02/08/2011

katsokaa, katsokaa!


Loppukesän valo on niin hyvä. Täällä on ollut kuumia öitä, hyviä elokuvia ja kirpputoreja – lapsekkaan innokkaasti tekisi mieli hihkua teille kaikille, että katsokaa, katsokaa, tällainenkin! Yöuintia ja mieluista vuorokausirytmiä on harrastettu vallan. Ja rakastunutta oloa ovat olleet päivät täynnä! Melkein yhtä juhlaa ja ainakin ihan mahtavan paljon lepoa. Retkikin oli mainio! Pikkuaskelin hipsuttelen arkisempaan olotilaan, mutta en ihan vielä kokonaan, nyt alkoi vuoden lempikuukauteni.

p.s. Katsokaa Alamar.

12 comments:

  1. Ihana ihana ihana tuo yöllinen peittokuva! Voin ihan haistaa ja kuulla kesäyön.

    Elokuu ja sen tummat lämpimät yöt ovat kyllä vertaansa vailla.

    ReplyDelete
  2. Niin ovat! Meren kosteus lämpimässä kesäyössä tuntuu hyvältä. Vähän saattaa viluttaakin, mutta ei ankarasti kuitenkaan. Peiton alla oli tosiaan ihanaa ihanaa! Punaisesta Airamista (Himalaiselle terkut ♥ ) välillä teetä ja päälle loraus rommia, mukana kahdenlaisia herkkuleipiä, toiset välimeren tyyliin, toiset viisikkoleipiä. Niin ja keksiä kans.

    ReplyDelete
  3. Oi Airam ja oi retkipaikka!!! Meilläkin vielä vähän suunnitelmissa yöretki (pitäisi kyllä nyt heti ensitöiksi hankkia se oikea punainen termari), mutta noin ihanaa paikkaa ei olekaan kuin teidän siellä, ihana on tämäkin kuitenkin, erilainen, toivottavasti ei olisi sammakoita.... Öistä ei nyt elokuussa kuitenkaan aivan tiedä, elokuu on vähän arvoituksellinen, yritän seurata oikein tarkasti tuulia, joskos meidän yöretki sitten toteutuisi.

    Tykkään niin näistä keltaisen kellertävistä täyteläisistä, elokuu melkein kuulostaa siltä. Hyviä lempeitä päiviä ja ehkäpä vielä retkiä :)

    ReplyDelete
  4. Olet kyllä onnellisen näköinen peitossasi..

    Mulla on edellisestä Suomenlinna-vierailusta niin ihanat muistot että uskaltaakohan sinne enää mennäkään. Olimme miehen kanssa seurusteluvaiheessa, siinä jossa uskalletaan vihdoin painaa kaasua kunnolla, menimme saarelle mansikoiden ja samppanjan kera. Ja illalla viimeisellä lautalla takaisin, sateen kastelemana..

    ReplyDelete
  5. Katson,katson toki.....
    Innostuksesi ja onnesi suorastaan hehkuu iloisena kuvissa ja sanoissa.
    -Anne

    ReplyDelete
  6. himalainen, hyviä tuulia ja muitakin otollisia retkiolosuhteita sinne sitten vaan! Sammakot ovat kummallisia. Yöllä varsinkin. Niistä ei tiedä mihin suuntaan ne meinaa lähteä ponkimaan. Ja se niiden jähmeä tuijotus, brrr. Ja elokuu, on se minustakin vähän arvoituksellinen, mutta eri tavalla kuin sammakot, mukavalla tavalla vaan.

    Merja, joo, tiedän tunteen. Kun kerran jossain on ollut ihan maagisen mukavaa (mikä sanapari), niin pelko sen ajatuksen lassahtamisesta on suuri. Mutta ottakaa tällä kertaa eri eväät ja menkää vaikka aivan aikaisin aamulla, tehkää se jotenkin eri tavalla :)

    Anne, oi kun kiva, että välittyy! Monesti huomaan, että kun itsellä on ollut ihan mahtavaa, niin en o ollenkaan saanu sitä meininkiä kuviini, kun eihän sitä innokkaana malta ollenkaan mihinkään kuviin keskittyä.

    ReplyDelete
  7. Oletpa taitavasti tallentanut loppukesän ja onnen tunnelmia!

    ReplyDelete
  8. Nyt mulle tulee mieleen viime elokuinen meteorisade öisillä, lämpimillä kalloilla!

    Voi, näin parikymmentä tähdenlentoa, vaikkei oltu ihan oikeaan aikaan.

    Elokuu on hyvä. Tove Janssonin lempikuukausi. Haluan innostua siitä.

    Olet söpö peitossasi.

    ReplyDelete
  9. Suloinen olet!Ja kyllä hihku vaan !Se ilahduttaa ohikulkijaakin.

    ReplyDelete
  10. Sinä hehkut Tanja! Sekä kuvissa että tekstissä, ihanaa!!

    Ja mulle tuli tästä myös niin innostunut olo :)

    Olen varma että tykkään tuosta elokuvasta, kiitos vinkistä!

    ReplyDelete
  11. Maria, kiitos! Ja yksi onnen ja tunnelman tallenne on toki myös mieheni.

    isoinpapu, hei hui, minäkin näin yhden tähdenlennon siellä retkellä! Mutta että parikymmentä!

    Maria, minähän kyllä hihkun. Tää blogi onkin helposti vähän sellainen hihkupaikka. Vaikka onhan tässä elämässä muutakin kuin hihkujuttuja, niistä on vaan monimutkaisempaa täällä uikerrella.

    minja, oi kun mukavaa, jos innostutin. Sitä nää blogit monesti teettää. Ja hei, minä oon aika varma, että tykkäisit tuosta elokuvasta.

    ReplyDelete
  12. wordpress, joomla, drupal, vBulletin, Concrete 5, magento, opencart, WooCommerce, Prestashop Graphics,Vectors
    Template Desk

    ReplyDelete