31/01/2011

saturdays are for lovers


Lauantait ovat rakastavaisille ja joskus pannukakut myös. Mutta hyvää tarkoittavista pannukakkupuheista voi pikkuisen turhamainen, liian herkkähipiäinen ja muutenkin surkeileva ihminen väärinpainottaessaan myös pahoittaa mielensä. Maanantaina istahdan aamupalalle itsekseni ja koitan tarkastella mielipaha-asioita ainakin kolmelta kantilta. Huh. Tarkoitukseni ei ole olla kryptinen nyt, mutta monesti asiat silti ovat. Paitsi että olen monimutkaisuuksien viljelijä, olen minä myös mestari tekemään ylitulkintoja. Onneksi en ole esiintyvä taiteilija, sillä se voisi olla monelle vähän kiusallista. Silti pikkuisen haluaisin.

14 comments:

 1. Minäkin olen toisinaan turhan herkkähipiäinen ja hölmö. Olen joskus paiskannut ruokaa roskiin, kun olen tulkinnut hieman väärin miekkosen sanomisia. Onneksi se on sentään aika harvinaista.

  ReplyDelete
 2. Pannukakut kyllä söimme hyvillä mielin ja onnellisena kuten oikeastaan melkein aina. Nuo paistamani pannukakut olisi luultavasti kelvanneet vaikka paistinkääntäjien eliitillekin. Väärinkäsityksiin pääsin vasta myöhemmin.

  ReplyDelete
 3. Ihana tuo kolmas kuva ♥

  ReplyDelete
 4. Minulla se on niin että täsmälleen sama asia, tÄsmÄlleen samat sanatkin voivat saada TÄYSIN pÄinvastaisen reaktion aikaiseksi eri tilanteessa.
  Vaikka tilanteessa sinällään ei olisi "vaaratekijöitä" eikä mikään olisi hullusti niin kohta voi ollakin.
  Tulee vaan tunne että piru istahtaa olkapäälle ja sitten lÄhtee ja lähtee todella ja sääliksi käy tielle osuneita.

  ReplyDelete
 5. Mizyena, ihana oli tuo hetkikin! Koitan taas innostua räpsypokkaristani, tuo on sillä kuvattu. Järkkyrakeista ja värit ihan persiistä, mutta jotain hauskaa tuossa silti.

  piilomaja, juuri tuosta ilmiöstä oli kyse, ja oi voi, mikä soppa tuollaisesta voikaan syntyä. Ja miten turhaa!

  ReplyDelete
 6. Sinussa on "Ellaa" sanoisi mieheni isä(kontrbasisti ja oopperamuusikko,naisten ihailija) joka arvosti suuresti draaman taitajaa arjessakin siis Ella Erosta!
  Meidän perheen Ella on esikoistytär-kaunis ja mestarillinen tilanteiden ja asioiden uusiin ulottuvuuksiin viejä.Ihana postaus tämä ja niin kaunis tuo croissant kuva...

  ReplyDelete
 7. Sähän esiinnyt täällä :)

  ReplyDelete
 8. not only saturday, but every day is for lovers Tanja:-)

  ReplyDelete
 9. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta...vai miten se menikään. Miestäsi on kyllä onni potkaissut!

  ReplyDelete
 10. Niin kaunis kattaus ja näyttää herkulliselta.
  Sievä kukka ompeleinen pöytäliina ja kakkoskuvan oksat taiteellisia, minkä puun ovat?
  Minäkin olen ajasta ja tilanteesta riippuen herkkäsieluinen...väärät sanat mietityttää kauan vaikka toinen ei ehkä ole huomannut mitä tuli sanottua.
  -Anne

  ReplyDelete
 11. This picture is too beautiful, I would like to be invited at that table!;)

  xx

  ReplyDelete
 12. Maria, juu oon draaman taitaja arjessakin. Ainakin toisinaan. Kyllä minä perusluonteeltani olen kuitenkin aika rauhallinen tapaus. Mutta sitten kun lähtee, niin oivoi. Lepyn kyllä helposti.

  Matroskin, haha, en ihan tällaista aatellut, mutta osatotta turiset.

  Anonymous, well, that's right :) But Saturdays are the perfect days for us.

  Liivia, no kiitos. Kiittelee mies aina itsekin, ja minusta on ihan tositosi mieluisaa kokata hänelle.

  Anne, oksat ovat lehmuksesta. Kauniita ovat, ja niitä kasvaa tässä lähelläni paljon. Herkkäsieluisuudesta: itse jään myös miettimään sanottuja asioita, ja sanoja nimenomaan, pitkäksi aikaa. Mutta sovintoon olen aina valmis nopeasti. Mutta unohtamine on minulle vaikeaa.

  Anna :) Thanks!

  ReplyDelete
 13. love the purple check napkins.

  ReplyDelete