08/03/2012


Eilen Tavastialla Anna Ternheim, minä ja rakas ystäväni ja moni muu. Tunnelma intiimi ja ihastunut. Varjoisammalla puolella kulkeva Annan musiikki on silkkaa ihanuutta, lahjakkuutta ja tuntuu läheiseltä. Tänään jyrkkä valo, keltaiset kukat ja sukat. Aamupalalle puristin mehun veriappelsiineista, avasin uuden purkin sitrus-inkiväärihilloa ja kuolasin lehden, jossa brysseliläisen antiikki- ja sisustuskauppiaan Muriel Bardinet'n koti.

Iloa naisten päivään!

22 comments:

 1. Minäkin olen löytänyt puristettujen sitrushedelmien ihanuuden! <3
  Myönnettäköön etten ollut kuullut Ternheimin musiikkia aiemmin vaikka nimi olikin tuttu. Googlaamalla ja Youtubettamalla ihastuin biiseihin oitis ^^
  Tuo auringonvalo alemmassa kuvassa on hurmaava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mainiota, että googletit ja tykästyit. Ja auringonvalo, iih, se tuottaa kyllä nyt parhaat ilot!

   Delete
 2. Näistä tuli varkain sellainen hyvä pääsiäisfiilis, namilta näyttää keltainen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä en muuten ole suonut vielä ajastustakaan pääsiäiselle! Sen sijaan tänään tulin selaanneeksi kuva-arkistoja taaksepäin (voi itku ja nyyh Zappa siellä, kipeää teki) ja viime vuoden pääsiäisretkeä Mustioon, ja niissä kuvissa oli niin keväistä!

   Delete
 3. Tämä on ollut mulle vähän kehno päivä mutta piristyin huomattavasti kuvistasi ja tekstistäsi, kiitos Tanja! Keltainen on itselleni hankala väri mutta sinä saat sen toimimaan kauniisti näissä kuvissa.

  ReplyDelete
 4. Lisäys, keltainen ainakin ihan kirkkaana perusvärinä on himputin vaikee. Mut murrettuna tai hiukan 'likaisena' on helpompi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että piristin! Jännä, miten voi kokea niin erilaiset värit vaikeina, minusta taas punainen on hankala väri, paitsi joku vaalea tai ihan tumma tai ruosteinen, ne ovat minusta hyviä värejä, mutta sellainen peruspunainen on minusta hankala. Keltainen taas monesti minusta aika palkitseva.

   Delete
 5. Keltaiset sukkikset on vau! Mää rakastan keltaista melkein kaikissa sen sävyissä. Mutta on vuodenaikoja jolloin rakastan sitä enemmän kuin muulloin, ja tämä aika on yksi niistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja vielä Wolfordit! Satsasin alessa :) Minä rakastan keltaista myös.

   Delete
 6. Keltanen ja harmaa on ihana yhdistelmä.
  (Mistä muuten saa sitrus-inkiväärihilloa? Vai ootko tehnyt itse?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inkiväärisitrushillo on Lidl:stä jonkun teemaviikon tuotteita, ei siis ehkä enää kaupoissa. Avasin purkin vasta nyt ja hillo on ihanaa, kirpeää ja hyvä rakenne.

   Delete
 7. Enjoy Women's Day as well! Although in my opinion I believe that women's day should be celebrated every day and be honored for our uniqueness and magnificent! all the best Maria xxxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. I did! Had a yummy texmex lunch and cheese cake with my dear friend, and pampered myself by buying a new pair of jeans. It's nice that celebrations and luxuries are not everyday, but I think I know what you mean :)

   Delete
 8. Aivan ihana keltainen! Alempi kuva niin loistava, että äimistyttää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne mun kotiin aurinko paistaa jo aivan kuumottavasti! Mutta nautin siitä.

   Delete
 9. Ihanaa kevättä ja keltaista sun kuvissa! Pitäisikin ostaa pitkiksiä kaikissa iloisissa väreissä, niin saisi kotipukeutuminen vähän eloa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin enempi hiirenharmaissa kotosalla, mutta sukkiksissa tykkään väreistä.

   Delete
 10. Ihanan keväiset kuvat! Etenkin ihastuttaa tuo alempi, saanenko vienosti tiedustella, mistä tuollaisen harmaan neulemekkosen olet löytänyt? Ja nuo keltaiset sukkahousut, mainiot!

  ReplyDelete
 11. Harmaa neule ei itse asiassa ole mekko, vaan liian iso villapaita. Jackpot merkiltään, taitaa olla viime syksyn mallistosta, kun alkuvuoden alesta ostin. Itse olen kokoa S neule kokoa L :) Tuo on tämänhetkinen lempivaatteeni vallan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vastauksesta :) Pitänee etsiskellä tai tehdä jonkinmoinen kopio itse, sen verran vakavasti ihastuin. :)

   Delete