23/02/2011

° ° °


Päiväohjelmassa alkavan flunssan nitistystä auringon lämmittämässä pedissä kuumilla juomilla, Joosebluesilla, ruotsalaisilla popihanuuksilla (minusta ne kuuluvat kevääseen yhtä kiinteästi kuin sipulikukkakimputkin) ja kuvalehdillä. Iltanumerona teatteria.

Eilen illalla kuuntelin Amerikan ääntä. Kerrassaan miellyttävästi ja virkistävällä näkökulmalla toimitettua laatuohjelmaa. Kuunnelkaa! Lähetykset tulevat radiosta virkeään aikaan, mutta Yle Areena toimii minulle, sillä tykkään kuunnella tämän tyyppiset ohjelmat pimeässä, vähän väsyneenä, päivän hommelit toimiteltuani.

15 comments:

 1. PIstäs esimerkiksi joku ruotsalainen popihanuus, mieluusti joku jota en tuntisi!
  Ne kuuluvat toden totta kevääseen.
  (Onneksi se Anna Järvisen levy on kohta kaupoissa).

  ReplyDelete
 2. No Anna Järvisen uutta oon juuri kuunnellu Facebookissa. Ja Lisa Ekdahl on kevätmusiikkia jos mikä. Onko tää sulle tuttu? http://www.myspace.com/gabyandthegunsmusic

  ReplyDelete
 3. Oioi, oliko hyvä teatteri? Vaikuttaa ainakin mielenkiintoiselta. Tiedän, että mies olisi tuosta ihan täpinöissään.

  ReplyDelete
 4. Muakin kiinnostaa tuo teatteri, että kannattaisko lähteä katsomaan.
  En tiennytkään että Anna Järviseltä tule uusi levy. Nyt tiedän, kiitos :)

  ReplyDelete
 5. toi suosittelemasi oli ihan muikeaa tavaraa, kiitos vaan.
  Lisa on myös kevätmusiikkia, kyllä vaan.

  Kerrohan mitä tykkäät siitä uudesta Annasta? Minä jäärä kun en voi kuunnella kun en ole FB;ssa.

  ReplyDelete
 6. Ai niin piti vielä; meillä on karrrrmea pino Corto Malteseja kotona...

  ReplyDelete
 7. Kirjailijatar, mielenkiintoiselta vaikutti juu, ja kyllä se aivan hyvä oli. Minusta tuntuu, etten ole paras ihminen nyt sanomaan oliko näytelmä hyvä vai ei, kun minulle tuo teatteri on aika vieras taiteenlaji. Koen sen helposti jotenkin teennäisenä. Mutta sitten taas, hmm, oli se hyvä. Varsinkin toisella puoliajalla siinä pääsi meininkiin mukaan. Olen itsekin muutamia Corto Malteseja lukenut, ja niihin nähden tuossa näytelmässä oli jotenkin kepeämpää, huvittavampaa meininkiä. Mutta siis kaikenkaikkiaan, minusta oli ihana käydä. Mikä tahansa aktiviteetti ilahduttaa näinä kipupetipäivinä.

  Hanna, nyt en uskalla suositella, kun en tiedä millaisesta tykkäät. Tai kuten Kirjailijatterelle sanoin, teatteri on minulle vaikea pala. Hyvin harvoin olen nähnyt mitään oikeasti mahtavaa. Mutta jos menee sillä asenteella, että monenlainen juttu voi olla kiinnostavaa, niin mene ehdottomasti, jos vielä lippuja saa.

  piilomaja, hyvä, että tuli suositeltua, mä en oo ihan kovinkaan hyvin perillä ruotsalaisen musiikkimaailman tapahtumista, mut jotain aina saattaa tulla vastaan sattumalta. Minusta tuo Gaby and... on kiva, just sitä kevätmusaa. Ruotsalaisessa kevätmusassa täytyy olla naislaulaja :) Uusin Anna kuulostaa taatusti hyvältä kamalta. Muuta en uskalla paljastaa, heh. Mulle siitä tulee jotain mieleen jotain pientä viitettä britteihin ja 60-luvun loppupuolelle, noin niinku mausteena.
  Onko Cortot sun vai J:n?

  ReplyDelete
 8. Cortot on J:n ja poikien mutta olen niitä selaillut myös. Kun J lukee niin saa pommi pudota tai talo sortua alta eikä hän huomaa.
  En oikein "osaa" lukea sarjakuvia. Tämä ei sitten ole millään äänenpainolla että "ja minähän en sarjakuvia lue!" sillä siitä ei ole kyse!

  Kuvailusi Annan uudesta mausteineen saa veden kielelle.

  ReplyDelete
 9. Ai niin Piilomaja, sellaista piti kertoa, että näytelmässä sinä tulit mieleeni Pirjo Longasta jotenkin. Siis hänellä oli jotain sellaisia ilmeitä, joita sinulla voisi olla, jos vähän ylinäyttelisit :D

  ReplyDelete
 10. hallo sweetheart! hope you are fine.. always enjoy your photos! M

  ReplyDelete
 11. Katsoin kuvia hänestä rooliasussa ja uskon että yllän samoihin naamanvääntöihin vaikken niin näytteliskään;-)

  ReplyDelete
 12. Anna Järvisestä tulee kyllä ihan kevätolo. Tykkään myös Francisista, vaikka hän ei kyllä oikein välttämättä ole kevät, mutta aika mukavan napakka ja päättäväinen :)
  http://www.myspace.com/francisishere

  ReplyDelete
 13. Olen kuunnellut viime päivät Stina Nordenstamia - Nordenstamilla on aika erilaisia levyjä, vähän synkempiä ja vähän jazzahtavampia, mutta kaikki oikeastaan hienoja. Noin ruotsiäänistä tuli mieleen.

  ReplyDelete
 14. piilomaja, siis just tuota tarkoitinkin, että noihin naamanvääntöihin kykenisit :)

  himalainen, kiitos linkistä, tämä on minulle uusi tuttavuus! Menen kuuntelemaan.

  e. aivan Stina! Taidankin kaivella levyt tuolta laatikoista, sillä olen unohtanut hänet vallankin. Kiitos kiitos kun muistutit!

  ReplyDelete
 15. Koirakuva! :D
  Paranemisia!

  ReplyDelete