jossa tehdään pilkkaa hänen mukavan ja taitavan kampaajansa toiminimestä.

  ReplyDelete
 19. Kyllähän nyt leikki täytyy kestää (etkä sinä ollut ilkeämielisesti liikenteessä), onhan toisilla sellaisia etunimiäkin, puhumattakaan sukunimistä, että ei ole paljon leikkimistä, ja silti ne vaan tuolla iloisesti porskuttaa:)

  ReplyDelete