05/08/2008

hunger - nälkä

I think I have a hunger for reds. And for homemaking, improving, embellishing. Yes, embellishing. These Janne Peters' photos feed my hunger perfectly, they make me even burst. Good photos! They give me inspiration and joy.

Also M. Ward refresh my thoughts.
Minulla taitaa olla punaisen nälkä. Ja kodinkohentamisnälkä myös. Näissä Janne Petersin kuvissa on jotain sellaista, joka saa minut ihan melkein pakahtumaan. Ne saavat hyvällä tavalla ajatukset virtaamaan.

Myös M. Ward saa eloa tylsistyneeseen pääkoppaani.

11 comments:

 1. Those photos ARE divine. I love a burst of red. When I wear my red shoes, for example, I feel happy.

  ReplyDelete
 2. I love reds too! They are really stunning here when there is so little red mostly surrounded by whites and greys. Thanks for sharing!
  ~emily

  ReplyDelete
 3. Minusta tuntuu, että taitaa syksy jo tehdä tuloaan, kun kaipaat punaista... huomaan itsekin, että syksyä kohden mentäessä haalin ympärilleni voimakkaampia värejä.

  Ja suosittelen lämpimästi sitä Tervajärven talomuseota, jos vain Ristijärven suuntaan olette menossa. Se sijaitsee Sotkamossa, Sumsan kylässä eli noin 25 km keskustasta. Se on avoinna koko vuoden ja sisäänpääsy on ilmainen. Netistä löytyy varmaan hieman lisää infoa :)

  ReplyDelete
 4. wow! these photos are lovely and inspiring...thanks for sharing!

  ReplyDelete
 5. Voi luoja mitä KUVIA :) Miten ne näyttävätkin noin tutuilta...minulla on aivan sellainen fiilis että olen nähnyt ainakin 2 ensimmäistä joskus jossain ennenkin...?
  Jaa,a :)

  ReplyDelete
 6. Tuollainen hienostunut pieni punaisuus tekisi hyvää itsekullekin! Ihanuuksia nuo puhelimet. Ehkä syksy tuo mukanaan halun vähän rakennella pesää, valmistua tulevaan talveen?

  ReplyDelete
 7. Mahtavia kuvia, kiitos! Näistä saa juuri oikeanlaista energiaa :)

  ReplyDelete
 8. m. ward on loistava myös!

  ReplyDelete
 9. Kuvissa on paljon mielenkiintoista. Itse olen aina harrastanut tuontyyppisiä "romukokoelmia", ja nautin kun näen hienosti koottuja juttuja. Kiitos kun laitoit nämä näytille!

  ReplyDelete
 10. Olipas hienoja kuvia!
  Oli pakko käydä Janne Petersin sivuilla katsomassa loputkin.
  Elsass -kuvat saivat aikaan kaipaavia huokauksia... Lähes täydellistä!
  Kiitos näistä. :)

  t. Sanna N.

  ReplyDelete
 11. Kristine, aren't they! And I agree with you what comes to a burst of red. Unfortunately I haven't got any pairs of red shoes just now (pity!) but I know what you mean.

  Emily, white loves grey loves red!

  Ninuska, syksy tosiaan tekee tuloaan! Eilen oli niin kylmä, että melkein piti hanskat kaivaa esille. Huivi oli jo tiukasti kaulassa. Ehkäpä tosiaan punaisen nälkä liittyy siihen :) Ja kiitos vielä talomuseovinkistä!

  Jill, thanks for you! And I added you to my bloglist, I hope it's ok.

  Ada och Emil, minulle nuo kuvat olivat ihan uusia, ja ilo oli sen mukainen kun löysin ne. Noissa on ihanasti tyhjyyttä mutta iloa, hauskuutta, mutta rauhallisuutta. Viileää ja lämmintä yhtäaikaa. Hyvä löytö!

  Maijja, juuri hienostunut pieni pilkahdus punaista miellyttää minua. Vaikka saa kyllä olla vähän hullunkuristakin, ettei mene liian hienostuneeksi. Mutta punainen seinä, tai sohvakin, olisi meillä ihan liikaa.

  Inkivääri, mistähän johtuu, mutta ajattelin, että juuri sinä voisit tykätä näistä. Mene ja tiedä, mutta mukava kuulla, että ilostuit.

  Aino, eikö olekin. Itse asiassa M. Ward taisi jäädä vähän kuvien varjoon, vaikka olisi voinut ansaita ihan kokonaisen postauksenkin. Hyvä musiikki on elämän suola!

  Killisilmä, romukokoelmat on hienoutta!

  Sanna, en yhtään ihemettele, että ihastuit Elsass -kuviin. Hyvin voisin kuvitella sinut noihin tunnelmiin. Varmaan jännittävä paikka. Ja se FD -emaliastiasto oli ihan mahtava!

  ReplyDelete