07/12/2010

such a happy weekend

13 comments:

 1. Beautiful photos! So happy moments!
  Thank you for sharing those!
  Maria

  ReplyDelete
 2. Näistä välittyy aivan mahtava tunnelma! Ja mitä kakkusia!

  ReplyDelete
 3. Maria, yes indeed, we had so great moments, me and my dear friends!

  Rebecca, oli kyllä mahtavaa tunnelmaa. Sunnuntaina sain vieraakseni kaksi mainiota ystävääni. Teimme herkkuja, istuimme pöydässä pitkään jutellen, yksi opetti toista neulomaan, jokaisella oli ihanuuksia mukana selattavaksi: Paumes:n kirjoja, Lula, Frankie, Milk... Oi että oli kivaa! Ja sitten eilisen vietin kultani kainalossa ja ulkoillen kameran kanssa.

  ReplyDelete
 4. murrr...mun on ihan kademieli noista ystävähetkistä. Voi voi. Kaikki ovat kaukana eikä ole edes hyviä lehtiä.
  Katsoitteko elokuvan eilen?

  ReplyDelete
 5. piilomaja, voi kun asuisit lähempänä, tai jos minä asuisin lähempänä sinua, keksittäis vaikka mitä kivaa... No vaan hoh, mitä tähän nyt sanois, ettei tulis veitsen vääntö haavassa -olo! Eikö edes hyviä lehtiä siellä? Voi voi. Katsoimme Françoise Truffaut:n La nuit américaine. Naurettiin, hauskahan se oli.

  ReplyDelete
 6. On toki täällä lehtiä, ei ny ihan surkeesti asiat ole;-) Ei vaan tu tartuttua mihinkään muuhun kuin noihin tavanomaisiin, eikä oikein niihinkään nykyään kun ne riepoo niin. Jotakin uutta INSPISTÄ toivoisin, ihan livenä justiin niin että olisi niitä hyviä tyyppejä pöydän ympärillä omien lehtisuosikeittensa kanssa...tai muuten puhelemassa heiookkonähnytsen...kylläs tiedät mitä tarkoitan!

  Olin muuten sunnuntaina monta tuntia yksin divarissa. Luin siellä ääneen hihitellen vanhoja kirjoja, kaikkia hassuja oppaita jne.
  Selasin myös vanhoja Vogue -lehtiä, 80-luvulta lähinnä. Olivat jotenkin tosi tyylikkäitä.

  ReplyDelete
 7. Tiiän, piilomaja, tiiän kyllä. En minä ihan tosissani voivotellutkaan. Mutta ymmärrän yskän pöydän ympärille kaipuusta ja uusista jutuista, inspiksestä. Tuttua mullekin. Viime aikoina on mulla ollut vaan aika aurinkoista. Mutta ettei aivan nousis aurinkoasiat päähän, tasapainottavana tekijänä on tuo sairaus (taas jalat niin kipeät, että hädin tuskin kykenen kävelemään, silti tässä töihin lähtöä teen, kun tekee tiukkaa ja jotenkin melkein hävettäisi taas mennä lääkäriin) ja rahahuolet.

  Divarihihittely kuulostaa mahtavalta. Itse en oo tullu menneeksi piiitkään aikaan divariin. Hyvä ku muistutit! Vanhoja Vogueita oliskin kiva selailla.

  ReplyDelete
 8. Todelliset hyvänmielen kuvat.

  ReplyDelete
 9. Ihanat kuvat! Viikonlopun tunnelma kyllä välittyy..ja voi nam noita muffinseja!

  ReplyDelete
 10. ..ja sitä piti vielä sanoa,että tuo Zapan kuva jotenkin kruunaa kaiken - ihana uupunut raukka! :)

  ReplyDelete
 11. Sulla ja mulla on samanlaiset pöydät! Hyvä me. Paitsi minun on hentoisen mintunvihreä.

  ReplyDelete
 12. Neppisleppis15/12/2010, 09:39

  En yleensä kommentoi, katselen lähinnä kuvia (saa silmät levätä hetken jossain kauniissa), mutta nyt on pakko kysyä yhtä asiaa. Onko pöydällä sima-pullo? Hihii :) Vai onko se tuorepuristettua omenamehua?

  ReplyDelete
 13. Neppisleppis, pöydällä on sellaista mustaherukanlehtijuomaa Lasipalatsin Eat&Joy:sta. Herkkua. Kuohuvaista, raikasta ja alkoholitonta.

  ReplyDelete