24/11/2013

no morjens!


Hei kaikki blogiystävät ihan hirmu hirmu pitkästä aikaa! Viime postauksessa lupiinit kukkii, huh. Mutta nyt vihdoin inha mahatautini koitui ihan liian pitkään hiljaisuudessa kelluneen blogini onneksi. Sain ladattua muutaman kuvan tänne, kun en enää jaksanut nukkua.

Ja hei, minäpä oon muuttanut! Siis tässä ihan oikeassa elämässäni. Helsingin Kallioon. Yksi unelmantapainen sekin. Täällä siis steppailen mukavia katuja, lähellä on kaikki olennainen. Koti on kyllä melko vaiheessa vielä, mutta eiköhän tästä ajan kanssa mukava saada. Asiat tapahtuvat nyt työn ohella hyvin hyvin verkkaiseen tahtiin.

Lupaan palata taas ennen kuin seuraavat lupiinit ovat kukassa. Kuullaan!

67 comments:

 1. Ihana kuulla sinusta. Ja onnea uuteen kotiin, Kallio <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! On tämä Kallio vain mahtava! Yhtenä päivänä, kun kävelin töistä Torkkelinmäen läpi (tai siis kävelen sen läpi aina kun sää ei oo ihan paha), mulle tuli ihan onnesta pakahtunut olo. Nyt asumme aika kolkossa talossa, mutta kun ympäristä on kiva ja arjen hommelit helpot, niin kyllä tätä aikansa kestää.

   Delete
 2. Oi,ihanaa kuulla sinusta!! Olen niin kaivannut kuviasia ja kuulumisiasi! Ja taas kerran molemmat olivat ihania:)
  Kallio on kiva paikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin olen välillä kaivannut blogihommeleita, mutta koska viimeisen puolen vuoden aikana on ollut niin kamalan huonosti voimaa ja aikaa päivittämiseen, niin olen jättänyt suosiolla. Viime aikoina on harmittanut suuresti tämä, ja nyt vihdoin sain päivänvalolla jokusen kuvan napattua, kun tauti iski.

   Delete
 3. Kuinka kauniit kuvat! Ihana, että olet takaisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Niina, onkin oikein tosi kiva olla takaisin. Postausideoita vihdoin taas riittäis, mutta aika on liian niukilla, kuvaamiseen varsinkin.

   Delete
 4. Kaunista!Kallio on ehkä paikkana muistorikkain.Lapsena asuin kirkkopuiston laidalla peruskerrostalossa ja pikkuveli opetteli ajamaan ilman apupyöriä palolaitoksen edessä.Unelmoin silloin että aikuisena asuisin vaaleanpunaisessa tornitalossa,Ihantolassa siinä Karhupuiston kulmalla,palolaitosta vastapäätä,ihan kirkon kupeessa.Itä-Suomessa vietetyn 15 vuoden jälkeen muutettiin miehen kanssa Helsinkiin ja ensimmäiseen yhteiseen kotiin,Ihantolaan.Saatiin iso kaksio vuokralle tutun tutun kautta,oli perinyt asunnon muttei pystynyt heti muuttamaan siihen,saatiin 9kk asua siinä pelkän vastikkeen hinnalla.Vanhat lankkulattiat,vihreä kaakeliuuni,erkkeri ja vanhat painavat ovet..Eikä ikinä olisi ollu varaa asua siinä normaalilla vuokralla,näin vapaamatkustajina vaan.Esikoista aloin odottamaan Ihantolassa ja Hakaniemessä asuttiin kun syntyi.Tuli Kallion kadut tutuiksi kun lykin vaunuja päivät pitkät siellä.Onnea uuteen kotiin,uusia ihania muistoja teille syntymään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan kuin muistelisin sinun omassa blogissakin kirjoittaneen tuosta, tai jossain. Ihana kuulla noin kiva tarina sun Kalliomuistoista. Tää on kyl tosi kivaa seutua. Siitäkin huolimatta, että tässä ihan vähän ajan sisällä multa on tiedusteltu, miksi kutsun genitaalialuettani ja että olenko käteenvätäjätyyppiä... huoh. Mutta toisaalta eipä oo turhaa pönöttämistä tai sievistelyä :D Vaikka olenkin hyvien käytöstapojen kannalla, kyllä mun huumorintaju vielä tuollaiseen venyy, nippanaoppa kylläkin, ja välillä tietty huolikin ihmisistä. Kalliohan on kyllä jo pidempään ollut nosteessa ja paikat siistiytyny oikein kovastikin. Kiitos onnitteluista! Hyvä on olla nyt.

   Delete
 5. No morjens! (ihana aloitus:):)
  Ja älyttömän kiva kuulla taas sinusta. Kallio on kiva paikka asua, onnea siitä! Tulen käymään, heti kun kutsut:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kunhan saadaan koti järjestykseen, niin oitis kutsun. Me ollakaan nähty ihan hervottoman pitkään aikaan!

   Delete
 6. No morjens totta tosiaan, oikein kiva huomata että olit kirjoittanut ja pannut nämä hienot kuvat. Ja uusi koti, iloinen asia!
  Voi kun ehtisit ja jaksaisit etc. päivittää taas pian. Ei paineita, mutta blogimaailmastani on kyllä puuttunut jotain ilman sun postauksia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä ajattelen niin usein - voi kunpa ehtisin päivittää. Uudehko työ vain meinaa viedä voimia niin hullun paljon. Ja tietty nyt syksyllä/talvella sen valoisan ajan, jolloin olis mielekkäintä kuvata. Mutta yritetään, yritetään nipistää aikaa tälle. Sitä toivon siis ihan itsenikin vuoksi.

   Delete
 7. Mahtavaa kun oot taas täällä!

  ReplyDelete
 8. No samoilla klulmilla ollaan!! Onnea uuteen kotiin ja niin hienot kuvat:-)

  ReplyDelete
 9. Kuvista tulee hyvin kotoisa fiilis. Kiva että olette päässeet asettumaan. Ja koskahan saisimme tapaamisen sovittua?

  Niin ja vielä, mulla on sama biscottipussi kaapissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on jopa niin kotoisaa, että paikat saa olla ihan mullin mallin. Ei ehdi edes siivoamaan, ja pienessä asunnossa kaaos pääsee niin nopsasti vallalle. Sinuakin toivoisin niin kovasti näkeväni!

   Delete
 10. Onnea iloa ja hyvää mieltä uuteen kotiin!
  Ihanaa kun ehdit tänne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos Maria! Koitan myös ehtiä näille nurkille useamminkin. Odotan myös kevään valon tuovan hiukan helpotusta.

   Delete
 11. Hei taas ja onnea uuteen kotiin! Pitkä tauko täälläkin takana...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Pauliina! Sinun Eloisa Bonjour näytti kerrassaan mahtavalta blogilta! New York kuvia ja kaikkea, mä haluaisin sinne just nyt niin kovin. Joskus haluan viettää joulun New Yorkissa.

   Delete
 12. So glad you are back. Your photography is amazing. Congratulations on your new home. I wish you many memories there.
  The dish with the acorn on top... I wish it were mine :)
  Diana in Canada

  ReplyDelete
  Replies
  1. Acorn top dish is one of my vintage favourites, found from some junk shop. Thanks for your words! :)

   Delete
 13. Morjens!! Kiva kun palasit! Onnea uuteen kotiin!
  CalGirl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Morjens morjens! Ja kiitos kiitos :) Olen tuntenut myös huonoa omaatuntoa heitteille jääneen blogini vuoksi, mutta täällä ollaan taas. Päivitystahti ei varmaankaan tule olemaan niin hyvä kuin joskus muinoin, tai enhän mä koskaan ookaan ollut mikään superpäivittäjä, mutta nyt on taas intoa tännekin päin. Suurin osa tästä vuodesta on ollut sellaista haipakkaa, että oksat pois. Haipakka ei varmaan hetkeen edes vähene, mutta kun alkaa tottua tähän, niin eiköhän blogillekin osaa järjestää aikaa.

   Delete
 14. Jee, mukava kun palasit :-)!

  ReplyDelete
 15. Hey, welcome back. I didnt get exactly what you wrote (due to google translater) but the pictures are wonderful
  Tanja from Germany

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you my namesake! As it's said, pictures tell more than thousands words :)

   Delete
 16. Ihania kuvia, Tanja! Kun minusta ei tuntunut siltä, että olisi mitään päivitettävää, en millään olisi uskonut, että täälläkin hiljenee. Mukavaa, että päätit hetkeksi keskeyttää bloginokoset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blogitalviunet tai blogikesäunet... Minä en monestikaan etukäteen osaa arvioida, että milloin hiljenee, ja jää "heippa hetkeksi" -postit tekemättä. Yhtäkkiä sitä vain huomaa olevansa hullussa hommien pyörteessä ja iltaisin raato, ja sit ei jaksa enää korahtaa mitään. Facebook on kyllä siitä kätevä peli, että siellä voi kommunikoida vaikka vain yhdellä sanalla. Minulla on e. sua vähän ikävä. Koitetaanko nähdä vaikka vuodenvaihteen jälkeen?

   Delete
 17. Ihanaa kun palasit! Olet niitä ensimmäisiä joiden blogeja olen lukenut ja kaipasin kovasti kuviasi ja juttujasi. Nautin lupiineistasi pitkin syksyä mutta nyt kiva kun olet taas täällä! Onnea uuteen kotiin. Asiat kyllä ennen pitkää loksahtaa oikeille paikoille:-) -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä tällaisia juttuja on aina niin lämmittävä kuulla, että ensimmäisiä blogeja :) Lupiinit pötköttelivät kuvaruudulla kyllä hävyttömän pitkään. Kohtahan saa poimia jo uuden kimpun!

   Delete
 18. Classified Sites, Pakistani Classified Sites, USA Classifieds, Indian Classifieds, Entertainment Articles, Entertainment News, Entertainment Pictures, Bollywood, Hollywood and Lollywood Pictures and Videos, Entertainment Latest updates, Hot Entertainment News and Pictures Funny Entertainment Pictures, lol Pictures, Funny Pictures and Much More Fun Only on 1 Current Affairs Network
  hotcurrentaffairs.com

  ReplyDelete
 19. Online Jobs of Data Entry, Copy Pasting, Add Posting, Clicking, Web Surfing, Website Visiting, Article Sharing, Data Sharing, Google Business Plans, Investment Plans, Genuine earnings from home.
  www.jobzcorner.com

  ReplyDelete
 20. Genuines Works of Data Entry, Copy Pasting, Add Posting, Clicking, Web Surfing, Website Visiting, Article Sharing, Data Sharing, Google Business Plan and Much More Business Plans
  www.jobzcorner.com

  ReplyDelete
 21. Online Jobs of Data Entry, Copy Pasting, Add Posting, Clicking, Web Surfing, Website Visiting, Article Sharing, Data Sharing, Google Business Plans, Investment Plans, Genuine earnings from home.
  www.jobzcorner.com

  ReplyDelete
 22. All Kind of Current Affairs, Latest Hot News updates, Classified Sites, Pakistani Classified Sites, USA Classifieds, Indian Classifieds, Entertainment Articles, Entertainment News, Entertainment Pictures, Bollywood, Hollywood and Lollywood Pictures and Videos, Entertainment Latest updates, Hot Entertainment News and Pictures Funny Entertainment Pictures, lol Pictures, Funny Pictures and Much More Fun Only on 1 Current Affairs Network
  hotcurrentaffairs.com

  ReplyDelete
 23. Lol n Troll Network with the Name of Lols Gag where you can find Videos, Gif Images, Troll Images, Prank Peoples, Funny Peoples, funny planet, funny facts, funny cartoons, funny movies pics, iphone funny, funny jokes, Prank Images, Fail Pictures, Epic Pictures, Lols and Gags.
  LolsGag.Blogspot.Com

  ReplyDelete
 24. The Best Lol n Troll Network with the Name of Lols Gag... Troll Images, Prank Peoples, Funny Peoples, funny planet, funny facts, funny cartoons, funny movies pics, iphone funny, funny jokes, Prank Images, Fail Pictures, Epic Pictures, Lols and Gags, Lol Pictures, Funny Pictures, Lol is the Laugh out of Laugh where you can Fun Unlimited and Laughing Unlimited.
  LolsGag.Blogspot.Com

  ReplyDelete
 25. The Best Lol n Troll Network with the Name of Lols Gag... Troll Images, Prank Peoples, Funny Peoples, funny planet, funny facts, funny cartoons, funny movies pics, iphone funny, funny jokes, Prank Images, Fail Pictures, Epic Pictures, Lols and Gags, Lol Pictures, Funny Pictures, Lol is the Laugh out of Laugh where you can Fun Unlimited and Laughing Unlimited.
  LolsGag.Blogspot.Com

  ReplyDelete
 26. Now 1st time ever in Internet World, Facebook Earning program has been Launch, Now you Car earn money online with Just use Facebook and earn unlimited. Post a Picture on Facebook and Get $0.07 per Post.
  www.OnlineCornerz.Com

  ReplyDelete
 27. Latest All Hot Current Affairs, Bollywood News updates, funny and lol pictures
  HotCurrentAffairs

  ReplyDelete
 28. World Most Popular and Top Amazing Speedy Cars
  TopAmazingCars.BlogSpot.Com

  ReplyDelete
 29. World Most Popular and Top Amazing Speedy Cars
  TopAmazingCars.BlogSpot.Com

  ReplyDelete
 30. Find best Online Jobs on Facebook...
  JobzCorner

  ReplyDelete
 31. Online Jobs of Data Entry and Copy Pasting with Jobz Corner
  JobzCorner.com

  ReplyDelete
 32. Online Corner is the best Platform to earn money online from internet, Just Join Now and start earnings
  OnlineCornerz.com

  ReplyDelete
 33. Get your website on google top 10 Results, Best Search Engine Optimization Company in Pakistan
  Contact Now
  Skype : Jobz.Corner
  www.jobzcorner.com

  ReplyDelete
 34. Business at home...??? want to join the best business without any work, just invest and rest
  www.earningsclub.com

  ReplyDelete
 35. Best Business Club of Earnings, Hourly Stable Plans Like 1% Hourly for 120 Hours, Total 120% Profit within 5 Days
  EarningsClub.com

  ReplyDelete
 36. Online Jobs, Just Post a Comment on any blog site and earn $0.06 per Link, Just Like this post, Visit and Click on Link Relation
  JobzCorner.com

  ReplyDelete
 37. Get Facebook Likes on your fb page, likes on your facebook pictures, followers on your facebook id, shares of your facebook posts, every thing is available here, visit for more details
  www.jobzcorner.com

  ReplyDelete
 38. Find Best online home based jobs, data entry, copy pasting, facebook and clicking jobs
  JobzCorner.com

  ReplyDelete
 39. Find best business plan from home without any work, just invest $1 and get 120% Total Profit within a week
  EarningsClub.Com

  ReplyDelete
 40. Play Games and Earn Money online from home, best add clicking website in the world
  PaidVerts.com

  ReplyDelete
 41. Earning is only for you, just spend 1 hour daily and earn upto $35 Daily with just clicking job, Join Now
  adsclickearning.com

  ReplyDelete
 42. for best Online Jobs without any rejection, no time limit required, no investment requires, just spend few minutes and earn upto $35 daily
  www.adsclickearning.com

  ReplyDelete
 43. Instant Payment without any Risk, Just Invest and Rest of your home, Just Invest as low as $5 and Get Instant Profit, Join Fast
  HotProfitOnline.com

  ReplyDelete
 44. Find best business in the world where you can invest only $5 and get profit upto 7% daily for 60 Days, most popular website in ranking, Join now
  www.hotprofitonline.com

  ReplyDelete
 45. for best Online Jobs without any rejection, no time limit required, no investment requires, just spend few minutes and earn upto $35 daily
  www.adsclickearning.com

  ReplyDelete
 46. Find best business in the world where you can invest only $10 and get 3000% Profit, most popular website in ranking, Join now
  www.investorganization.com

  ReplyDelete