Kakkosessa on pakkasen ikkunaan jäädyttämiä vesipisaroita auringonsäteiden läpi. Mä en oo ihan varma onko ne tuskaisia (jalat on ihan perkeleensaatanan kipeät!) palluroita vai onnen pallukoita (ihanat ihmiset ja rakkaus tekee nyt kaikesta niin hyvän, että oih!).
Mädithän noissa ovat perinteistä höystettä. Itse kun en niistä niin välitä, niin laitan jokirapua tai savulohta. Kyllä mä kalaherkut miellän muutenkin näihin. Toisena höysteenä oli metsäsienisalaattia, sekin on aivan ihanaa. Ja suolakurkut, smetana ja hunaja on hyvä lisuke kans. Tee ihmeessä näitä, vaikket merenelävää syökään, tää on vallankin ihana herkku. Olut on hyvä ruokajuoma tähän.
Blinit ovat pompsahdelleet joka puolella esiin puheissa viime viikon aikana ja perjantaina niitä nautin sitten minäkin, äiti oli keksinyt paistaa kun tupsahdin sinne saatuani pakkasen jäykistämän auton käyntiin. Meillä meni mädin, smetanan ja sipulin kanssa, kyytipoikana suolakurkkuja. Noi kauniita annosrakennelmia ne ei kyllä olleet..
Laitatkos sinun blini reseptin? kun se omanpiirakan resepti oli menestys! Olen ihaillut ennenkin kaunista valkoista lautalattiaasi ja tuo matto aivan ihana mutta voih jalkaparkojasi...... säryille hus! Oletko kokeillut jalkoihin kaalinlehtiä? ne murskataan hiukan ennekuin kääreiksi laitetaan.... -Anne
you take such beautiful photos, and manage to capture the hidden soul of everyday objects. it's always a treat when i can take a few minutes out of my work day and wander through your blog! thanks for the inspiration!
Miten tuo kakkonen voi ollakin noin hieno!?
ReplyDeleteBlinit, ah. Onneksi sain toissa viikonloppuna hyvän pläjäyksen.
Kakkosessa on pakkasen ikkunaan jäädyttämiä vesipisaroita auringonsäteiden läpi. Mä en oo ihan varma onko ne tuskaisia (jalat on ihan perkeleensaatanan kipeät!) palluroita vai onnen pallukoita (ihanat ihmiset ja rakkaus tekee nyt kaikesta niin hyvän, että oih!).
ReplyDeleteAnnos on herkullisen näköinen!
ReplyDeleteEn ole ikinä maailmassa syönyt blinejä. Mitäs niihin voi mättää päälle?
(ts. selviääkö ilman mereneläviä?)
Mädithän noissa ovat perinteistä höystettä. Itse kun en niistä niin välitä, niin laitan jokirapua tai savulohta. Kyllä mä kalaherkut miellän muutenkin näihin. Toisena höysteenä oli metsäsienisalaattia, sekin on aivan ihanaa. Ja suolakurkut, smetana ja hunaja on hyvä lisuke kans. Tee ihmeessä näitä, vaikket merenelävää syökään, tää on vallankin ihana herkku. Olut on hyvä ruokajuoma tähän.
ReplyDeleteVoisin kuvitella syöväni noiden pelkkien lisukkeiden kanssa vaan...tai mitenkähän mahtaisi olla joku suolattu poronliha tms...
ReplyDeletehmm...
Mää lähden huomenna Pietariin blineille!
ReplyDelete(mutta en ota sipulia, kiitos)
Nyt sanon vaan, että slurps, maistuis mullekin! Ja että oi valoa ja voi jalkoja!
ReplyDeleteNam!Ja kiitos aivan ihanista kuvistasi.
ReplyDeleteMaria
Blinit ovat pompsahdelleet joka puolella esiin puheissa viime viikon aikana ja perjantaina niitä nautin sitten minäkin, äiti oli keksinyt paistaa kun tupsahdin sinne saatuani pakkasen jäykistämän auton käyntiin. Meillä meni mädin, smetanan ja sipulin kanssa, kyytipoikana suolakurkkuja. Noi kauniita annosrakennelmia ne ei kyllä olleet..
ReplyDeleteOlen käynyt katsomassa näitä kuvia jo vaikka kuinka monta kertaa tänään..niin täydellisen kauniita! Oi.
ReplyDeleteJa mmm,blinejä..niitä on kyllä ihan pakko saada ja pian!
Lovely photographs & lovely blog!
ReplyDeleteLaitatkos sinun blini reseptin? kun se omanpiirakan resepti oli menestys!
ReplyDeleteOlen ihaillut ennenkin kaunista valkoista lautalattiaasi ja tuo matto aivan ihana mutta voih jalkaparkojasi......
säryille hus!
Oletko kokeillut jalkoihin kaalinlehtiä? ne murskataan hiukan ennekuin kääreiksi laitetaan....
-Anne
i love this post. pictures as amazing as ever.
ReplyDeletewhat a lovely set!
ReplyDeleteyou take such beautiful photos, and manage to capture the hidden soul of everyday objects. it's always a treat when i can take a few minutes out of my work day and wander through your blog! thanks for the inspiration!
ReplyDelete