21/12/2013

kuva kotikulmien talosta ja sinertäviä detaljeja

Täällä köllin inhan flunssan kourissa, kuumekin nousi sellaisiin korkeuksiin, etten hetkeen muista näin sairastaneeni. Niinkuin aika monella varmaan tälle viikonlopulle oli suunnitelmissa jouluvalmisteluita, mutta sen ja työnteon sijaan nukun, vaikka selkää jo pakottaa. Mies auttoi läppärin masulleni ja minä laitan parit detaljikuvat kuvat ihan hirmu sotkuisesta kodistamme, laajempaa kuvakulmaa koitan välttää jopa itsekin katsomasta, ja myös palan naapuruston ihanan jugendtalon seinästä. Tuossa talossa kuvittelen olevan ihanaa asua. Käyn aina välillä katsomassa tuota sinervää seinää ja puistoon antavia ikkunoita.Minäpä jatkan taas unia.

p.s. Mulla olis tukku Tukholmankuviakin, joita haluan näyttää teille.

p.p.s Tää joulukuu on ollut tautisesta kiireestä huolimatta aika tosi hyvä.

p.p.p.s. Haluaisin hiukan pakkasta, lumesta ei niin väliä, mutta pakkanen olis hyvä.

8 comments:

 1. Voih, parantumisia sinulle sinne .
  Oikein ihanaa joulua sinne teille.
  Terveisin Hellen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Hellen! Oletkohan minun kaverini, joka helpotti muuttoani ostamalla ylimääräistä pois? Mitä parhainta joulunaikaa sinullekin ja perheellesi! On kyllä aikamoinen tämä tauti, mutta lepäämällähän tästä.

   Delete
 2. Wow, it is a wonderful and beautiful house!! You choosed extra good!! Well done and hope you'll be there soon for enjoy your new life.
  I'll be tune for see that: "Tukholmankuviakin" i don't know what it means, hehehehee, google can't translate this word. Hugs and have a nice xtmas!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh Varla Lee, that's not the house I moved in, but the house I dream to live in :) It's in my new neighborhood. The other friend of mine (comment below) tells that the house is an old police station. The house is so nice! Tukholmankuvia means photos from Stockholm, and I'm going to post those next. I had a three days mini vacation in Stockholm couple of weeks ago. Thank you for your lovely comment and have a cosy and jolly Christmas!

   Delete
 3. Ihania sinisiä tunnelmia, ja voi, pikaisia paranemisia! Jugendtalo näyttää aivan vanhalta poliisiasemalta Ässäpuistikon laidalla? Se on Torkkelin ja Kallion lukion käytössä ja kävin siellä tunneilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sininen on mun ainaisloveväri! Pikaista paranemista toivon itsekin, tää on ihan persiistä tää tämmönen, ei voi puhuakaan, kun ei oo ääntä, samperi! Kiitos taloinfosta. Olenkin miettinyt, onko se edes asuinkäytössä, kun ei siellä viikonloppuisin näytä olevan paljoakaan elämää. Hieno talo on tuo! Minusta on viehättävää tuossa sekin, että rappukäytävä on talon ulkoseinällä, ja siinä on ikkunat. Antti muuten löysi tällaisen hauskan, mutta onnettoman vanhanaikaisen Helsingin korttelit sivuston, jota olemme mielenkiinnolla tsekkailleet. Mutta pöh, Kalliota tähän ei oo otettu mukaan. http://www.korttelit.fi/kaupunki.php

   Delete
 4. Hei Tanja, se sama juuri joka tavaroita osti:)
  Terkuin Hellen

  ReplyDelete