21/07/2012

kesäretkillä I


Niin hiljaista ja rauhoittavaa, lämmintä, sumuista ja mielettömän kaunista. Järvellä, saunassa ja peiton alla mökissä. Me kaksin, paitsi että oli myös poro (voi riemahdus!), sammakot, jänis ja sisilisko. Vaaleanpunaisia öitä.

16 comments:

 1. Tykkään näistä ihan hirveästi!!! Ja lupaavalta kuullostaa että tämä oli vasta eka osa. Jossain on ollut Kesä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo mökkiosuus oli kyllä ennakko-odotuksista poiketen yksi lomareissun kohokohdista, me emme näet kumpikaan oikein ole mökki-ihmisiä. Tuolla oli niin mielettömän kaunista ja ihanan hiljaista, että huh. Ja tosiaan lämmintä, kunnon kesää. Lomarapsa jatkuu kyllä :)

   Delete
 2. Voi miten kaunista retkeilyä! Suomen kesää parhaimmillaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Kylläpä vain nautimmekin noista hiljaisista je leppoisista hetkistä, ja noista väreista ja näkymistä.

   Delete
 3. Voe juma näitä sävyjä! Muutenkin kuulostaa hyvältä, samanvärisiä tunnelmia kuuluu sanoista kuin kuvistakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tietenkäänhän en kamerallain aivan justiinsa osannut tallentaa, mutta sepä ei lain vähentänyt kokemuksen hyvyyttä ja hienoutta.

   Delete
 4. Vaaleanpunainen on hyvä, vaaleanpunaiset yöt parhautta.

  Sisilisko seurana, ei hassumpaa!

  ReplyDelete
 5. Ei voi muuta sanoa kuin että kaunista!! Mikä ihana,kesäinen tunnelma näissä..ja vaaleanpunaiset sävyt,aivan täydelliset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo valoisat yöt on sellaiset, joita en niinkään kaipaa täällä Helsingissä asuessani, mutta sitten kun palaan pohjoiseen (olen sieltä päin kotoisin), yön valoisuus tuntuu aina kovin ihanalta. Taivas hohtaa kirkkaalla säällä aina niin mielettömissä sävyissä. Ei siellä malta nukkuakaan, alkuyöstä ainakaan.

   Delete
 6. Siinähän se kesä onkin tiivistettynä. Tai millainen sen pitäisi olla. Paljon ihania mielikuvia syntyi näistä kuvista!

  ReplyDelete
 7. Kiitos, kiva kuulla, että koit noin. :)

  ReplyDelete
 8. Ihan mielettömän ihania kuvia! Kyllä Suomen kesä on kaunis! <3 (niistä sateisista päivistä huolimatta...) Toivottavasti syksy olisi aurinkoinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänä kesänä olen kuvannut aivan selvästi tavallista vähemmän, paljon vähemmän. En ole osannut repiä kuvausintoa sateesta. Tuolla mökillä sitten räiskin aivan hulluna. Tuo pastellinen valo tuntui niin ihmeen ihanalta. Minäkin toivon aurinkoista syksyä!

   Delete
 9. Ulkosuomalainen huokaa erittäin syvään....ja vetää taas sisään suuren kaupungin savuista helleilmaa....
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ihana kuin omassa kotona (siis Helsingissä kyllä, mutta kuten tiedät, kaukana keskustasta) haaveilen hiukan suuren kaupungin savuisesta helleilmasta (täällähän siis sataa jälleen argh). Tuolla mökillä oli tosiaan ihanaa, mutta kyllä minä olen kaupunkityttö. Ja helletyttö olen myös.

   Delete