30/04/2012

toivotan miellyttävää vappua kaikille!Aika kuluu liian nopsaan, sanon minä. En pysy kalenterin tahdissa. Mutta antaa mennä, eipä jarrutellakaan voi. Pääsiäispallot ja kuivat tulppaanit saavat toimittaa myös vapun somistuksen virkaa, eh.

* * *

Rakkaat vapunjuhlijat, ottakaa nyt ihan iisisti vaan – teki mieleni kajauttaa asematunnelissa tänään kello 19. Jestas!

Muistin taas, että Helsingin keskusta vappuna ei vaan ole minua varten. Minä vetäydyn herkkujen kanssa kullan kainaloon. Miehen, jonka tiesin jo monen vuoden ajalta, mutta jonka todellista mahtavuutta aloin tajuta tasan kaksi vuotta sitten. 

18 comments:

 1. Kauniit kuvat! Onneksi olkoon teille kahdelle! Minäkin nyt tästä miehen kanssa simaa maistamaan :)

  ReplyDelete
 2. Miten kauniit kuvat. Tuo ensimmäinen on aivan lumoava.

  Minulla on kaupungin ja näiden perinteisten juomajuhlien kanssa vähän sama juttu. Tänään nautittiin iltakävelystä järven rannalla, siellä ei ollut ketään muita kuin me, se oli taivaallista. Varsinkin kun ajattelee, mikä meno parin kilometrin päässä keskustassa mahtaa olla...

  ReplyDelete
 3. Ai niin, mukavan leppoisaa vappua piti toivottelemani myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teidän iltakävelynne kuulostaa hyvältä, rannassa rauhassa. Sellaisesta minäkin pidän. Toki ihmishulinakin on mukavaa monesti, mutta ei vappuna, liian paljon liian humaltuneita ihmisiä lähinnä vain ärsyttää. Meilläkin oli hyvät tunnelmat, leppoisat juurikin.

   Delete
 4. Ei hitsi miten upea hämähäkinpitsikuva! Ja ehkä munkin on ostettava pari paperipalloa lisää. Nuo näyttävät niin makeilta, jäätelöpalloilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein harmittaa, etten onnistunut tuon paremmin tallentamaan hämähäkinpitsiä. Se oli uskomattoman kainusta eräänä sumuisena ja aurinkoisena aamuna. Tai no, sinä aamuna kaikki oli kaunista.

   Delete
 5. Oi miten hehkeän rauhallisia vappukuvia.

  Me piipahdettiin tänään Topsan kanssa hieman hengittämässä esikarnevaalitunnelmaa kaupungissa ja karattiin sitten syrjemmälle puhaltelemaan pallojamme, luojan kiitos.

  Kaks vuotta jo! Mahtavaa, onnea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii-in! Kaks vuotta, vähänkö aika on kiitäny lujaa. Teitä olis mukava nähdä taas.

   Delete
 6. Tykkään sinun vapustasi kovasti.
  Äiti soitteli että jo opiskelijoiden vappu viereisessä opiskelijatalossa alkoi mitä ilmeisemmin jo viime perjantaina huudosta päätellen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä tykkäsin kans. Oli ihana ottaa vaan rennosti. Tuli katsottua pari kehnoa leffaa, mutta ei sekään (siis että olivat kehnoja) haitannut. Muuten oli niin kovin mukavaa. Onnistuimme välttämään sekoimmat paikat, vaikka kävimme ulkonakin.

   Delete
 7. Hello
  toivotan miellyttävää vappua kaikille!
  Amazing blog post as always! I am very glad to see your post, I located what I was in search of here
  Thank you!

  ReplyDelete
 8. Ei innosta vappuhulinat meitäkään. Ja viime yö meni ihan surkutunnelmissa, jouduttiin viemään Lola päivystykseen, tassuvamma :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Lolan jalkahomma on ollut mielessäni. Voi surku. Mites siel jaksellaan?

   Delete
 9. Onnea kahdelle onnenvuodelle monta samanlaista toivon sinulle lisää hänen kanssaan.meillä vappu kuuluu siinä ettei toisen tyttären teekkaripoikaystävä ole puhua pihauttanut viikkoon ääni katosi silloin vappua valmistellessa:D
  (ja hän poika on kovin suulasta ja kovaäänistä sorttia:))ihanaa toukokuuta sinulle ja kiitos niin kauniista kuvapostistasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, Maria! Voi poikaa, sellaista se taitaa monella teekkarilla olla tuo vappuhomma. Ja nyt tuntuu flunssiakin olevan liikenteessä, todella moni ystäväni ainakin on sairastellut, ja minä itsekin.

   Delete
 10. Your photos are wonderful. I translate to read blog.
  I must ask a question, if you do not mind. On your photos what treatment do you do. I would very much like to learn.
  Thank you. 63 year old trying to learn photography post processing skills.

  ReplyDelete
 11. Kuvissasi on kaunis pastellisävy kautta linjan, mikä miellyttää minun aistikasta silmääni :) Taidokasta materiaalia, ilo katsella ja uppoutua kuvien tunnelmaan. Viimeinen lause sai hymyilemään... Joskus mietin, miten hassua olisikaan, jos kohtaisin nyt jonkun lapsuus tai nuoruusajan tutun ja rakastuisin päätä pahkaa :P Se ei liene mahdottomuus, sillä "toisen ihmisen todellisen mahtavuuden" tajuaminen voi joskus viedä vuoden jos toisenkin :> Onnea ja ihastuttavaa yhteiseloa teille!

  ReplyDelete