27/11/2010

hyvää menoa


Saattelin hetki sitten ihanan vieraan bussille. Hannan. Tapasimme ensimmäistä kertaa eilen Stockan kellon alla ja siitä käppäilimme Punavuoreen päin ja katselimme pienen siivun kaupunkia ankarassa viimassa, kahvikaupassa poikkesimme ja sen semmoista, ja juttu luisti juuri niinkuin pitääkin. Ja kuin tilauksesta - tiedättehän kun vieraalle aina haluttaisi näyttää jotain sympaattista ja viehättäävää kotikaupungistaan – saimme täydellisen hurmaavan wanhan ratikan, siellä oli sellaiset ûber-söpöt himmeät hehkulamputkin, valo ihan kuin vanhemmanpuoleisesta elokuvasta. Illalla simppeliä ruokaa ja juomaa ja, ah, lisää niin mukavaa juttelua. Zappakin nautti tilanteesta.

Nyt tässä vähän tiskailen ja laittelen hyvät herkut rakastetulle. Hän saa pizzan lisäksi luvatun siivun eilisestä mutakakusta. Ja pusun, monta. Meillä molemmilla on paljon tukkaa.

Illallakin tapahtuu. Doom-keikka, Electric Wizard Nosturissa. Tykkään uudenlaisista tilanteista. Vaikka en missään heavy-musiikissa ihan kotona olekaan, niin tuo painostavan hidas tempo minua viehättää. Jännää!

7 comments:

 1. <3 oli niin ihanaa ja kotoisaa sun ja Zapan kanssa. Nyt jo kotosalla. Reipasta iltaa ja muista korvatulpat ;)

  ReplyDelete
 2. Hyvää menoa, oikein hyvä.
  Julistan pöytäliinasi maailman kauneimmaksi :) En lopeta sen ihailua ollenkaan. Kiitos kun olet näyttänyt sen meille. Voi miten toivon, että joskus törmäisin yhtä kauniiseen.
  Mukavaa iltaa!

  ReplyDelete
 3. Siinäpä seura johon olisin luultavasti helposti soljahtanut.

  ReplyDelete
 4. piilomaja, aivan olisit kyllä. Olispas ollut mukava jos olisit myös ollut paikalla :)

  ReplyDelete
 5. Olen tätä nykyä lähes kade näistä blogitapaamisista! Mutta siis oikeasti ihan tosi iloinen teidänkin kahden puolesta. : )
  Mun yks lempiväri näissä kuvissa. Tuo tumma petrooli.(?)
  Ja kiitos kun kirjoitit ravintolakäynnistä! Jo eilen ryhdyin sinne perhettäni roudaamaan, kunnes huomasin, ettei se ole sunnuntaisin auki. Ja sitten tuli kyllä mieleen, että se ei taida olla paikka jonne mennään alle 10-vuotiaiden lasten kanssa? Jotka kyllä rakastavat sushia...

  ReplyDelete
 6. Hanna, oli todellakin ihan hurjan ilahduttava juttu, että tavattiin. Muistin tulpat :) Oli hyvä elämäni eka heavy-keikka! Meen toisteki.

  himalainen, onpas juhlallista! Kiitos. Itsekin pidän tuosta kankaasta todella kovasti. Näytän sen varmaan vielä toistekin.

  piilomaja, olisit soljahtanut!

  Matroskin, ja se oli!

  maijanmaja, kyllä sinne minusta voi aivan hyvin mennä lapsien kanssa, en nyt ehkä mitään ison lössin synttärikemuja siellä järkkäis, mutta muuten kyllä. Saisivat lapset hyvää sushia! Menkää joskus.

  ReplyDelete