04/01/2015

berlin IV-Tuossa talossa oli useita tyhjiä huoneistoja. Ohi kulkiessamme en voinut välttää ajatusta asumisesta siellä. Ihan varmasti siellä olisi rähjääntyneet kalanruotoparketit, jollaisia etsiskelin majapaikkaamme. No,  niitä ei löytynyt, mutta löytyi mahtavan leveät lankkulattiat. Eteiseen oli kai vaihdettu lankut kapeammiksi, nekin kyllä vuosikymmeniä sitten, ja voi elämä, kuinka ne narisivatkaan. Onneksi alakerrassa oli levykauppa.

-Harry Lehmannin parfyymikauppaan hankkiuduin tarkoituksella. Annan vahvan suosituksen muillekin hajuvesien ystäville – menkää! Sitä pitää iäkkäänpuoleinen pariskunta, mies osasi auttaa jonkin verran englanniksikin. Ystävällisiä olivat joka tapauksessa. Omankin seoksen noista eau de cologneista ja parfyymeistä olisi voinut sekoittaa. Jotenkin aloin kuitenkin kainostella, ja valitsin mukaani vain valmista tuoksua. Cologne de New York pitää vielä joskus toiste hakea. Samassa yhteydessä myös kukkakauppa. Tuoksutaivas!

-Rikoin silmälasini. Huoh. Nyt koitan etsiä uusia. Mielessä on malli, mutta kaupoissa ei. Mulla on liian pieni pää!

-Nostalginen Afri-Cola -pullo. Juoma oli ällöä, mutta pullon design niin hieno, että kiikutin pullon kotiin asti.

-U-bahn-junan ikkunasta napattu avaruusmies.

-Eikö soikio olekin kaunis muoto? Minusta ihana.5 comments:

 1. Mahtavia detskuja ja muotoja :) Rillit ei sais mennä rikki ennen kuin on uudet ;) mä sain viel korjattua omani tilaamalla uuden etuosan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! No ei todella saisi! En meinannut uskoa. A. mulle tolkutti, että halki ne on. Ja niinhän ne oli, hemmetti. Kunpa pian löytyisi hyvät. En minä oikein ole piilolinssi-ihmisiä.

   Delete
 2. Replies
  1. Olin aivan unohtanut tuon juoman. Pakkohan sitä oli maistiksi ostaa. Ihme että tuolla designilla tästä colasta ei oo tullu isompi juttu. No, makuhan se pääasia on...

   Delete
 3. Great blog post and really helpful Midnight | GATE | neet

  ReplyDelete