23/01/2013

pehmeyttä


Mäyräkoiravieraita, jotka olivat itsepintaisesti sitä mieltä, että kun eivät kerran saa nukkua omassa kodissaan, on ainoa mahdollinen nukkumatyyli väyläytyä kylkeeni, peiton alle tietenkin.

Aurinko, joka hellän autereisesti nousi aamulla.

Paksu villatakki, jonka alla voi kyhjöttää juoden omenastruudeliteetä Tallinnasta.

Kyllä se kevät taas sieltä saapuu.

10 comments:

 1. Ihana häntätupsu, villatakki ja tuo ikkunanäkymä varsinkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä häntätupsun heiluttajia oli mun luona kaksin kappalein, hupsutupsuja ovat. :) Ikkunanäkymästä en valita, on ihanaa kun ikkunan takana on puita. Minusta on mukava pitää aamulla hetkisen tuulettaa, joten villasukkaa ja paksua villatakkia kyllä tarvitaan.

   Delete
 2. Hyvä meininki tässä. Mulla on kovasti huolta isääni liittyen. Tuntuu niin hyvältä nähdä jotakin tällaista mikä saa ajatukset pois hetkeksi. Kyllä kevät saapuu, se on ainakin varmaa jos ei mikään muu.
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kati. Kuinka kurja kuulla huolestasi! Kunpa voisin olla jotenkin tueksi. Huolet tuppaavat olemaan sellaisia toisinaan, että niitä on vaikea syrjäyttää millään muulla ajatuksella. Mutta jos edes hetkeksikin pois, niin saa taas voimaa elää ne huolenvaiheet läpi. Toivon sulle mahdollisimman hyvää vointia ja ajatuksille tilaa olla ja kehittyä, telehalauksia sulle myös.

   Delete
 3. Omenastruudelitee kuulostaa varsin eksoottiselta! Minä muuten kyyhötän kanssa juuri tällä hetkellä paksun villatakin alla. Olin aivan onnessani kirpparilla kun löysin vaihteeksi jotain kestävää materiaalia. Saalis oli tosin ylisuuri miesten villatakki mutta näen itseni tämä päällä ja hihat käärittynä sumuisessa ja kirpakassa alkusyksyisessä maisemassa, omassa puutarhassa (köh) Taisin siis ostaa itselleni lähinnä tulevaisuuden haaveita villatakin muodossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä tee onkin sen verran eksoottista, että ei tätä joka päivä joisi, aika makeaa. Sellainen herkkutee, pähkinäinen ja hedelmäinen maku. Paksut villatakit on ihania, liian isot varsinkin. Sinun löytösi ja haaveesi kuulostaa ihanalta. Aivan näen mielikuvissain sut sinne sumuisen kirpakkaan syyspuutarhaan. Peukkuu tulevaisuudenhaaveille!

   Delete
 4. Omenastruudelitee kuulostaakin jo makealta. Ja kauhean hauskalta myös.
  Pidän tuosta ikkunakuvasta, se on niin levollinen. Itse en malta juuri koskaan vain istahtaa juomaan teetä ja katsomaan ulos ikkunasta, vaikka varmaan pitäisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä taas koitan joka päivä järjestää itselleni ikkunastatuijottelukahvi- tai teehetken :)

   Delete
 5. Ihania kuvia taas. Onpa hienoja mäykkejä, melkein samanlainen kun meilläkin veiressä pötköttää ja lämmittää.t. Hellen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ystävän mäykit ne täälläkin toisinaan lämmittää. Totisesti lämmittävätkin, kun tykkäävät kyhjöttää ihan kiinni ihossa, tai mieluiten tunkevat syliin.

   Delete