04/05/2008

inspiring friday - mainio perjantai

Friday was very funny day. Sanctuary and I got a coffee and yummies over beautiful interior books and magazines and lot of nice conversations about our lives, homes, houses, beauty... and blogging ofcourse. I invited her to visit ours and I have to say I was a little bit nervous beforehand, well, mostly glad and enthusiastic but also nervous. I thought that the most pressing situation would be if we noticed to be too different, if our blogs would have given the wrong image both of us. But my worries proved to be totally wrong and useless! She was very clever and lovely person! I like her inspiring blog very much and I was very glad she accepted my invitation. It's funny, actually quite weird that you already know something about person who you've never earlier met. Talking subjects are easy to find since you already know that you share same interests. I'm happy that we met, Sanctuary! And I'm pleased that you knew I'd love freesias :)Perjantai oli kerrassaan mukava päivä! Vietimme Sanctuaryn kanssa sisustuskirjakahvit meillä. Tämä oli minun ensimmäinen blogitapaaminen, joten jännitin etukäteen jonkin verran. Mielessäni käväisi, olisiko mahdollista, että mielikuvani hänestä olisikin mennyt ihan pieleen ja paikalle saapuisikin ihminen, joka tuntuisi hankalalta ja erilaiselta kielteisessä mielessä. Kattia kanssa! Meille tulikin mitä viehättävin ja fiksuin ihminen, jonka kanssa oli oikein kiva jakaa ajatuksia. Aika kului siivillä ja visiitti oli piristävä - nautiskelimme kahvia ja makeaa mahan täydeltä ja juttelimme kaikenlaista sisustamisesta, kodista, kauneudesta ja bloggaamisesta. Sanctuaryn blogi on johdattanut minut toinen toistaan kiinnostavimpien inspiraatiolähteiden äärelle ja erityisesti odotan aina hänen Friday Inspiration -postaustaan.

On jännittävää, kuinka samantyylisistä asioista pitävän kanssa jutun juuri löytyy helposti, vaikka koskaan ei olla varsinaisesti juteltukaan. Ja se vasta kummallista onkin, että tapaa ihmisen ensimmäistä kertaa, mutta silti hänestä tietää jo kaikenlaista, tai ainakin kuvittelee tietävänsä. Blogeista kun voi myös lukea kaikenlaista rivien välistä. Kukkamakuni Sanctuary oli hyvin hoksannut. Sain häneltä kimpun freesioita, ne kuuluvat ehdottomasti suosikkikukkieni kärkijoukkoon. Kiitos kyläilystä, Sanctuary, oli kerrassaan mukavaa!

8 comments:

 1. Onnittelut onnistuneista sokkotreffeistä. Toivottavasti mekin joskus tavataan!

  ReplyDelete
 2. On aina yhtä hauska kuulla blogituttavien treffeistä :) Minä olen niin arka, etten varmaan uskaltaisi...

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa mielettömän kivalta :)
  Minäkin olen treffaillut erästä blogituttuani, ja se on tosiaankin jännää, miten netin kautta voi löytää niin samanlaisen ihmisen.

  Ihania kuvia jälleen kerran :)

  ReplyDelete
 4. Kuullosti ihan luxukselta!
  Lämmittää aina kun blogiystävät tapaavat jossain päin.

  ReplyDelete
 5. Voi miten kivaa! Kuka haluaisi Ouluun??

  ReplyDelete
 6. Matroskin, eiköhän me tavatakin. Olis hyvin kiva!

  Marikki, rohkeasti vaan! Ainakin tästä jäi minulle tosi kiva mieli :)

  Sanctuary, kiitos kiitos!

  Ada och Emil, kiitos kuvakehusta! Kyllä tämä bloggaaminen on ihan tosi kivaa, kun samanhenkisiä ihmisiä voi näin "helposti" löytää.

  Liivia, minuakin on aina hymyilyttänyt, ja mieltäni on lämmittänyt, kun olen lukenut blogitapaamisista :) Jotenkin hauska kuvitella sitä tilannetta ja mielikuvien tyypit saman pöydän ääressä.

  Merja, kivaa oli! Tule Helsinkiin, tai alakylälle, kuten kaverit Oulussa aina sanovat :) Minä aina silloin tällöin piipahdan Oulussa, mutta usein nuo reissut ovat julmetun ohjelmoidut, sillä minulla asuu paljon ystäviä siellä. Mutta olisi tosi hauska tavata joskus!

  ReplyDelete
 7. Olen ollut olosuhteiden pakosta pitkällä blogitauolla, ja miten kiva taas onkaan tulla nauttimaan näistä ihanista kuvistasi! Kotisi on muuttunut niin keväiseksi! Ja leipomuksesi saavat veden herahtamaan kielelle. Onnellinen Sanctuary, kun on päässyt niitä maistelemaankin:) Uusi banaanimuffinssivariaatio pääsee totisesti koemaisteluun. Aion leipoa niitä hoitolasteni kanssa. Banaanimuffinssit ovat erään heistä lempileivonnainen, tuollaisen samanlaisen pikkumiehen kuin noissa aiemmissa kuvissasi;)

  ReplyDelete