16/11/2012

kotini on kotivinkissä, hii


Uusimmasta Kotivinkistä (18/2012) voit löytää minun kotini. Toimittaja Jonna Kivilahti ja kuvaaja Krista Keltanen vierailivat luonani eräänä elokuisena päivänä. Oli aivan huikean kiva tutustua heihin! Eikä sekään huono homma ollut, että tuli siivottua perusteellisesti ja laiteltua kotiin vähän syksyisempää. Jonnan Blogista, Mrs. Jones - Rouva Jonesin kotona, löydät lehden kuvien lisäksi muitakin kuvia täältä kotinurkistani. Ihastelen sitä, miten uudet ihmiset täällä minulle tutuissa nurkissa löytävät ihan uudet kuvakulmat, ja paikat näyttävät lehden sivuilta omiinkin silmiin siksi raikkailta.

p.s. Nämä postauksen kuvat ovat siis ihan vain minun ottamiani.

34 comments:

  1. Onnittelut lehtijutusta ja kauniista kodista!

    Itse odottelen joulukuun Avotakkaa, jossa esiinnyn mieheni kanssa "keräilijänä". Me ollaan ne "rennot taviskeräilijät", kun muut haastatellut ovat hard core keräiilyharrastajia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No täytyypä sitten tsekata Avotakka joulukuussa, itsessänikin hiukan keräilijän vikaa (astiat, kehykset, kenkaat... heh). Juttu kuulostaa kiinnostavalta.

      Delete
  2. Tykkään sun hallitusta väriskaalastasi. Multa tuo ei onnistuisi tässä huushollissa ikinä, muut haalii tänne liikaa kaikenlaista rompetta (lähinnä lapset siis, huokaus). Mutta on sitä kiva muiden luona ihailla, siisteyttä ja järjestystä ja tyylikkyyttä!

    Kiva pystysarja, ja tässä tuo lintukuva mun ehdoton suosikki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se onkin parasta yksin asumisessa, että saa laitella vain oman mielensä mukaan, eikä tarvitse tehdä kompromisseja. Vaikka olen hyvin sosiaalinen ja "perhekeskeinen", olen nauttinut tästä tilanteesta ja kodista suuresti. Mutta noin siistiä mulla on harvoin, iski tietenkin mahoton siivousinto, vaikka vähempiki olis riittäny. Mutta toisaalta, olen siitäkin iloinen, siisteyttä on riittänyt pitkään.

      Mua on alkanut hiukan kyllästyttää nuo ainaiset vaakakuvat. Pitäis hankkia joku uus blogipohja, jossa pystyis enemmän taittamaan postausta.

      Delete
  3. Onnittelut!
    Olisipa kiva nahda lehti,mutta se ei minulle tule.Ehka ensi kesana selailen siskollani...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuolla Jonnan blogissa, jonne tuossa tekstissä linkkasinkin, on tosiaan Kristan ottamia kuvia. Mutta tokihan se lehden selaaminen on aivan eri asia, siellä kun on se tekstikin.

      Delete
  4. Sulla on ihanan rauhallinen ja lämmin tunnelma. Tykkääm kovasti!

    ReplyDelete
  5. Pitää siis kaahata kauppaan ja ostaa lehti, jee! :) Ja aivan mahti tämä sinun kuvasarjasi, varsinkin tuo lintukuva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kaahata :D Ihana jos kiinnostaa. Näitä blogikuvioitani kun olen miettinyt, välillä tulee mieleen, pitäisikö enemmänkin laitella esille kotikuvia. Niitä kun kuitenkin itse tykkään toisten blogiesta katsella. Koitan vain välttää sellaista liian materialistista sävyä. Mutta eipähän kodin esittelyn tietenkään sitä tarvitsisi tarkoittaakaan, että tämä on ostettu sieltä ja tämä täältä. Vaikkapa luonto on siitä niin ihana kuvauskohde, että se ei pidä sisällään sellaisia rahaan tai materiaan liittyviä arvoja, vain havaintoja ja tunnelmia. Mutta kyllä tuo kotikuvaus kiinnostaisi... Sitä pitäisi harjoitella enemmän. Harjoitella tavoittamaan kodin luonne ja tunnelma, ei vain tavaroita. Vaikka nekin tietenkin luovat sitä tunnelmaa. Taidan ajatella vähän monimutkaisesti.

      Delete
  6. Ihana koti kyllä (mutta koira puuttuu). Osaisinpa harrastaa tuollaista vähäeleistä mutta kotoista eleganssia. Kuvien matto on erityisen kiva. Olen itse etsinyt jotain leijonankeltaista tai sinapinsävyistä juuri tuommoisen samantyylisen tuolin kaveriksi, mutta eipä ole tullut eteen mattoa, kangasta tai verhoja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi Stella. Nii-in koira puuttuu. Viime yönäkin Zappa oli unessani. Ja tuona kuvauspäivänä puhua pulputin Zapasta niin paljon, että jälkeenpäin melkein pelästyin, että ajattelivatkohan Jonna ja Krista, että kahjo emäntä. :) No, eivät tainneet ajatella :) Zappa oli vain niin hitsin tärkeä mulle. Ja tämä koti ei ole oikein tuntunut entiseltään, ilman Zappaa.

      Tuon maton olen tuonut Marokosta, Tangerista. Tykkään siitä itsekin tosi paljon. Onnea sulle sinapinkeltaisen metsästykseen!

      Niin, ja kiitos!

      Delete
  7. Kaunista!! Niin upean tunnelmallisia kuvia,sekä nämä omasi että Kristankin ottamat. Oi. Pitäisi muuten varmaan välillä kuvata pystykuvia,näyttävät mukavan pirteiltä ainaiseen vaakakuvaan verrattuna:) Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Niina! Itse aivan rakastuin noihin Kristan kuviin, hän on niin taitava. Ja pystykuvahurvitteluni :) piristi itseänikin. Mulla on meneillään etsintävaihe (on ollut oikeastaan jo hävyttömän pitkäänkin) tämän blogin kanssa, että miten saisin tätä enemmän itseni näköiseksi ja itseäni tyydyttävämmäksi. Pitäisi ehkä vaihtaa tää blogi jonnekin toisaalle, tai jotain.

      Delete
  8. Beautiful! I love the 3 photo and the last! You can never have too many pillows. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa Kristie, I SO agree, it's never too many pillows in a ladys home. Thank you. :)

      Delete
  9. Kodissani käyneenä minusta siellä ihan hienointa on se miten näppärästi olet saanut pienet neliöt käyttöön - tai siltÄ se ainakin vaikuttaa, en tiedä miten hyvin oikeasti sinutsa toimii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen suorastaan ylpeä siitä, miten olenkin saanut tästä näin näppärän, toimivan, nätin ja monipuolisen. Olen kyllä vaihtanut täällä järjestystä monen monta kertaa, ja aina tulos on ollut entistä parempi. Hiljaa hyvä tulee. Olen sitä mieltä, että välillä kannattaa koittaa sellaisia vähän epätavallisiakin järjestysratkaisuja. Jos ne eivät varsinaisesti ole sinällään hyvät, ne saattavat avata silmät jollekin toiselle, toimivammalle järjestykselle. Toinen hyvä on se, jos jaksaa väkertää paperista huonekalut mittakaavassa ja pohjan tietenkin, ja pyöritellä sen avulla.

      Kuten tuolla toisaalla sanoinkin, tuuhan taas kylään, kun täällä päin liikuskelet!

      Delete
  10. KodissaSi, siis piti sanoa.

    ReplyDelete
  11. Löysin blogisi juuri, ihanaa...
    Terveisiä Varsovasta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva! Kiitos! Tervetuloa, Päivi uudestaankin! :)

      Delete
  12. What an honour to be published. Well done.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. It was a very nice day when they photoshooted here.

      Delete
  13. Olisipa kiva selata koko lehti mutta empä taida tänne kauas sitä saada. Ihana on kotisi ja kiva kun nyt monet muutkin kuin vain blogin lukijat saavat nauttia kuvien kanssa siitä. Nii-in....se koira puuttuu...opin sinut "tuntemaan" sen hännän heiluttajan kanssa....-Anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi niin, se hännänheiluttaja, suloinen, uskollinen nelijalkaystäväni. Zappa-kulta. Veijareista paras. Ikävä on, edelleen.

      Delete
  14. Täydellinen koti minun makuuni! Sinun ja Liivian blogeista olenkin kotisi sisustuskuvia ihaillut, mutta Pinterest antoi linkin Kotivinkin sivuille. Täytyypä ostaa ko. lehti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Oi että Liivian koti se vasta ihana onkin! Hei, minä en itse käytä Pinterestiä. Haluatko linkata vaikka tänne viestiketjuun sen linkin, josta tänne päädyit? Uteliaisuuteni heräsi.

      Delete
    2. Hei Tanja,

      Juu, Liivian koti on myös valloittava! :) Pinterest on ainakin minulle niin koukuttava sivusto, että saatan uppoutua sinne moneksi tunniksi hakemaan inspiraatiota ja ideoita. Tässä on se linkki: http://pinterest.com/pin/222857881532291656/

      Mukavaa alkutalvea!

      Julia

      Delete
    3. Menin eilen ostamaan Kotivinkkiä saadakseni lukea koko jutun. Löysinkin sen, mutta lehti oli pakattu muoviin jonkun vanhan numeron kera. Maksoin lehdet, odotin kotiin, selasin tuoreimman läpi... Ei löytynyt! Uusi numero oli ehtinyt ilmestyä ja minulla oli kädessäni se, numero 19. Voi harmituksen harmitus! Toivottavasti numero 18 löytyy kirjastosta.

      Delete
    4. Kiitos linkistä! Mukava nähdä, mistä tänne päädytään. :) Vaikka onhan se tuo kävijälaskurikin, ja siellä linkit, joista tänne tullaan, mutta ei sitä kauhean usein eikä tarkkaan jaksa syynätä sitä rimpsua.

      Voi harmi. Muoviin pakatut lehdet on ärsyttäviä. Vaikka lehtiä ei kaupassa olekaan tarkoitus lukea, kyllä minä aina pikkasen vilkasen, onko lehti ostamisen arvoinen. Eiköhän tuo numero kirjastosta löydy. Ja ties vaikka jostain kirppariltakin. Paljonhan lehtiä kierrätetään ja myydään eteenpäin.

      Delete
  15. looks so cozy your home
    enjoy your weekend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, I'm trying to make it such cozy asa possible :) You too, have a good and relaxing sunday!

      Delete
  16. Äidin lehdestä luin ja katselin, kiva juttu. Oikeastaan kaahasin sinne heti kun tiesin, että lehti oli ilmestynyt:)

    Ei ihme, että sinun kotiasi halutaan lehtiin. Se on niin kaunis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Liivia! Minusta jo nyt tuntuu, että taisin innostuksissani siivota liiaksi, mutta kiva juttu siitä tuli kuitenkin. Tai no, siivottava täällä oli. Se juuri päättynyt ikkunaremontti sai aikaan kamalan sotkun.

      Delete