08/12/2010

katsotaan


Kehoitan ja innostan kaikkia katsomaan tämän. Itse katselen sitä ylpeydesta melkein pakahtuen. Rakkaudella.

Kokeilussa kuvat jättikoossa. Katsotaan nyt.

Myöhemmin: Nuo jättikuvat näyttivät niin hirmuisilta, että päätin laittaa se takaisin totuttuun kokoon. Kokokokeilut jatkunevat.

18 comments:

 1. Jättikuvat toimivat, pidä ne!

  Taidan säästää tuon linkin illalle, katson sen mieheni kanssa. Luulen, että aihe kiinnostaa häntäkin.

  ReplyDelete
 2. Pitääkin katsoa koko jakso kun jäi maanantaina alku näkemättä!

  Minusta tuo koko sarja on valtavan hyvä ja mielenkiintoinen. Epäilin aluksi että noinko se löytää erilaisen näkökulman esitellä suomalaista pop-rock-kulttuurin kehitystä, mutta sen se vaan onnistuu tekemään :)

  Erityisesti odotan seuraavaa jaksoa, josko vaikka kokisin jonkinlaisen valaistuksen suomi-hiphopin kohdalla!

  ReplyDelete
 3. Ou jees, minen taas nää, "tallenteen voi avata vain Suomessa".

  Isot kuvat toimii minusta.

  ReplyDelete
 4. Ilona, ehkäpä pidänkin, pitää vaan katsoa kuvien koot tarkemmin. En tykkää, kun ne eivät lataudukaan tasalevyisiksi. Ja ihan tuntuu, niinkuin kuvan laatu pikkasen heikkenis tuossa suuressa koossa ladattuna, Katsotaan... Mukavaa iltaa miehen ja laatuohjelman parissa!

  Pilvitarha, minustakin tuo sarja on mahtava. En oo ehkä aivan jäävi sanomaan, kun on oman kullan työtä, mutta kyllä minä huonon ja hyvän tunnistan ja tää ON hyvä. Tykkään erityisesti sellaisesta sukupolvinäkökulmasta, joka on yksi kantava ajatus. Se passaa hyvin mun historiakäsitykseeni.

  Mä olen nähnyt hiphop-jakson jo etukäteen. Ja kun viime aikoina on löytynyt suomirapista jotain aika ihanaa, niin siksikin tykkäsin. Siinä oli mulle paljon valaisevaa asiaa.

  piilomaja, voi hiiskatin hiiskatti!

  ReplyDelete
 5. Oijoi sentään, jos sun kultasi tämmöistä tekee niin sehän on oikea kimpale! :D

  Taputa ihmeessä selkään ja kehu, voi miten sekin proge jakso toi niin ihanasti mieleen yhden juhannuksen kun eräs pitkätukkainen poika jauhoi fuusiorokista ja progesta ja minä ylistin Jimi Hendricksiä... (Poika tykkäsi Jimistäkin mutta minä en kyllä progesta perustanut)

  ReplyDelete
 6. Katsoin heti. Kiitos, kiitos, kiitos. Meni ohi telkkarista.

  ReplyDelete
 7. Ompas sulla taas ollut nättiä täällä viime päivät! Ihana kun siinä lattialla istut ja Zappa sohvalla köllöttää :)

  Taisi tulla sinne lunta enemmän kuin tänne!

  Kiitos ohjelmavinkistä, laitan kohta pyörimään. Leppoisia hetkiä ja toivottavasti jalkasärky hellittää!

  ReplyDelete
 8. I like the fact that the pictures are bigger now.
  I love also the photos at dubletti blog. You are very gifted photographer!
  Maria

  ReplyDelete
 9. Ennen kuin luin tekstisi ja tajusin eri koon, ajattelin vain, että mitäs nyt on tapahtunut, ihan kuin olisin tullut vieraalle tontille, niin paljon tekee joku pienikin asia kuten kuvakoon muuttaminen, kun joku blogi on personoitunut niin tiukkaan omaan päähän :) Mutta hyvältähän tuo näyttää.

  ReplyDelete
 10. Kiitos linkkivinkistä. Taidan tehdä kuten Ilona ja katsoa yhdessä miehen kanssa.

  Tykkään erityisesti tuosta viimeisestä kuvasta. Anturasta ja villasukista, just noinpäin. :)

  ReplyDelete
 11. Viimeinen kuva nauratti. Koira valtasi sohvan ja ihminen joutui lattialle.

  ReplyDelete
 12. Tuota rokkisuomea en itse ole ehtinyt ollenkaan katsomaan, mutta Antti on sitä kovasti ylistänyt. Kyllä minäkin vielä aion ehtiä mukaan, vaikka lomalla sitten digiboksilta.
  Minä taas pidän pienemmistä kuvista, ne kun mahtuvat kokonaan näytölleni. Tunnelma välittyy paremmin.

  ReplyDelete
 13. I really like your pictures, they make me homesick for some reason, nostalgic for a dear place that i only have imagined!
  thank you, Tanja, enjoy your day

  ReplyDelete
 14. Huomenna, perjantaina, palailen kommentteihinne. Nyt lopen uupunut.

  ReplyDelete
 15. Tämä eilisestä pienetynyt kuvakoko on minusta parempi. Näkyy paremmin ja saa suuremman katselunautinnon, liian suuresta ei saa kokonaiskuvaa samalla tavalla. Ja koska kuvasi sointuvat yhteen ja siten jatkumoa, minusta on ehdottoman oleellista että ne näkee myös yhtä aikaa. Suuren kuvakoon kanssa näkee vain yhden kerrallaan.
  Mutta vain minun mielipiteeni.

  Ohjelman pätkässä olikin paljon tuttuja:) Hyvää työtä:)

  ReplyDelete
 16. Minustakin pienet kuvat toimivat juuri sinun blgissasi paremmin kiun isot ja Liivia perusteli asian jo tuossa edellä.
  kiitos tuosta ohjelmalinkistä.Ilman vinkkiäsi se olisi jäänyt katsomatta.
  Ohjelmassa oli erityisesti yksi mieleenjäävä kohta: se missä Liisa Akimof sanoo, ettei voinut kuunnella Moottoritie on kuuma-kappaletta sen sanoituksen vuoksi...
  Itse en voisi olla enempää eri mieltä! Minulle kyseisen kappaleen sanoma on aina ollut ns. sukupuolineutraali, mutta toisella tavallakin voi siis asian nähdä/kuulla.

  ReplyDelete
 17. Minulla itselläni on sen varran pieni näyttö, että en näe kuvia kuitenkaan yhtä aikaa. Siksi minun on pikkasen hankala edes tajuta, miltä ne näyttävät yhdellä silmäyksellä. Aina kyläpaikoissa saatankin vilaista omaakin blogia, koska tuo Liivian mainitsema kokonaisnäkymä tekee katselusta vähän erilaisen. En aikanaan niin isoiksi lataa kuviani, kuin ne tässä aiemmin olivat. Kokeilen jotain, kun oon vähän kyllästyny tähän aina saman toistuvaan pohjaan. Minusta nuo tosi isot kuvat olivat myös huonot näin pienen tekstityypin kanssa. Katsotaan :)

  Mutta ihanaa, kun ootte tykänneet Rock-Suomesta! Tänään perjantaina tulee ohjelma uusintana, jos vaikka netin kautta on tylsä katsella.

  ReplyDelete
 18. Hanna, piti palata vielä jaarittelemaan tänne, kun tuli mieleeni, että se onkin hyvä idea katsoa jaksot boxilta aika tiiviiseen tahtiin. Mä luulen, että niihin saa sillä tavalla vielä vähän intensiivisemmän otteen.

  ReplyDelete