15/03/2013
21 comments:

 1. Herkullisia kuvia ja kuvakulmia. Ja voi kuinka tuo auringonvalo kirkastaa ja kaunistaa kaiken! <3

  Valoisaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hietzu! Ihanaa, että tuo kaikenkirkastava aurinko on ilonamme jo paljon enemmän kuin reilu kuukausi sitten!

   Delete
 2. Onpa heleät nuo juomat lasissa!

  Hyvää viikonloppua Tanja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse puristin verigreipeistä heleät mehut, hyvää oli. Vaikkakin veriappelsiini onkin suosikkini. Noo, sitrushedelmät yleensä uppoaa meikäläiseen.

   Delete
 3. no muutenkin oli nälkä! illanhämyn helsinki rinnastuu hienosti hunajaan lasissa. joskus näistä kuvistasi tulee sellainen olo, että voisipa lähteä tuohon hienoon kaupunkiin matkailemaan (vaikka siis asun täällä jo!).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuden työpaikkani kahvilassa tytöt tekevät aivan ihanaa pähkinä-siemen-hommelia kreikkalaisen jogurtin ja hunajan kumppaniksi, siitä inspis omallekin aamiaiselle. Mä kävin eilen illalla auringon laskiessa kävelyllä tässä ihanassa kaupungissa, ja oli ihan hiiskatin hyvä tunnelma.

   Delete
 4. Ihanan keväiset kuvat, toiveikkaat.

  Anu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolloin reilu kuukausi sitten oikea kevät tuntui vielä kaukaiselta, lähes epätoivoisen pitkän ajan takana olevalta, ja kun sitä luntakin syyti vähän väliä... Mutta nyt se on, se kevät!

   Delete
 5. Ihana kuvasarja, niin aurinkoista ja hunajaista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevättalvessa (huh onneksi se on jo ohi) on kyllä haastavan kirkas valo. Välillä onnistuu onneksi vähän hunajaisemmatkin otokset. Mutta huhti-toukokuun valoa rakastan, pölyn siivilöimä ihana keltainen valo.

   Delete
 6. I want what you're having! Kaunista valoa ja kaunista kaupunkia, ensimmäisen kuvan valonkajo ja heijastukset ovat ihan maagisia; niin kun miten oikein teet sen.

  -Elina

  Ps. Päivitin jostain ihmeen innosta pitkästä, pitkästä aikaa. Kumma juttu, tää valo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ääks, en mää edes osaa sanoa, miten tämän teen. Tsiigailen vain ja nappailen, kun näen jotain hohdokasta. Ja hei ihanaa, että päivitit! Itsehän olen vain röhnöttänyt illat väsyneenä, enkä oo jaksanu edes kameraa kaivaa esille. Mä meen pian kurkkaamaan sun aina niin jännään ja ihanaan blogiin. Nyt tosin rynnin seuraavaksi kaupungille asioille... Hei toivottavasti nähdään pian myös oikeassa elämässä!

   Delete
 7. Sielu niin lepää näissä sun kuvissa.

  Kirsi

  ReplyDelete
 8. Hello, "Pretty Tania"! I love your pictures and the way you writte, yes, i love your blog!! Everytime i enter here i read something interesting and learn something else about your lovely country. I´m a follower from Italy, hugs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Varla Lee, and thanks for your lovely and flattering comment! I wish you the most beautiful spring here in Italy (wishing I was there too :) )

   Delete
 9. Samaa minäkin toistan; vitsit miten ihania kuvia! Tulee hyvä fiilis.

  ReplyDelete
 10. Sweets and sunlight always makes everything cozier. Love it. Got my eye on your next posts.

  ReplyDelete
 11. Which Car you want..? Here is a best list of Cars and Vehicles, Hot Vehicles, Strange Cars, Super Cars Model, Funny Cars, Car Latest Models, Cars with Girls, Cars like helicopter and Most Speed and Expensive Cars
  WorldLatestVehicles.com

  ReplyDelete