13/11/2010

hyvää viikonloppua, dears! - happy weekend, kalliit!Tunnerintamalla tasaantunutta, eli päiväkirjamerkinnät liikkuvat edelleen emootioiden alueilla. Kainoa hymyäkin jopa naamataulullani havaittavissa. En ole ihan varma, kuuluuko suurin kunnia mieleni piristyksestä rakkaalleni, joka osaa tiukan paikan tullen sanoa oikeat sanat tarvittavalla vakuuttavuudella, arvostamallani analyyttisyydellä sekä rauhallisuudella vaiko lyhytvihaiselle itselleni. Minä kunnioitan ja ihailen tuota miestä. Toisaalta hyvät sanat menisivät ihan hukkaan, jos en kuuntelisi ja alkaisin änkyröimään vastaan. Yhteistuumat on hyvä homma, sanoisin. Ja tiedossa on mukavaa ja minulle vähän jännittävää lauantaille.

Viettäkää tasapainoinen ja lempeätunnelmainen viikonloppu!

6 comments:

 1. Menetkö tänään leikkaamaan tukan?
  Puhuit sellaisen tarpeesta, olisko se se päivän jännittävä..?
  (Ehkä se on jotakin paljon jännittävämpää!)

  Minä etsin tänään tosissani super 8 -kaitafilmiprojektoria. Saa nähdä saako nähdä....

  ReplyDelete
 2. Se on hyvä asia jos on tasapainottava ihminen vierellä. Meillä on mies huomattavasti minua tasaisempi, ja sellaista tarvitsenkin.

  Lempeyttä sinnekin, ja paljon suklaata :)

  ReplyDelete
 3. Toi vika kuva, ohh lala! Ton vois ottaa printtinä. Niin Hieno! Otatko näitä aina lenkin varrella? :)

  Hyvää viikonloppua toivottelen myös.

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköisiä herkkuja! Näyttävät melkein kuin omatekoiselta toffeelta vaan mitä lienevät?

  Kyllä oma jamppa on ihana olla olemassa. Varsinkin juurikin tuollainen rauhoittava. Mun ja jampan suhteesta tulee välillä mieleen, että mä olen kiuas ja jamppa kylmä vesi, joka lämpöä tasoittaa.

  ReplyDelete
 5. ...vai olisiko annos hyvää suklaata tasoittanut mielialan :D ?

  Luen kuvasarjasta jotain tasapainoilua kahden vaihtoehdon välillä - tosin hyviltä näyttävät molemmat.

  ReplyDelete
 6. piilomaja, oi, ei tukan leikkuuta, vaikka syytä olisi. Oon ajatellu antaa sen kasvaa vaan. Pitäs sitä silti tasoittaa. Eilen oli mukava ilta miehen kanssa. Jännitin turhaan illan ohjelmaa, hänen työhönsä liittyvää ensi-iltajuhlaa. Meillä oli vallankin ihana ilta, ja olin niin ylpeä hänestä. Onko projektoria löytynyt? Mä laitan sulle viestiä myöhemmin ihan tuolla privaattipuolella, täällä vielä kultaihmisen kainalossa.

  Merja, on on! Näin juuri.

  Hanna, lenkilläpä nimenomaan. Zappa pysähtelee nuuskujen kohdalle, minä kameran kanssa :) Sinullekin koitan huomenna ehtiä laitella viestin tynkää :) Päivät on menny kovastikin työn parissa ja loppuaika rakkahimpain, jota ehti olla jo ikävä.

  Katjuska, eikös ookki ihana paketti? Nuo on niitä Outin synttärilahjaherkkupaketin suklaita. Oi, omatekoinen toffee oliski ihanaa! Pitäisköhän tehdä itselle jouluksi? Sinäpä tämän jampan tiiätki :) ja minut.

  Rinna, mulla on joku ihmeen tunnemyräkkä ollut meneillään melkein viimeiset pari kuukautta, ihan oikeesti joku hormonihäiriö, joten tasapainoiluksi väkisellä menee.

  ReplyDelete