12/03/2012


Menevä viikko aluillaan. Tiedossa mukavaa tekemistä ja ystäviä, joita tapaan harvoin. Takana mitä miellyttävin ja rauhallisin viikonloppu, johon sisältyi vähän siivoamista, paljon pyykinpesua, Korppiparvi Kiasmassa (huh! vau!), nappisuoritus nepalilaisen ruoan kokeilukokkailuissa, kitaransoiton minialkeita, brunssi ja Trivial Pursuitia hyvässä seurassa, pala Terrence Malickin tenhoavaa maailmaa (ne kuvat! ja luonto! ja se, miten nuo Malickin leffat liikuttavat jotain tiedostamatonta, syvyyksiin painunutta) sekä hitaat juttelu-silittelyaamut kainaloikkain.

11 comments:

 1. beautiful light and colours!

  ReplyDelete
 2. nyt sulla pitäis olla tässä sellanen tykkäys nappi :) TYKKÄÄN!

  ReplyDelete
 3. Aina kun sivusi aukeaa ja on jotain utta niin melkein huudahdan riemusta...jee!
  Tänään ajattelin sinua kun ruukussa kasvava Helmililja oli kuihtunut ja leikkasin kukat ja ennenkuin heitin ne kompostiin niin katselin niitä kädessäni ja ajettlein että Tanja olisi saanut kuvassa ne näyttämään tosi kauniilta, minulla ne kädessä näytti vain kuihtuneilta Helmililjoilta jotka menee nyt kompostiin.
  Sinulla kun tiskitkin altaassa näyttää jotenkin paljon paremmilta :-)
  -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi, mikä ihana helmililjajuttu, kiitos! Kieltämättä, tykkään ainakin katsella ja ihastella myös nuupahtaneita kukkia, joskus tajuan kaivaa kamerankin esille. Tällä kertaa tiskit somisti vaaleanpunaisuudellaan marjasmoothien rippeet.

   Delete
 4. No olenpa samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Tiskejä ja värejä, vau. Ja näenkö oikein, että se kaunis laatikko Mokosta löysikin tien luoksesi - jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Löysi löysi, piti palata ostamaan se. Lääkäripaperit tosin odottavat vielä järjestelijäänsä.

   Delete
 5. tyktyk täältä myös! ihanaa vaaleanpunaisuutta. smoothiet maistuis täälläkin ja entäpä tuo nepalilanen ruoka, luonnistuisko meiltä yhdessä? ihanaa, pian nähdään :) turkuterkut

  ReplyDelete
 6. Eiköhän luonnistu. Pian nähdään!

  ReplyDelete
 7. Beautiful photos, as always!

  ReplyDelete