02/01/2013

suotuisia tuulia uudelle vuodelle! / let 2013 be favourable to all of us!


Tärkeimmissä toiveissain on päällimäisenä parempaa terveyttä sekä työtä, joka tuottaa tyytyväisyyttä ja jatkuvuutta. Suunnitelmissain on valokuvauksen opiskelua, enemmän ompelemista, paneutuneempaa ruoanlaittoa sekä jotain, joka on vielä keskeneräiset -kansiossa, mutta josta voi olla teillekin myöhemmin iloa ja inspiraatiota. Materiaalisissa haavekuvissa paljon elämää nähneitä kaunokaislöytöjä kirpputoreilta (mietin välillä, olenko aivan kiusallisen kiintynyt vanhaan tavaraan — olen nähnyt viime aikoina uniakin roinasta; jätelava Bulevardilla täynnä antiikkia! Heinäpellolla Haruki Murakamin vanha, mustavalkoinen jättikokoinen räsynukkamatto! Ja perskutarallaa, se unen matto oli niin hieno, että vielä valveillakin olen haikaillut sen perään.) Pystykorvainen nelijalkaystävä lienee kestohaave. Katsotaan kykenenkö vastustamaan sitä vielä tämän vuoden. Zappaa on kyllä edelleen ikävä.

Kaikkea hyvää meille kaikille tähän alkaneeseen vuoteen!


Tänään mennään lainakuvilla. Photos: Cody James Bentley, Katie Quinn Davies, Costas Voyatzis, Katya de Grunwald

6 comments:

 1. PITKÄSTÄ pitkästä aikaa avasin blogimaailman oven, ja voi miten ihana päivitys täältä sivultasi löytyikään ! Kuin tilauksesta noita haaveita, joista muutamia heti nappasin omiinkin haaveisiin. Mä odottelen juuri ystäviä illanviettoon, ja pöytä on katettuna, paitsi herkuin myös eri värisin kartongein, liimapuikoin ja saksin sekä lehtipinoin... arvasitko jo? Tarkoitus on tehdä aarrekartat uudelle vuodelle. Saas nähdä mitä illan aikana syntyy! Toivon sinulle Tanja haaveiden täyttymistä uudelle vuodelle, nelijalkakaveria toivon myös rinnallesi ennemmin tai myöhemmin, sitten kun sen aika on! Ja jännittyneenä jään odottelemaan sitä keskeneräistä! Ihanaa kun on jotain jota odotella, ja aina pitää elämässä olla jotain keskeneräistä... Mulla on muuten sellainen uni, jossa löydän talostamme uuden tyhjän ison valkoisen huoneen, en olekaan vähään aikaan nähnyt sitä unta. Jospa ensi yönä?
  -kata-


  ReplyDelete
 2. I hope that you have a great New Year filled with the pleasures and adventures that you seek. I too, am a fond lover of old things many rejects that others find no use for anymore. A little love and paint can bring new joy to me and to the item that I find.

  Have a wonderful week!

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi ja aivan ihania kuvia. Olen jonkin aikaa ollut lukijasi ja aina palaan katsomaan joko päivitystä olisi tapahtunut. Täälläkin heikkona noihin vanhoihin tavaroihin. Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle 2013.t.-Hellen-

  ReplyDelete
 4. Löysin äsken tämän ihanan sivusi, upeita, ajatuksia herättäviä kuvia :). Itsekin olen hurahtanut vanhoihin tavaroihin ja mitä kaikkea ihanaa kirppikseltä olen löytänytkin.
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
 5. Happy New Year, dear Tanja. Your blog continues to be one of my favorites, and always inspires me to look a bit harder and go a bit slower. I think of Zappa often -- she really was such a special dog and friend -- and I hope 2013 brings you a new love. xo

  ReplyDelete
 6. Happy year Tanya. I also have a white dog, like the one in your picts.Such dogs are so lovely and sweet!

  ReplyDelete