16/08/2011

tere!


Matkalta poliisilaitokselta kotiin löysin vanhan hyvän ladderbacktuolin, kympillä jee. Passi oli vanhentunut ja pääni lahoamassa. Olen ollut typerän hauras ja keskittymiskyvytön, nivelsairaus meinaa nujertaa mielenkin. Minä koitan hanttaroida vastaan. Uuden passin saatuani suhautin Tallinnaan yhden parhaan menoystävän kanssa. Leppoisasti ostoksilla ja herkuttelupaikkoihin poiketen, käsikynkkää sateenvarjon alla välillä paistesäässä, räpsräps muutama tavanomainen retkikuva sieltä täältä. Ehkä parasta tuossa kaupungissa on talot, värit ja kieli. Kirpparimummolta ostin jonkun tallinnalaisen hylkäämät välimerimatkamuistot, nuo somat lintulautaset.


9 comments:

 1. Minäkin himoan nyt just Tallinnaan! Nyt olis mun mielestä juuri sopiva aika mennä sinne.. tai sitten ensi kuussa. Ehkä saan reissun aikaankin..

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti Merja saat reissun aikaan. Sinun kuviasi sieltä olisi myös kiva katsella. On se kyllä himottava kaupunki. Siellä on jotenkin niin monenlaista hienoa.

  ReplyDelete
 3. Dear Tanja,
  beautiful shades of colours in your pics.

  I've found a little thing from/in Hamburg twice and I really hope you like it...

  Best,
  Ariane.

  ReplyDelete
 4. Ihanaa postia tällä! Sinä se osaat sitten näillä aina ilahduttaa, inspiroidun ja innostun.

  Hyvät löydöt, ja arvaan ettei paljoa joutunut maksamaan. Minä ostin viimeksi lapselle vanhan venäläisen mukin ja yhden kauniin lautasen, mummo pyysi niistä yhteensä 60 senttiä. Annoin euron väkisin.

  ReplyDelete
 5. niin soma kuvasarja! Jotenkin sympaattinen Tallinna näissä, mutta niinhän se kyllä mummoineen, vanhoine taloineen ja kujineen onkin..

  ReplyDelete
 6. Miten minäkin juuri nyt haluaisin Tallinnaan. Siitä on pari vuotta, kun viimeksi kävin. Miksei Turusta voi mennä sinne suoraan lauttaa...joskus taisi mennä.

  Kauniit lautaset. Ja nuo kujat...eivät kuvat yhtään vähennä matkakuumetta, päinvastoin.

  ReplyDelete
 7. Olet urhea olossasi-ja todella onnekas kirppari löytöjen tekijä!Tallinna oli suloinen kesällä meillekin...tykkään niin kuvistasi!

  ReplyDelete
 8. Ariane, I was visiting in Tallinn and it was so much great, gentle and subtle shades everywhere in there. And thank you ever so much for making my daily post box zip that fun, can't wait what you've found to me :)

  Liivia, oi eiku sinähän se inspiraatiomestari oot! Halvalla lähti nää lautaset, mutta ei ihan noin pikkurahalla. Mun mummeli oli kyllä sentilleen tarkka. Piti särkee iso raha, kun multa puuttu 2 centtiä :) Mutta ei toki haitannu. Ostin häneltä myös ihanan keltaisen pienen vanhan sinappiruukun, tai jonkun sellaisen pikkupötin.

  Blanc, sympaattinen on. Tosin se suomituristien määrä ei ihan niin symppis oo, mutta onhan tuo aika iso kaupunki, ja suurin osa turisteissa kuiteski liikkuu aika pienellä alueella.

  Kirjailijatar, toivottavasti pääset pian lieventämään kuumettasi. Sinunkin kuviasi sieltä olisi kiva nähdä.

  Maria, välillä on kyllä aivan tyhmän lannistunut olo, en oikein tiedä olenko kovin urhea. Mutta on niitä urheitaki päiviä. Ja sitten tietenkin se, että elämässäin on myös niin paljon kaunista ja ihanaa, rakastumisesta ja monesta muustakin saa aivan valtavasti voimaa. Kiitos sanoistasi.

  ReplyDelete