21/05/2009

blue feelings are still here


11 comments:

 1. I'm sorry to hear that you are still feeling blue. It's hard when the rest of world seems to be reveling in spring.

  Take extra care of yourself- treat yourself to special comforts. And find someone close by to talk with- it helps.

  I can just imagine you visiting America and meeting all of your friends here and seeing our great big country. Take care.

  ReplyDelete
 2. hello -
  you have a beautiful blogg..
  lot`s of inspiration..

  hugs from moa in norway

  ReplyDelete
 3. Ihanat nuo kengät!...ja muista asioista muualla...

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia! Pidän blogistasi. Vaikka aiheesi onkin muuta, kuvista tuli heti mieleen kesä, ja leppoisat kävelyt (näillä kengillä ja kassi keveästi ilmassa heiluen) kaupungin kaduilla, haetaan jätskikiskalta minttupalloja ja syödään ne rannasas. Sitten takaisin kotiin. Eli kiva kesäinen päivä.

  Kurkkasin edellisiä kirjoituksisi, ja toivon, että olet päässyt/pääset jo yli matalapaineesta, vaikka joskus niiden läpikäyminen tekee lopulta vain hyvää, vaikkei sitä heti nää. Tiedän toki tämän tunteen. Eikö keskinkertaisuus ole hyvä?

  ReplyDelete
 5. Blackbird, thanks for your encouraging words! I actually pampered myself already by bying those grayish blue suede shoes which are in the second photo and 2,5 meters luxurious, vintage-vibe Giorgio Armani's silk for a dress ;) Yeah, I know, I sound like a stupid spendthrift but well, those little treats made me little bit gladder. And I have darling friends who are the most fantastic what comes to consolation.

  Moa, oh thank you!

  Katjuska, eikö ookki!

  Syysleimu, leppoisia kävelyitä onkin pian tiedossa, sillä minulla alkaa kahden työpäivän päästä kesäloman ensimmäinen osa. Minulla ei ole suuria suunnitelmia loman varalle, joten varmaan käpyttelenkin jätskikioskille :) Juuri nyt matalapaine kiristää päänuppiani aika kovasti. Mutta aikansa kutakin, tiedän jo, että ei tätä loputtomiin kestä. Kiitos sinulle, kun niin kauniisti sanot!

  ReplyDelete
 6. I think your new shoes look fabolous... well done with your new purchases ...you can never go wrong with Armani ... maybe I should try that as well!Instead I bought me a new pyjama the other day ... but didn't feel like much of a treat!!!!
  Take care

  ReplyDelete
 7. Beautiful shoes:).
  Hope you will feel better soon...

  ReplyDelete
 8. you may be feeling blue(hopefully not for much longer) but your pictures are beautiful

  ReplyDelete
 9. Tuntuu ylentävältä, että alakulonkin hetkillä voi uppoutua estetiikan lumoihin, etsiä kaunista ympäriltään ja saada siitä iloa sekä jakaa muille kuten teet. Varsinaiselta matalapaineelta olen viime aikoina välttynyt, mutta tunnistan asioita, joista puhut. Onkohan tämä jotakin ikäänkin liittyvää kriiseilyä, alitajunnassa taonta siitä, että nyt jos koska pitäisi luovia työelämää ja muuta oleellista siihen suuntaan, missä kokee olevansa lahjakas tai muuten vain innostunut. Ja sitten jäytää itsensä soimaaminen siitä, ettei ihan osaakaan suunnistaa käytännössä sitä kohti ja tuntee itsensä saamattomaksi. Olen kuitenkin melko varma siitä, että hyvää tekee jo pelkkä pohdiskelukin, vaikka se tuntuukin välillä menevän samaa kehää :)

  ReplyDelete
 10. On se perhana tämä kevät. Täällä nimittäin toinen samanmoinen, on niin siniharmaa-mitäänsanomaton-ponneton-olo. Olen aikeissa ruveta hurmiottomassa tilassa tekemään jotain aivan sisällötöntä ja merkityksetöntä. TAI sitten voisi vähän nostaa leukaa ja astella jätskikiskalle, satoi tai ei.

  ReplyDelete
 11. Mandarine d'Italie, pyjamas are good! I shoud sew/buy a new one too. Thanks!

  Lena, thank you. I'm sure soon may days feel better again.

  P.K. you said it so nice!

  Sanctuary, silloin, jos silmäni eivät enää huomaisi kaunista, olisi asiat tosi pahalla tolalla. Ei siis onneksi mitään kauhean vakavaa tämä. Ja on tämä, ikäänkin liittyvää kriiseilyä, kyllä.

  Maijja, sait kuule hymyn vakavuudesta harmaantuneelle naamataululleni tuolla "hurmiottomassa tilassa tekemään jotain aivan sisällötöntä ja merkityksetöntä" -ilmaisullasi. Minä en juuri muuta teekään - siitä tämä kurjuus muunmuassa.

  ReplyDelete