08/05/2012

nuuhTäällä tuoksuu ihana maa, puhtaat pyykit, vanhojen kirjojen sivut, mieheltä saatu pionikimppu sekä Balenciagan tuoksu. Nuuh! Uuh! Toisinaan unelmoin sellaisesta, että oppisin tekemään tuoksuja, ehkä hajuvedenkin.

22 comments:

 1. Such lovely pictures :) That book is so sweet and I love the tree!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love the book cover too, the color is also good. Thank you!

   Delete
 2. Tuo tuoksu on tosi hyvä. HArmi etten voi ostaa jokaista tuoksua josta pidän mutta onneksi voin käydä suihkauttamassa milloin missäkin niitä joita en ainakaan ihan nyt saa omaksi.
  Olisikin upeaa osata tehdä tuoksuja. Onko sullekin tuoksut myös värejä tai muotoja? Ehkä niin ettei ihan osaa kuvailla muille mutta niin että itselle niistä tulee ihan selvä mielikuva.

  En ole yhtäkään kelvollista pionikimppua vielä täällä nähnyt. (En ole kauheasti hakenut, pakko niitä on jo olla). Ihan surkeita pikku pallosia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tutustuin tähän tuoksuun Köpiksen lentokentällä jouluna paluumatkalla, tähän ja tuoksun alkuperäisversioon. Suihkautin molempia ranteisiini ja ihastelin kumpaakin, mutta toista vielä enemmän. Ja ilmeisesti sekoitin ne, sillä kun pyysin ystävääni tuomaan tätä Lontoosta, niin myöhemmin tajusin, että se mulle vielä ihanapi oliskin ollut se alkuperäinen. Höh. No tykkään tästäkin kovasti. Harmi tosiaan, että ei voi noin vain ostella tuoksuja... Suomessa on kyllä aika ankeat tuoksuvalikoimat tavarataloissa. Stockka on ehkä paras, mutta sielläkin enimmäkseen isoja merkkejä, varmoja valintoja. Köyhän on kuitenkin päästävä nuuhkimaan tuoksua ihollaan, ennen ostopäätöstä.

   Olisi aivan mahtava osata tehdä tuoksuja! Minulle tuoksut eivät ehkä ole ainakaan muotoja, värejä kylläkin. Enempi assosioin "oikeisiin asioihin", kuten vanha paperi, mummon liinavaatekaappi, suitsuke... Kukkien tuoksuja en niinkään tunne, mutta hajuvesistä löydän viitteitä kokemiini asioihin.

   Delete
 3. Hieno tuo kirjan kansi. Blogissasi on mukavan rauhallinen tunnelma. Kiitos kauniista kuvistasi jälleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minustakin kirja on ihana. Sain sen kirpparimyyjältä uudemman kirjan kylkiäisenä. Valitsin ihan vaan kannen perusteella. Kiitos sanoistasi.

   Delete
 4. Tuo "nuuh" tuli tuosta pionikimpusta...nuuhkuttelin just eilen kaupassa ja oli niin isoja avonaisia etten uskaltanut ostaa kun pelkäsin kukkien hajoavan jo huomenna...ja nuppusia taas jahkailin että jos ne ei aukeakaan ja sinne jäi muille nuuhkittavaksi. Miltä tuo parfyymiisi tuoksuu? ihmeekseni nimi on minulle tuntematon..tänne kurkkailen joka päivä että oisko jo jotain ja voi riemua kun uudet kuvat ja jutut taas ihailtavana on. Kiitos!
  -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän nihkeänlaisesti olen jaksanut/ehtinyt blogiani päivittää. Ja monesti tuntuu, että mitä edes kertoisinkaan. Pelkkiä kuvia tosin voisin laitella useamminkin, niitä kun syntyy useammin.

   Delete
 5. Tuollaisen pöydän haluan keitiöön! Mistä aarteen haalit? Pitäisi kai vain ottaa vasara ja taltta käteen, kun isän kotipirtissä oisi vanha höyläpenkkikin tallella!

  NOPPA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omani löysin Huuto.netistä. Itsekin tykkään kyllä. Siihen on vain vetäisty joku ihme huokoinen maali pintaa, saa olla aina hinkkaamassa siitä tahroja pois, mutta en minä oo niin nöpönnuuka :) Hyvä pöytä se on.

   Delete
 6. Arvaas Tanja kenellä on elämän ensimmäistä kertaa Balenciaga'n tuoksu? ennen eilis iltaa en edes tiennyt tuota merkkiä olevan olemassakaan! En tiedä mikä minuun meni mutta saatava oli. Sinun taitaa olla se "toinen" niistä, minun on se tuoksu "Paris"?Nuuh ja nuuh...kaikkeen nämä kuvasi innoittaa mutta hyvällä tavalla! En minä joka päivä tuoksuja ostele vaikka tuoksu ihminen olenkin mutta tässä oli jotain erikoista.......saa nähdä oisko kaupassa tänään pioneja:-)
  -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa Anne :) Nyt jos valitsisin, ottaisin myös sen alkuperäisen Parisin. Kuten tuolla jo Piilomajan Katille vastasinkin. Onnea hyvästä tuoksusta! Toivottavasti myös pioneja löytyi!

   Delete
 7. Tämä on kyllä ihana tämä sinun blogi. Aina kun tätä lukee niin tuntuu siltä, että kävisi teillä kylässä:)
  -Petra Tiihonen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, ja kun joku joka on lukenut blogiani ja tulee sitten kylään, niin usein olen kuullut, että ihan kuin kävelis sisään blogiin :) Taitaa olla nää nurkat turhankin tarkkaan kuvatut. Kiitos Petra!

   Delete
 8. Ihan vaan ajattelin sanoa, että kiva lukea tätä ja sisustus on ihana (:

  ReplyDelete
 9. so beautiful! how you make my morning better!

  ReplyDelete
 10. Kansalaisopistossa on muuten ollut parfyymikursseja, jossa tehdään oma parfyymi. Kävin sellaisessa n.3v. sitten, ja oli kiva.

  ReplyDelete
 11. hello!

  your blog -- great !
  I live in Japan.
  I would like to buy this book.
  What kind of title is it?
  thank you.

  JUN

  ReplyDelete