09/07/2012

viisareista viis!Koiraikävissäni olen katsellut yhden aika hyvän (Hachikô monogatari) ja yhden aika huonon (Red Dog) koiraelokuvan, ja parkunut kummallakin kertaa silmät päästäni, mutta myös kiemurrellut, kiljunut, huokaillut ja läähättänyt innostuksesta ja ihastuksesta. Ollut niissä hetkissä täysin vakuuttunut siitä, että haluan juuri nyt tai ainakin todella pian kelpien tai porokoiran, rauhoittunut kuitenkin hetken perästä. Ystäväpiirissä on myös mäyräkoiranpentuja, liikuttavan näköisiä huppanoita ovat. Vai?

Mutta se koira-asioista.

Sillä täällä syödään nyt kaapin jämiä, pyykätään ja pakataan! Ja tämä pakkaaminen on minulle aina yhtä tuskaa (Parin tulevan viikon säät! Paluu lentokoneella – muuten kyllä jaksan raahata vaikka vaatekaappia mukanani – tai no, kuka niitä laukkuja nostelee... Mistä minä tiedän, olenko mekko- vai farkkutuulella seuraavana päivänä, ja sitä seuraavana... puhumattakaan reilun viikon päästä!? Kengät! Ei hemmetti, niitä tarvii ties kuinka monet!), mutta huomenna aamulla kiduttavan aikaisin hyppäämme junaan, joten ei auta, matkalaukku on oltava pian valmiina. Ohjelmassa on folk-festaria, kotikotia, toisen kotikotia ja lukuisten tärkeiden ja mahtavien ihmisten näkemistä. Matka-Scrabble pakataan mukaan myös.

Ciaooooo!

12 comments:

 1. Ihanaa matkaa teille!
  Ja Kelpiet On Ihania.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, meillä oli ihanaa! Kelpie-kuume ei ole juurikaan laskenut :)

   Delete
 2. Ciao, bella Tanja!
  Enjoy your journey.

  xAriane.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa antoisaa mukavaa kesämatkaa........lähettää Anne (suloisia nuo koirat...luulin kuvaa katsoessa että sinulla on uusi koiravauva)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Antoisa se olikin, oikein kiva reissu. Oli kyllä myös ihan parasta palata myös kotiinkin, niinkuin aina. Arvasinkin ystävän koiranpennun kuvaa postatessani, että nopsasti saattais luulla, että minun uusi nelijalkaystävähän se, heh. Koitan pysyä lujana, ja olla hankkimatta uutta karvakaveria, vaikka tiukkaa tekeekin.

   Delete
 4. Rakastan tuota kuvaa jossa talo jossa kello joka ilman viisareita.
  Muutenkin näissä kiva viilinki ja ihmeennäköisiä keksejäkin, aattelin että nuo on jotain savon mallia (että oot reissussa), mutta sitten huomasin tutun kupin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä ihastuin tuohon funkkis-taloon ja viisarittomaan kelloon. Bussin ikkunasta nappasin matkalla Heinolaan. Keksit ovat ihan vaan k-marketista :)

   Delete
 5. hei, tiedäthän että kelpiet vaativat kovasti paljon tekemistä ja aktiviteettia päivän mittaan,jotta ovat onnellisia... sohvaperunakoiraksi siitä ei missään tapauksessa ole :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki tiedän. Tällä hetkellä vain haaveilen uudesta koiraystävästä. Ja jos taas joskus otan uuden koiran, en haluakaan sohvakaveria, vaan juurikin liikkuvaisen tapauksen.

   Delete
 6. Replies
  1. Yeah, isn't he! He is my friend's puppy :)

   Delete