02/02/2011

dimensions


Labile is the word of the day. My feet and my moods :( Happily my love is so sweet!

***

Horjuvia ulottuvuuksia, jalat ja mieliala. Onneksi on tämä ihana rakkaus!

14 comments:

 1. Rakkaus on ihanaa ♥

  Ja eka kuva myöskin!!

  ReplyDelete
 2. Voi niin onkin! Minua on kyllä ihmeen ihanasti lykästänyt tässä ♥ Nyt vaan meinaa muuten olla puhti pois ja pasmat sekasi tämän juuttaan nivelhomman vuoksi.

  ReplyDelete
 3. I feel ya! Omat ongelmat meinaa kanssa välillä viedä niin voimat, että toivon todella sinulle säryttömiä päiviä ja paljon paljon rakkautta:) T. Särkyvä

  ReplyDelete
 4. Ihana juttu. Horjuva mieli ja jalka. Sellaiset löytyy täältäkin. Ja rakkauskin :)

  ReplyDelete
 5. Rakkaus on aina ihanaa. Ja sitten tuo koirankuonolainen... <3

  ReplyDelete
 6. Voi Särkyvä, voimaa toivottelen sinne! Voi, kun löytyis puhtia läsäyttää ongelmia avarilla pläsiin ja käppäillä paikalta leuka pystyssä. Voimatonna tuo tuntuu vaan ihan liian kaukaiselta ajatukselta.

  Kirjailijatar, toivottavasti jalkasi ei kovin horju! En tahtoisi tällaista kenellekään. Vaan kun eipä tää tahdon asia olekaan :( Mutta rakkaus onkin onneksi ihan eri maata, tunteen ja tahdon asia mitä parhaimmissa määrin ♥

  nuttula, on on, kummatkin! Ja nyt oon tietty ihan jäävi sanomaan, mutta silti sanon, että minulla on erityisonni sekä kuono- että rakkausasioissa.

  ReplyDelete
 7. I'm glad I found your blog, like it alot. love tour pictures!
  have a nice day!

  ReplyDelete
 8. Oon niin onnellinen puolestasi!:):)

  ReplyDelete
 9. christina, I'm glad too :) and thanks for leaving such a nice comment.

  Liivia, mukava kuullä, kiitos. Tätä rakkausasiaa varmastikin tarkoitat :) Mulla täällä mieliala heittelee superonnellisesta superhuoliin. Mutta huolien hetkilläkin tuo mun A estää mua vajoamasta liian upottaviin soihin. Ihmeellistä miten voikin elämässä sattua näin vastakkaisia asioita samaan aikaan.

  ReplyDelete
 10. Äh, toivottavasti siellä lääkärissä löytyy nyt sitten jotakin ratkaisuja. Onneksi sulla on tuki ja turva, ei voi muuta sanoa!

  ReplyDelete
 11. Aiheen vierestä, on pitäny monta kertaa kysyä että minkä rotunen koiruus kuvissa seikkailee? Veikkailisin porokoiran suuntaan, mutta en uskalla varmaksi sanoa. :)

  ReplyDelete
 12. I have no idea what most of your blogs say but I absolutely love visiting and looking (with intense envy) at the soothing and calming photographs. You bring a sense of zen to my dreary old room in Connecticut! Thank you!

  ReplyDelete
 13. Olen koittanut ottaa tusinoittain kuvia mielestäni upean näköisistä lehdettömistä puista, mutta ne näyttävät kamerassa yleensä risukimpuilta. Mutta tuo puukuva näyttää siltä, mitä koitan tallentaa!

  ReplyDelete
 14. "Onneksi on tämä rakkaus." Nyt ei saa alkaa itkettää lukijoita noin ihanilla jutuilla. Kuvat olivat samoin taas jotenkin niin pysähdyttävän kauniita, rauhallisia, tunnelmallisia...

  Vaikka usein luen ja ihailen ja ihmettelen, niin harvoin kommentoin. Nyt ajattelin kuitenkin ilmoittaa, että valitsin blogisi seitsemän suosikkini joukkoon, joten pieni tunnustus siitä saatelauseineen Havahduksia-blogissani, jos haluat vilkaista.

  ReplyDelete