16/11/2008

pretty good sunday - aika hyvä sunnuntaiIroning laundry and having a long and relaxing walk in the forest near to us, that's my way to spend this sunday. Also reading a new (old) gardening book founded from flea market a while ago. Altogether, easygoing atmosphere. Not any big aims today.

After a while I'll visit a friend who invited me to have a sunday dinner. Not bad. Actually pretty good sunday.


********


Pyykin silitystä ja ulkoilua sunnuntain ratoksi. Puutarhaopuksen lukemista myös. Laiskan pulskealla meiningillä. Kiirettä en tänään pidä.

Seuraavaksi lähden ystävän luokse, valmiiseen ruokapöytään. Uunilohta siellä kuulemma tarjoillaan, ja mutakakkua jälkiruoaksi. Onkin jo nälkä. Ja tuo ystävä on mestari keittiössä. Aika hyvä sunnuntai.


11 comments:

 1. Onpa nätti kansi tuossa puutarhakirjassa!

  ReplyDelete
 2. Thriftymrs, thank you!

  Killisilmä, niin minustakin. En malta laittaa sitä hyllyyn muiden kirjojen välin, vaan haluan ihastella sitä päivittäin. Niinpä se on saanut pysyvän paikan näkysällä. Oiva ostos siis myös esteettisessä mielessä, käytännöllisyydestä puhumattakaan. Se maksoikin vain 10 centtiä, joten nappiostos.

  ReplyDelete
 3. Heippa, en tiedä mitä sanoisin, mutta haluan tuoda tiettäväksi että täällä ollaan ja kuvia ja tunnelmia nautitaan. :)

  ReplyDelete
 4. Mestarikokki on ehkä lievästi sanoen liioittelua, mutta kiitos kuitenkin kauniista sanoista ja oli mukava nähdä! Nyt taidan paneutua vielä hetkiseksi hienojen lainakirjojen pariin (kiitos!).

  ReplyDelete
 5. Maijja, mukava kuulla!

  Jenny, eikä ole liioittelua! Sinun ruokasi ovat sellaisia, joita mietin vielä pitkään jälkeenpäinkin. Kiitos sinulle ja teille molemmille!

  ReplyDelete
 6. Ei kuullosta tosiaan hullummalta!
  Mutakakku lemppareitani.

  Puutarhakirja tosiaan kaunis.

  ReplyDelete
 7. Kaunista ja kuulostaa täydelliseltä sunnuntailta. Nyt jo olen päättänyt, että kun tammikuu koittaa, joka on minulle se raskain kuukausi, etsin kouriini kasan puutarhakirjoja ja alan suunnittelemaan!

  ReplyDelete
 8. Mulle tarjottiin kerran mutakakkua tuoreiden vadelmien kanssa ja se oli aika pistämätön yhdistelmä!

  ReplyDelete
 9. Heippanen Tanjuskainen!!!
  Kävisitkö hakemassa yhden ylimääräisen perhosen meiltä sivuillesi liihottelemaan,jos kiireiltäsi ehdit!!!=O)

  ReplyDelete
 10. Liivia, olin jo melkein unohtanut koko mutakakun, mutta ai jai, kun se maistuikin makoisalta. Lempparikaartissa kyllä.

  Sanctuary, minulle juuri marras- ja joulukuu ovat raskaimpia. Tammikuussa olen jo ihan paljon virkeämmällä mielellä. Puutarhakirjat kouraan vaan sitten ja suunnittelemaan!

  Violet, ihana yhdistelmä on tuo! Tällä kertaa mutakakkua tarjottiin kumkvattihillon ja kermavaahdon kera, sekin oli ah niin herkkua!

  Katikainen, oi kiitos! Tulen hakemaan :)

  ReplyDelete