23/02/2012

rauhallisempi päivä


Nakilaiset ovat ottaneet tänään rauhallisesti, jee! Harmi nukkuu tälläkin hetkellä vieressäni, pikku tassu sojottaen tässä läppärin reunalla. Vielä äskettäin kummatkin putkulat retkottivat tässä kuljessäni, mutta toinen halusi vissiin vähän viilennystä, ja tunki itsensä sängyn ja sen alla olevan vieraspatjan väliseen koloon. Minä "luen" Hollannin tuliaislehtiä ja apan naamariin briejuustoleipiä teen kera. Ja kävin ilahduttavan puhelinkeskustelun. Heräsin tänään aikaisin - se on epätavallista - ja jotenkin kai siitä syystä minulla on ollut ihmeen kunnollinen olo ja kirkas ajatus. Kykenisinköhän ottamaan tämän tavaksi? Oispa hienoo. Illalla hippasen elokuviin.

11 comments:

 1. Love the Dachshunds! Beautiful pictures!

  ReplyDelete
 2. Oh, ihanat hauvat, yksityiskohdat, brieleivät ja Tanja!

  ReplyDelete
 3. Tuli nälkä kuvista. Blogiasi pitkään lukeneena ja kaikki salapoliisitaitoni käyttäneenä luulen, että asumme jokseenkin samanikäisissä/oloisissa/kokoisisa taloissa tai kodeissa. Sitä en vaan ymmärrä miksei meillä näytä tuolta.

  ReplyDelete
 4. Herkullisen näköinen leipä,kelpaisi minullekin. Ei uskoisi kuvan perusteella että noista karvakorvista olisi mitään harmia :P

  ReplyDelete
 5. Harmi on lauhtunut, hyvä juttu. Tykkään sun tukasta kovasti. Muutenkin kiva olet tuossa kuvassa. Sitten on kans mukava juttu kun kirjoitat aika usein taas!

  ReplyDelete
 6. On mukavaa lukea kuulumisiasi ja nauttia kun saa "piipahtaa"luonasi kylässä.Tuo aamun antama kirkas olo on totta-mä vaan itsekin herään usein mielummin myöhään...mutta joskus kun tärppää :) koko päivä kulkee kevyesti(siis silloin kun ei ole pakollinen työvuoron takia aikainen herääminen vaan ihan vapaaehtoinen.siinä on vissi ero:))

  ReplyDelete
 7. Hei Tanja siulla on ihana blogi ja ihana koti,pidemmän aikaa olen jo seurannut.Tuon toisiksi alimman kuvan puutalo näyttää yhdeltä talolta Helsingissä,Kalliossa.Se oli koulumatkan varrella pikkukoululaisena ja joskus oikaisin sen pihan poikki rikkinäisestä aidanraosta.Siellä tais asua jotain laitapuolen kulkijoita silloin,joku risupartainen äijä huusi perääni perkelettä ja säikähdin ihan tolkuttomasti.Varsinainen vandaali,varmaan mintunvihreä nallekuvioinen villapaita ja vaaleanpunaiset samettihousut päällä,saparot ja halinallereppu heiluen pingoin pakoon..Jatkossa ohitin talon aina toiselta puolelta tietä,leikkipuiston vierestä.En edes muistanut tätä ennen kuin näin tuon kuvan.

  ReplyDelete
 8. Hehee, sulla on hillot ja juustot väärin päin MUN mielestäni. Minusta hillon pitää imeytyä leipään, että maistuu. Mun mies pistää taas juuri noin päin:)
  Kiva kuulla kuulumisiasi, katsella kuviasi.

  ReplyDelete
 9. I so love the mood in the shots! Beautiful!
  X

  ReplyDelete
 10. ihana tunnelma näissä kuvissa :)
  mukavaa viikkoa sinulle ;) ;)

  ReplyDelete