23/04/2013

keväthuumaaOlen aloittanut uudessa työssä, ja se on vienyt alkuun melkein kaikki vapaa-ajan voimat. Siksi on tää Pretty Gingham ollut niin hiljanen. Anteeksi. Mutta voi ihmiset, miten olenkaan tykännyt ja innostunut. Vaikka kroppa on iltaisin väsynyt ja pää kumisee tyhjyyttään, on tää muutos tehnyt silti hurjan hyvää mielialalle. Puhumattakaan siitä, että kevätaurinko vihdoin lämmittää! Linnut huutaa, kadut pölisee, puskissa roikkuu vielä kuolleet röhnät, mutta uudet silmut pullistelevat jo. Välillä tulee sellainen tietynlainen pakahtumisen tunne.

Niin että terve taas!

p.s. Aina niin, tässäpä hyvä tsibale, ja siitä oivallinen versio. Tästä biisistä tulee mulle kevätolo. Että välillä askel on aivan melkein painoton, tennarin kärki tuskin edes koskee maata, ja sitten taas seuraavassa hetkessä apeus hiippailee mieleen ja maailman murheet kaatuu päälle.

9 comments:

 1. Dear Tanja,
  can't understand one word... but your feeling for colour is really fantastic! Very beautiful photos, again.

  xo Ariane.

  ReplyDelete
 2. Onnea uudelle työlle ! Ihania kuvia olet ottanut, tuo ulkona liehuva paita on ihan yliveto... kirkas ja tuulessa keinuva, keväinen heilahdus !!

  ReplyDelete
 3. Onnea uudesta työpaikasta ja näin ollen myös uusista tuulista! Sallittakoon blogihiljaisuus, mutta ihanaa päästä taas nauttimaan kuvistasi <3
  Kyllä se kevät vain tekee ihmeitä :) Ja kohta on jo toukokuu! :o Miten onkin huhtikuu hurahtanut niin nopeasti?!?

  ReplyDelete
 4. Lovely pics like ever! <3 Thanks to you for your warm spring wishes, i´m really happy the season is waking up in your part. Also happy about your new work, all the luck! ^_° !! read you next, whenever it will be.

  ReplyDelete
 5. Ahkera ahertaja :) ompa hienoa kuulla, että oot tykännyt uudesta työpaikasta!

  Kevät ON! Linnut lentää parettain ja sinkoilee menemään. Kävelen yhden pajupusikon ohi joka päivä kouluun ja se viserrys, melkein kuulostaa sekopäiseltä. Kaikki tirppusen ihan innosta piukeena :)

  ReplyDelete
 6. UUsi työ, hienoa! Onnittelut siitä, ja ihanaa kuulla että viihdyt.
  Lintujen liverrys on ihanaa, valon kuulaus ihanaa, keväthuumaa täälläkin!

  ReplyDelete
 7. Glad you are back. Missed your lovely photos.
  Wish you good luck in your new job.

  ReplyDelete
 8. Onpa sulla hienoja uutisia! Ja hienoja kuvia.
  Paitakuva on aivan tosi mahti.

  Onnittelut työstä ja kiva kun kirjoitit taas.

  ReplyDelete
 9. Tämän paremmin et voisi sanoa ja on pakko laittaa lainaus koska on kuin minun tunne:
  "Että välillä askel on aivan melkein painoton, tennarin kärki tuskin edes koskee maata, ja sitten taas seuraavassa hetkessä apeus hiippailee mieleen ja maailman murheet kaatuu päälle. "
  -Anne

  ReplyDelete