16/12/2011

malttamaton mutta unelias


Kuusi yötä enää! Reissuun lähtöön nähkäätte. Vietämme joulun kultakimpaleeni kanssa Kööpenhaminassa. Viisi päivää hauskuutta tuossa kaupunkitäydellistymässä. Olen kurkkaillut Google Mapsilla majapaikkamme tienoille, näyttää hyvältä ja tosi tanskalaiselta.

Kumma juttu muuten, useimmiten lähden matkoilleni jotenkin tosi lunkisti, melkein ajattelematta, että olen lähdössä. Eikä se sitä ole, etten odottaisi lähtöä. Ehkäpä lunkius on defenssi, en nimittäin ole jännittäessani parhaimmillani, lähinnä kipsissä. Nyt on toisin, lasken jo päiviä, mutta toisaalta haluaisin, että aika kuluisi hitaasti, vatsan kipristystäkin on. Silti taidan olla aivan kiva. Matkaa ennen pitäisi ehtiä vaikka mitä, ja enemmänkin, mutta minua väsyttää aivan tolkuttomasti. Tuntuu, että voisin nukkua vaan.

Köpiksen meno- ja tunnelmointivinkkejänne kuulisin mieluusti.

3 comments:

 1. Oi, Köpis on kyllä kiva paikka. Kirppikset, Dansk Design Centre, Rundetårn sekä sivukaduille poikkeaminen tulevat ekana mieleen. Köpiksessä on kiva tunnelma. Ihanaa matkaa!

  ReplyDelete
 2. Hyvää matkaa!
  Kerran ollut Köpiksessä. Olin 14. Kävelin kävelykatua ja nukuin teltassa. Kävin myös Tuborg:in tehtaalla esittelyssä. Niin ja tivolissa.
  Laivalla paluumatkalla tapasin Rolandin ja kirjoittelin hänen kanssaan kaksi vuotta. Hän asuu edelleen Uppsalassa ja on nykyään postimies.
  (Kuten näet minulla ei ole vinkkejä)

  ReplyDelete
 3. Hyvää matkaa Köpikseen! en ole siellä ollut, muuta kuin lentokentällä, ja sitä ei lasketa;)
  Minä lasken kans jo öitä Pariisiin, 3 jäljellä. jee jee!

  ReplyDelete