11/02/2011

symmetric day – symmetrinen päiväSellainen tunnelma, että tästä perjantaista saattaa kehkeytyä aika hyvä päivä. Myös sellainen tuntuma, että minä olen jotenkin aika jähmääntynyt lähmääntynyt jauhamaan näitä ainaisia kuulumisiani. Asiapuolelle pitäisi jotain muuta keksiä! Jotain muita tarinoita. Vai kysymysmerkilläkö se piti laittaa? No joka tapauksessa, siistissä kodissa on mukava aloittaa päivän hömpötykset. Kahviin en ole kyllästymässä. Ja eilen meinasi iskea verkkoviestintäkriisi.

****

Waking up, pulling espresso and having a feeling that this friday might end up to be a very good day.

15 comments:

 1. Mä tuun tänne aina katsomaan kauniita kuvia eli ei niin väliksi millaisia tarinoita on vaikka nekin tietty luen :))

  ReplyDelete
 2. mizyéna, sanoit ehkä juurikin sen, mitä halusin kuulla :) Kuvat luontuu minulta vaivattomammin. Enkä oikein tajua, miksi en osaa jättää tekstiä pois. Olen jahkaillut tämän kanssa monesti jo aiemminkin.

  ReplyDelete
 3. Nyt on kuvat sellaiset, että päästä kuuluu vaan huminaa ja kasvoilla on sellainen hurmioitunut hymy, voi kevät.....

  Siistiä kotia yritän meille myös täksi päiväksi saada ja kahvi on myös ehdoton.

  Ihania ihania päiviä sulle!

  ReplyDelete
 4. Minulla on täsmälleen samat tulppaanit maljakossa. Aukeavat ihaniksi isoiksi tähdiksi.

  Minäkin katson ensisijaisesti huikeat kuvat, mutta luen mielelläni myös kuulumiset.

  ReplyDelete
 5. KAUNIS tulppaniasetelma! Just sanoin lapsilleni, jotka tässä häiriköi tätä mun surffailua : ), että jos meille tulis koira, niin se olis tota rotua. : )

  ReplyDelete
 6. Verkkoviestintäkriisi;-)

  ReplyDelete
 7. Minun mielestä mutteripannu on yksi kauneimmista keittiöasioista. Sillä on myös ihana keittää kahvia. Ja se tuoksu! Kahvin juominen ei kyllä luonnistu.

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia....tuo pöytä niin kaunis ja tulpaanit valon väreineen kruunaavat kaiken. Tarinoita ne on ne kuulumisetkin ja ne vasta ovatkin.
  Siivottu on täälläkin kelpaa nyt kevät auringon katsoa sisälle.
  Annelta hyvän viikonlopun toivottelut

  ReplyDelete
 9. Tuollaiset kerrotut tulppaanit ovat kyllä kauniita.

  Kuvat kertoo tarinaa, Minulle riittää ne! (vaikka tykkään teksteistäsikin toki)

  Itse asiassa aika monesta blogista katselen vain kuvat, ei riitä edes aika aina lukemiseen.

  Viidettä kahvikuppia tässä....töissä tulee litkittyä, se pitää käynnissä.

  ReplyDelete
 10. Täälläkin hyvä fiilis tästä perjantaista! Kaunis arki ja kuulumiset kiinnostavat. Ei ole blogisi/tarinasi vielä koskaan kyllästyttäneet. :)

  ReplyDelete
 11. Upeat kuvat ja niitä tulen aina katsomaan! Mutta luen kyllä tekstisikin aina ja pidän niistä kovasti myös. Sinulla on sana hallussa. Ja taikaa kuvissasi,jos en jo sanonut:)

  ReplyDelete
 12. Minun piti niin siivota perjantaina, lauantaina tai tänään, mutten sitten siivonnut. Nyt on onneksi taas pimeä ja pöly ei näy. On ihan hyvä :)

  Toivottavasti viikonloppusi meni mukavasti, että siitä kehkeytyi hyvä.

  ReplyDelete
 13. Piti ostaa tulppaaneja, sain kimpun neilikoita! Jaoin kimpun osiin ja nyt melkein joka huoneessa on vähän kukkia (ei ihan jokaisessa, täällä on niin hirveästi huoneita, ettei riittäisi yksi kimppu, huh huh). Kimput hei jee!

  Minulla on ollut liian kova tekeminen koulun kanssa ehtiäkseni nostaa tikkua ristiin blogissa. Ajattelin kyllä monta kertaa. Saan ajatuksia parhaiten juuri silloin, kun pitäisi nukahtaa.

  Esimerkiksi on pitänyt kirjoittaa (kuvien kanssa!) kaapitetusta suhteestani leopardikuosiin sekä muista tyylimahdottomuuksista ja -rikkomuksista, lempimuistikirjoista, uusista kevätmieskengistäni sekä siitä, miten rakastan mutaa ja savea - savea kaivettiin esille ihan tässä talon lähellä ja pakkohan sitä oli päästä hiplaamaan. Ikävä keramiikkakursseja, non?

  ReplyDelete
 14. Nopsaan huikkaan vaan, että on ollut aivan tosi ihana viikonloppu. Kiitos teille asioistanne, niitä lukiessa tulee hyvä mieli!

  Saatanpa palata vielä tälle kommenttilootallekin, mutta nyt uni ottaa vallan.

  ReplyDelete
 15. Your photos always have a tranquil atmosphere ...

  ReplyDelete