13/08/2014

barcelona IV
I Tuolta Atubolasta sai loistoruokaa pikkuhintaan. Söin aivan taivaallisia vähän vietnamilaishenkisiä kalapullia tuolla. Menkää!

II Kaunis baari El Callissa eli Barcelonan juutalaiskortteleissa, jotka olisin tahtonut kiertää perusteellisemminkin. Vieressä meidän kotikulmien kauneutta illankajossa Gràciassa.

III Siestan aikaan El Gòticissa. G&T maistuu aina.

IV Kinkkukauppa. Ja funikulaari Tibidabolle, jossa huvipuistojen ystävänä kävimme vähän rälläämässä. Upeat maisemat, no tietty.

V Meksikolaisravintola kotikulmilla, Cantina Machito. Suloista, miten tuo pikkupoika oli niin innoissaan funikulaarikyydistä. No hei, olin kyllä minäkin.

VI Churroja.

p.s. Reissun paras illallinen nautittiin Gràciassa, japanilaisessa Kibukassa. Sushi oli niin hyvää, että päätimme unohtaa rahanmenon ja huokailimme, minkä suupaloilta ehdimme, että aah on h-y-v-ä-ä. Täältä sai myös oikein onnistuneita fuusiosusheja, mikä ei oo iisi temppu.

10 comments:

 1. Mä niin nautin näistä! Ja paljon on uutta näkökulmaa tuohon kaupunkiin myös vaikka myös paljon tuttua. Mutta eihän iso kaupunki käymällä lopu millään ja se niissä onkin niin ihanaa.
  Niin onkin kaunis baari tuo, ja ihana lattia. Junakin on kaunis tai siis funikulaari. Sillä en ole mennytkään, kun tuli yks paikallinen joka halusi kuskata meidät vuorille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Barcelonassa oli kyllä nautinnollista nappailla kuvia, kun kiinnostavia ja viehättäviä kulmia tuli koko ajan vastaan. Kauniita baareja oli kaupunki täynnä, mutta tämä sykähdytti eritoten. Me tulimme ylhäältä hurjapäisen taksikyydin matkassa alas, ja meno oli kyllä villimpää kuin huvipuistossa.

   Delete
 2. Aivan uskomattoman kauniita kaikki nämä Barcelonan kuvat. Katselin kaikki nyt kerralla ja oih ja voih, nyt olisi ihan kamala matkakuume. Tuo baarin lattia on tosiaan erityisen ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Kirjailijatar! Tympeitä kuvia olisi kai ollut mahdoton ottaakaan Barcelonasta. Kunpa vain pääsisi pian uudestaan! Sellainen kutina jäi. Ja vaikka kaikki sisustuslehdet on pullollaan noita Välimerikaakeleita, niin vasta tuolla oikein rakastuin niihin.

   Delete
 3. Taas avartui maailmani....koko Espanja on jäänyt minulle tuntemattomaksi, vain Madrid'issa olen kerran kauan sitten ollut joitakin päiviä. Toki Barcelona on ollut listalla mutta jäänyt käymättä. Kuvasi houkuttelevia. Olen myyty. -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin olin Barcelonassa ekaa kertaa, etelämpänä oon käynyt kerran. Madridiin tahtoisin myös. Mukava herätellä matkakuumetta ;)

   Delete
 4. Voi ihanuus mitä paikkoja. Tuo laattalattia on namu.

  ReplyDelete
 5. Voi kiitos matkatuulahduksistasi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi! Näitä olisi ihana tehdä enemmänkin. Jos vain olisi paremmin varaa ja aikaa matkustella :)

   Delete