10/12/2010

sssss


Having snowsnowsnow, arthritis pain but still pure, sweet gratification here!

7 comments:

 1. Ihanat lumiset katot. Jännää miten vanhojen talojen kattoja ja yläosien reliefejä katsellessa voi mennä ajassa taaksepäin. Ei ole mitään mikä viittaa nykyaikaan (ellei jossain vilahda sitten antenni..).

  ReplyDelete
 2. tuli heti mieleen Björkin laulama Oh, it’s so quiet.

  Riivattu noita kipujas.

  ReplyDelete
 3. Olipas kiva lumipostaus. Valkoista, pehmeää, lunta ja pakkasta!

  ReplyDelete
 4. Kaunista lumikuvaa. Täällä ei noin kaunista olekaan, tuuli on piessyt puut puhtaaksi lumesta ja kaikkialla raa'an näköistä.

  Tässä vaakakoossa tämä koko on kyllä hyvä.

  ReplyDelete
 5. minä tykkään kans näistä isoista kuvista. sain itsekin viimein vaihdettua kuvia isommaksi, välillä kyllä hirvittää, ne tuntuu nyt niiiin isoilta. mutta kai siihen tottuu.

  nyt on kyllä lunta. ja komeat jääpuikot roikkuu ihan meidän ikkunoiden yläpuolella.

  ReplyDelete
 6. beautiful, beautiful, beautiful...

  ReplyDelete
 7. Merja, nyt kun mulla ei ole kiire mihinkään, eikä pakottavia menoja (sairaslomalla jälleen kerran), niin minusta tuo älytön lumimäärä tuntuu vaan hauskalta. Ja kaunistahan se on. Tosiaan melkein kuin ajassa taaksepäin.

  piilomaja, enpä oo kuunnellu Björkiä ihan hurjan pitkään aikaan! Ja älä muuta sa kipuihin. Riivatun jalat.

  hietzu, kiitos!

  Liivia, täällä alkoi tänään jäätävä viima. Oon ollu ulkona vaan pakollisen porokoiraminimin. Nyt pitäs lähteä kaupunkiin syömään. Hienostellakin tekisi mieli, kun harvemmin on tilaisuuksia, mutta mites tuolla tarkenee...

  outi, oonkin käyny "sun luona" katselemassa kaikkea hienoa, mutta kommentointi on ollut laiskanpuoleista. Noin niinkui ylipäätäänkin. Matkallekin lähdössä ja kaikkea, oih! Kuvat oli pakko vaihtaa edes vähän pienemmiksi, kun alkoi hirvittää.

  Cla Leal, oh thanks!

  ReplyDelete