10/02/2011

sellasta seiskaa


Reissun jälkeen tuntui parhaalta syödä simppeliä aamiaista taas yhdessä miehen kanssa, olla lähekkäin ja jutella. Muuten olen lähinnä vain nukkunut. Matkalaukkuni on edelleen purkamatta, tavoilleni uskollisena annan sen lojua tuossa ainakin huomiseen, kunnes se todella alkaa ärsyttää minua. Nelijalkaysätäväni, Zappa-neiti ihana, kaivoi sieltä jo oman rottansa. Olen aivan poikki, tämä juuttaan nivelsairaus väsyttää. Tapasin kuitenkin vihdoin hyvän lääkärin ja sain muutaman asian ehkäpä parempaan hoitoon. Niin, että paremmalla mielellä, mutta kovasti silti uinuvainen. Asiat tapahtuvat nyt hyvin hitaasti.

15 comments:

 1. Toivottavasti uudesta lääkäristä on apua. Mitäs se tuollainen tee muuten on??

  ReplyDelete
 2. No sitä, Mizyéna, toivon itsekin! Ainakin hänellä oli ihan konkreettisia keinoja tarjota, ja hän kuunteli kiireettä (ihmeellistä näillä leveyspiireillä!). Tuo tee on intialaista, ostin sen täältä sellaisesta etnisestä ruokakaupasta, uuh mikä sana. En oo vielä raskinu avata pakettia, kun on niin paljon muuta teetä vielä juotavana. Mutta eikö ooki kaunis?

  ReplyDelete
 3. Nice packaging!
  Where are you bought it?

  ReplyDelete
 4. Tovottavasti saat apua kipuihin! itse hakenut apua noin vuoden! Nyt taisin löytää minäkin oikean lääkärin :)
  Kauniita kuvia, niin rauhallisia :)

  ReplyDelete
 5. Anna, isn't it! I like that too. I bought this Indian tea from an ethnic grocery store, here in Filand.

  Anonyymi, olen NIIN monelta kuullut, ja monessa vaivassa, että Suomessa saa odotella tosi pitkään, että kunnon apua saa. Sama homma minulla. Tämä sairaus alkoi jo vuosia sitten minulla. Hoito on ollut vaihtelevaa, mutta niin on ollut kuntokin. Nyt oireet pahimmat kuin ikinä aiemmin. Mukava, että sinäkin sait vihdoin hyvän lääkärin! Se huojentaa ihan tosi paljon. Pitkään jatkunut fyysinen sairaus, jos siihen ei saa otetta, tuntuu henkisestikin ihan hurjan raskaalta. Näin sen itse ainakin olen kokenut.

  christina, thank you!

  ReplyDelete
 6. Mun isä sanoo Suomesta että se on "aivan haista paska maa". Liittyy hänen mukaansa moneen asiaan.

  Taas mulle tuli Liinamaa mieleen. Otsikosta.

  ReplyDelete
 7. piilomaja, kuinka virkistävää, että vanhempiemme sukupolvesta löytyy noitakin, jotka uskaltavat olla tuota mieltä. Naurattaakin isäsi kommentti :D Aika helppo yhtyä tuohon. Mutta samalla ajattelen, että joka paikassa on ongelmansa. Mikä latteus! No mutta tiiät, mitä meinaan. Moneen hommeliin täällä toivoisin kyllä kehitystä ja parannusta. Mä luulen, että itse saattaisin viihtyä hyvin jonkin muunlaisessakin mentaliteetissa. Mieli tekis ainaki joskus koittaa.

  ReplyDelete
 8. Kyllä mieli masentuu, kun on kipuja ja ei jaksa/pysty tekemään juuri mitään. Itse täytyy jaksaa olla vahvana ja taistella terveydestään.Kirjoitinkin jo aiemmin, että minullakin pitkä taistelu takana. Menen toistamiseen reumapolille...ekalla kerralla n.puoli vuotta sitten laittoivat samantien kotiin!! En ole tarpeeksi kipeä, kun vielä kävelen!!
  Olen nyt löytänyt kipupolilta lääkärin, joka laittoi asioita eteenpäin ja USKOI kivut ym. Merkkaa kyllä paljon, miten lääkäri asiaan suhtautuu. Monenlaista lääkäriä olen tässä joutunut näkemään!
  Kannattaa sinnikkäästi vaan hakea apua, kyllä sitä on löydyttävä!
  Liian moni joutuu kärsimään kivuista ja niitä ei oteta todesta. Lääkkeitä vaan määrätään ja kotiin!
  Mukavia keväisiä päiviä, kaikesta huolimatta :) Otetaan kaikki irti, paremmista päivistä :)

  ReplyDelete
 9. Juu siis isä ei missään nimessä haluaisi olla missään muualla ja kyllä hänkin sen tietää miten kaikkialla on omat ongelmansa. Jos hän asuisi Ruotsissa niin sitten luultavasti se olisi se ykshaistapaskanmaa. Mutta niin, kyllä monenlaista hänkin on sairausjuttujensa takia joutunut tekemään ja kokemaan että ymmärrän sen vihoittelun.


  Aikaisemmin piti sanoa jo että eka kuvien lasien väri on hienohieno. Moneen kertaan olen käynyt katsomassa. Valo tulee niihin hienosti.

  ReplyDelete
 10. piilomaja, veit sanat suustani! Mä kans ihastuin noihin laseihin.
  Jaksamisia oikean hoidon löytymiseen! (Latteaa, mutta tarkoitan sitä.)

  ReplyDelete
 11. tilkkutyttö10/02/2011, 23:12

  Täällä on viikon värit taas tismalleen samat kuin mulla: jäisen vaaleanpunainen ja harmaa. Jotenkin ne on ilmassa... Ihania, ihania kuvia! Luot niin paljon kaunista, tulin kovin iloiseksi käynnistä täällä.

  Toivottavasti kivut helpottavat.

  ReplyDelete
 12. I have no idea what this post is about, but did you know that words on the tea package is Persian?! I am just wondering why it is on an Indian tea package...

  Have a beautiful day, Tanja! xo

  ReplyDelete
 13. Have a wonderful weekend!
  Waiting for your next wonderful photos too..
  a regular visitor of your blog;-)
  Maria

  ReplyDelete
 14. Anonymous, tuollaista tarinaa olen niin monesti kuullut, että täällä Suomessa sairastajan pitää käyttää ihan hitosti energiaa saadakseen itsensä kunnon hoitoon. Mulla tismalleen sama kokemus. Todellä raivostuttavaa! Sairaana kun ei luonnollisestikaan jaksaisi mitään reuhottamista. Eilenkin käytin koko ajanvarausajan, siis sen tk:n määrittämän kellonajan soittamiseen, mutta kukaan ei vastannut puhelimeen. Ei minusta kyllä pitänyt tulla mikään tk-nillittäjä, mutta näissä hetkissä sapettaa ja kovasti. Minulla on kyllä reumapolin henkilökunnasta enimmäkseen aivan hyvää sanottavaa, mutta niiden resurrit ovat naurettavan heikot. Toivon sulle pitkää pinnaa ja paljon parempaa vointia!

  piilomaja, ymmärrän vihoittelun minäkin :) Sinun isäsi kuulostaa hyvältä tyypiltä.

  Ja lasit, ne ovat ihan vaan Indiskasta, ovat minustakin kauniit.

  maijanmaja, kiitos paljon!

  tilkkutyttö, oi kuinka kiva kuulla sinusta! :) Hauskaa, että siellä mennään samoin sävyin, hyvät ovat. Kiitos sinulle.

  Shokoofeh, yes, actually I was ponderingwondering the same thing! Tea package, I mean... And I feel shamed and sorry that I've been so lazy to post also in English. But I appreciate all the English comments here, and try to answer too. In fact I am somehow bored in writing in Finnish too, just photos might - no words might be a solution.

  Maria, aww, thank you! New post already done :)

  ReplyDelete