04/12/2010

harmaanaama


Tämä viikko on mennyt, kuten ounastelinkin, pienessä kiireessä ja jälkitautisissa tunnelmissa. Väsyttää. Eilen tavaratalossa kemikaalionainen, joka oli päättänyt pakkeloida luomensa paksusti aika kirkkaan sinisellä, mainitsi minulle väsyneen näköisestä naamataulustani. En silti hurahtanut ihmeseerumeihin (houkutti kyllä). Vähän pidempi viikonloppu tulee tarpeeseen. Tänään vielä vähän töitä ja sitten makoilen tyytyväisenä kirjan kanssa, herkuttelen, siivoilen jos huvittaa ja seurustelen kevyesti hyvien tyyppien kanssa. Pari uutta hyvää lehteäkin on hankittuna. Toki kynttilöitä polttelen myös.

Ja jos jaksan – JOS – ompelen olohuoneeseen uudet mustavalkoiset gingham-verhot. Vuoritan ne ihanan kahisevalla tiiviillä puuvillalla, koska ikkunasta vetää.

10 comments:

 1. Tykkään näistä kuvista taas aivan kauhesti.
  Mulle ne on oikein talvikuvia, ei harmaanaamaisia ollenkaan.

  Näin sen siniluomisen mielessäni. Ai perhana kun olisin ollut paikalla. Olisin suositellut hänelle jotakin homeenestoainetta.

  ReplyDelete
 2. Oi kun kiva, kun tykkäät kuvista! Se siniluominen oli aika hurjan näköinen. Melkein häikäisevän epätodellinen. Ei tulis mulle vaan mieleen töösätä sellaista väriä naamaani. Oon mieluummin harmaanaama. Voisin minä silti pikkusen yrittää ehostaa. Viime ajat kulkenu ihan naturellina vaan. Toisaalta viihdyn ihan näinkin.

  ReplyDelete
 3. Mä en oo muuten koko viikolla ehtinyt istua rauhassa aamukahvilla. Huomenna otan vahingon takaisin!

  ReplyDelete
 4. Joo, kyllä tykkään. Erityisesti oikein tuosta alimmasta vaikka kuppi&kippo -kuvia on maailma väärällään. Mutta tässäpä onkin erityisen hieno sävy ja valo.

  Meikkaan mieluusti ja melkein aina mutta mulla on vähän niinku periaatteena etten paa naamaani mitään sävyjä joita siinä ei luonnostaan voisi olla. Siis sininen ja vihreä noin esimerkiksi ei koskaan voi olla ihon sävy. Paitsi tietysti jos...mutta se olisi sitten toinen juttu!

  ReplyDelete
 5. he, nauran tuolle homeenestoaineelle. Hahaa :) Aamutirskahdus.

  Nuo verhot mä haluisin nähdä! Sulla on niin pettämätön makun värien suhteen. Niistä tulee mahdit.

  Uskon, että on tylyä kuulla näyttävänsä väsyltä. Aivan kuin sitä ei itse tietäisi. Tilannetajun puutetta myyjältä. Ehkä sillä oli jouluressi ja myyntitulokset mielessä. Onneksi on sentään pitkä viikonloppu! <3

  ReplyDelete
 6. samankaltaisissa tunnelmissa täälläkin.
  tulevat verhot kuullostaa upeilta!

  ReplyDelete
 7. Wonderful pictures, as always.
  Congrats,
  Ariane.

  ReplyDelete
 8. Hah, onneksi vastustit ihmekosmetiikan kutsua!

  ReplyDelete
 9. Hanna, tää myyjä vielä kysyi, käytänkö jotain lääkkeitä. Käytänhän minä, mutta en mielelläni juttele niistä siniluomimyyjättärien kanssa, vaikka muuten lärppä oonkin. Hän sai mut melkein kuulostamaan joltain nistihampparilta. Oli hällä jotenkin vähän tilannetaju hävöksissä, mutta ei hän taatustikaan pahaa tarkoittanut. Eikä mulle paha mieli tullut. Enempi vaan revin huumoria tuosta. Tai voishan sitä laittaa asiakaspalautetta... :)

  Liivia, juuri kutistin kankaan ja ompeluinto saattaa olla käsillä, vaikka kello on 23.07. Toivottavasti tulee hienot.

  Ariane, thank you!

  Matroskin, onneksi tosiaan. Oon vähän sitä mieltä, että ensin perusasiat: ruoka, lepo, ulkoilu... kuntoon ja sit vasta lisäksi seerumia, jos jaksaa ja huvittaa. Yksi rooibosseerumi perusvoiteen alla on kyllä talvisin mun nassulle hyvä. Maksaa vaan ihan helekkaristi.

  ReplyDelete
 10. i love your groups of three.

  ReplyDelete