20/08/2014

barcelona V


I Kirpputorin aarteita. Tuon Jeesustaulun olisin tahtonut mukaan. Nappikaupassa himoitsin lähinnä noita vihreitä nappilaatikoita.


II Lomakodin nurkkia.


III Sombrereria


IV La Basilica Galeriaan jäi hajuvesi, joka jäi vaivaamaan mieltä. Tuollainen ruutuverhoinen ikkuna parvekkeineen himottaisi myös.9 comments:

 1. Oi oi, mitkä tunnelmat näissä!
  Nuo lomakodin nurkat&nappilootat&juuri hyvät vihreän sävyt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monesti matkaillessa paikat saavat mielessä jonkun värisävyn. Minusta ainakin tuntuu, että alan usein nähdä ihan jotakin tiettyä väriä uusissa paikoissa. Barcelonassa näin viileitä vihreitä. Oikein mietin siellä, että miten Espanjaan liitetään niin voimakkaasti sellainen kova punainen, ainakaan Kataloniassa se ei tullut heti mieleen. Lomakoti oli kyllä täysi kymppi! Paikan emäntäkin oli ihan mahtava!

   Delete
 2. Kyllä on kauniit lomakodin nurkat!
  Sinä nappaat yksityiskohtia niin kiinnostavasti.
  Samasta sombreriasta minullakin kuva. Vastapäätä oli parturi, jossa lattialla lenteli punaiset pääskyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viihdyimme tuolla lomakodissa ihan hirmu hyvin. Ajattelimme, että voisimme mennä toistekin, jäi niin hyvö mieli. Toisaalta olisi kiva katsella Barcelonaa jostain toisestakin vinkkelistä. Harmillisen vähän otin kuvia tuosta asunnosta, en oikein edes tiedä miksi. Siellä oli erityisen ihana lattia, sellainen tummanpuhuva, melkein musta, betonilattia, joka oli käsitelty jotenkin lempeän kiiltäväksi. Se oli upea! Ja ääks, mää missasin pääskylattian, se kuulostaa mahtavalta!

   Delete
 3. Mielenkiintoisia kuvia. Hyvin taiteellisiakin. Tuo rukoileva rotta (?) on vaikuttava. -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rukoileva rotta oli sellaisen kaupan ikkunassa, jossa oli vaikuttava valikoima pienempien laatumerkkien hajuvesiä. Meinasin seota siellä. Lomabudjetti vain rajoitti. Mutta saipahan nuuhkia ja laittaa korvan taa :)

   Delete
 4. The rewards for people who persevere far exceed the discomfort that will should precede typically the victory.

  toko jaket kulit asli kulit
  jaket kulit wash
  berbelanja jaket kulit
  jaket kulit murah
  jaket kulit asli di bandung harga murah

  ReplyDelete