03/01/2011

sydämenmuotoinen olotila – heart-shaped feeling


On ollut niin mahtavia päiviä tässä, etten ole nettiin malttanut laisinkaan. Kameran olemassaolonkin melkein ehdin unohtaa. Hyvä välillä näinkin. Arkistokuvilla mennään nyt, sillä olenhan joskus maininnutkin, että juhlahetkissä en halua keskittyä tihtailemaan etsimen läpi.

Vuoden vaihtuminen on minulle aina mieluisampi juhla kuin joulu, tänä vuonna erityisesti. Viime päiväni ovat olleet täynnänsä tärkeitä ja niin kovin kivoja ihmisiä, rakkain vierelläni, ja ollaan nautittu monta herkkuateriaa. Sitten on ollut myös tytär Coppolaa ja Tarkovskia. Olen nauranut itseni lähes hengiltä ja useaan otteeseen. Lämmintä tunnetta melkein pakahdukseen asti. Meinasi melkein iskeä onnellisuuskrapula. Mutta nyt pyykille ja huomenna lisää lempiystäviä.

Kaikkea hyvää ja innostavaa vuodelle 2011!

~~~

I wish you all the best + inspiring and beautiful things for 2011! To me this was the best turn of the year ever. Being in love makes all the things superlative. Mwah!

13 comments:

 1. Dear Tanja,
  ...beautiful pair of...lovers!
  All the best for you in 2011.
  Heartily,
  Ariane.

  ReplyDelete
 2. Onnellisuus krapula -kuulostaa aivan valloittavan ihanalta♥

  ReplyDelete
 3. Uskomattoman kaunis otsikko,varsinkin juuri tuo suomenkielinen <3

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa hurjan hyvälle.
  Tämä jatkukoon.

  ReplyDelete
 5. Ariane, thanks, and I wish same to you! Do you know what, my mind is so full of love-things in these days that I i'm starting to be afraid that am I already distressing my readers :) But that's my life now. And I hope life would never be filled too much with love-things :)

  Maria, no sitä voi tulla aivan heikkovointiseksi melkein, kun päivätolkulla yhtäkkiä rakkaustunteet vyöryy päälle. On niin isoa fiilistä, että menee pää aivan sekaisin. Krapulahan se siitä. Pitää välillä vähän hengitellä rauhassa itsekseen, niin jaksaa taas :)

  hietzu, oi kiitos. Laitoin ekana mieleen tulleen. Sinä oot kiva!

  ryppymekko, aivan, tämä jatkukoon! Ja siitäkin kiva tilanne, että kerrankin on vahva olo, eikä pelkomieltä, etteikö hyvät asiat jatkuisi.

  ReplyDelete
 6. Voi ihanaa että on hyvin asiat. Onnellisuus huokuu sanoistasi ja kuvista ja mitäs siitä jos arkistosta ovat,
  aina yhtä kauniita...tuo kaksi kuppia...kaksi puunrunkoa....sydämellistä.
  Se oikein että välillä voi kameran ja kaiken unohtaa ja nauttia vaan kaikesta muusta juhlavan ihanasta.
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle Tanja lähettää Anne

  ReplyDelete
 7. Oh Tanja! I am happy for you! Yes being in love is very beautiful feeling.. I hope that I will find the love of my life this year...
  Happy New Year 2011 Tanja!
  Maria

  ReplyDelete
 8. Joko katsoitte siis Somewheren?
  Se tulee tänne vasta ihan kohta.

  Mulla ei ole onnellisuuskrapulaa. Kova huoli aika monesta asiasta juuri nyt. Sitten vielä se paska fakta etten voi kirjoittaa blogiani.

  ReplyDelete
 9. Anne, niin, sehän se juhlahetken juuri tekeekin, että välillä laittaa normiarjen jutut – kameran, läppärin, mitä näitä nyt on – hyllylle, ja nauttii ympärillä ja vieressä olevasta. Nyt on ollut kyllä ihanaa.

  Maria, aww I keep fingers crossed for you!

  violet, no voi hiiskatti sitä Wordpressiä! Tiedätkö onko muilla samaa ongelmaa? Ihme juttu. Aika moni vieläpä kaipaa postauksiasi. Ja arvaan, että postailu jo polttelee. Eikai siellä oo kiintiöraja tullu vastaan? Kunpa voisin lähettää voimaa ja mielenrauhaa huoliasioihin. Toivottavasti ne ovat selvitettäviä juttuja.

  Katsoimme Somewheren, ja tykkäsimme kovasti.

  ReplyDelete
 10. Vika ei ole Wordpressissä vaan meidän operaattorissa (sanotaanko niin?) siis Mobistarissa.

  ReplyDelete
 11. Onnelisuuskrapula is the best...Hope it lasts through the year!!!

  And lovely cups....

  ReplyDelete
 12. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle! Minäkin olen niin onnellinen vuoden vaihtumisesta. Kaikki tuntuu jotenkin niin uudelta nyt!

  ReplyDelete
 13. Tälläiset päivät ja tälläiset fiilikset ovat niitä kaikista parhaimpia. Näitä päiviä pitäisi jaksaa muistella silloin kun elämä ei hymyile. Toivottavasti vuosi jatkuu yhtä onnekkaasti kun on alkanutkin. :)

  ReplyDelete