22/02/2012

putkipostia


Täällä tyydytetään antaumuksella linssikeitto- ja laskiaispullahimokkuutta jo kolmatta päivää. Että sellainen dieetti.

Kylässä nelijalkanakkeja, viikon. Harmi (oikealla) ja Helmi (vasemmalla). Helmi on nätti, sopuisa ja rauhallinen tapaus, melkein huomaamaton helppoudessaan. Paitsi yöllä, kun se haluaa itsepintaisesti viereen nukkumaan. Minä taas en halua sitä viereeni. Harmi sitten, huoh, on nimensä veroinen, vaikka myös ihan ihanakin, no hupaisa ainakin. Naapurit varmaan ihmettelevät, kun täältä on kuulunut jo kolmen päivän ajan vähintään kerran tunnissa "harrrmi!" -parkaisu. Tällä hetkellä lepuutan hermojani kuuntelemalla Bob Dylania ja piiloudun Harmin intensiiviseltä eikö-jo-taas-vähän-sekoiltais? -tuijotukselta läppärin näytön taakse.

16 comments:

 1. Oh my! They are just so, so adorable!
  Dachshunds simply ROCK!!
  And that cappuccino looks delicious....

  [LOVE], k.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, those two adorablenesses (and rascals!) are here for a week now, I take care of them because their "mom" travelled to Spain. Phew, I'd like to fly there too! It's starting to snow again. Have to enjoy lot of cappuccinos. And buns.

   Delete
 2. Tirskun ääneen täällä tuon harrrrmi -huudon takia:)
  Kati Piilomajasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, se parahtaa sekä päivin että öin, tai ainakin aikaisesta aamusta alkaen. Pitänee mainita naapureille hoidokeista, etteivät huolestu minusta.

   Delete
 3. Hurmaavat Harmi ja Helmi!!
  Meidän jo edesmennyt Woody- partacollie oli kova karkailemaan. Naapureille tuli hyvinkin tutuksi Woooooody karjaisu, jota seurasi aina epämääräinen lenkkimakkara taskussa harhailu lähitienoolla. Lenkkimakkara oli Woodyn suuri intohimo.

  Niin kauniit kuvat.
  Ja tuo lamppu ja pöytäliina, aivan ihanat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi Woody, se josta mainitsitkin. Kuvittelen sen siellä haahuilleen onnellisena vapaudestaan ja omissa mietteissään ja vaistoissaan, ja sitten höristäneen korvia nimensä kuullessaan, ja mahdollisesti jo etukäteenkin lenkkimakkaraa ajatellessaan. Myös lenkkimakkara taskussa herättää hupaisan mielikuvan, sellaisenkin, jossa se on unohtunut taskuun, huh. Mutta ehkä niin ei käynyt, Woodyn lenkinhimon vuoksi. Voi näitä muistoja...

   Delete
 4. Ihan timanttiset nimet hoitokoirillasi! Hymyilyttää niin että poskiin sattuu!

  Ja tiiän niin hyvin tuon hulluttelukutsutuijotuksen, veljen pikkukoirakin on just semmonen. Jos katseet kohtaa niin se on menoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, nuo nimet on vielä niin osuvatkin! Ja tuo Harmi onkin oikea katsekoira :)

   Delete
 5. Jotenkin tuskallisen tuttu on tuo eiköjovähänsekoiltais-tuijotus. Piiloudun yleensä myös näytön taakse ja toivon, että se koira menee pois. Yleensä se ei mene, vaan tuo vinkiksi rikki revityn lempilelun.

  Ei hätää, siskon koiralla on kyllä oikeakin nimi, mutta koska kyseessä on kovilla kierroksilla käyvä juntturakoira, se ei reagoi päästyään vauhtiin muuhun kuin keuhkojen pohjasta karjaistuun "PERRR-KELE!" huutoon.
  Siskoa joskus käy sääliksi, itse kun olen jo tottunut, mutta tuntemattomat taitavat katsoa vähän kieroon. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää ei tuo vinkiksi lelua, vaan nämä vinkkaavat ihan omalla olemuksellaan ja kipuavat näytön (tai minkä tahansa hidasteen) yli, ohi tai tunkevat mistä ikinä keksivät. :D "Kovilla kierroksilla käyvä juntturakoira" saa mut täällä hekottelemaan, mutta arvaan kyllä, että aina se ei naurata. Itse asiassa täälläkin on voimasanoja käytetty, ne tuntuvat tepsivän koiriinkin.

   Delete
 6. that light again.. and those dogs, they are so cute!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Happy that days are getting longer and the light brighter!

   Delete
 7. Älyttömän hieno kuvasarja!! Wow. Upea tunnelma ja koirat nimineen hymyilyttää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Martta! Kuvakehut ilahduttavat.

   Delete
 8. Valloittavia vieraita!
  Dieetti lohduttaa, samoilla herkuttelulinjoilla mennään täälläkin. Syytän lomaa ja lupaan palata sokerittomampaan ruokavalioon ensi viikolla.

  ReplyDelete
 9. I must say I am enjoying the trip through your blog here, it is totally beautiful.

  ReplyDelete