14/05/2009

noa noa


Oikein kiva ilta. Vähän kaupungin humussa kolmen päivän nukkumisen jälkeen. Muistin taas olevani nainen, kun vaihdoin hetkeksi hikiset villasukat hienostelukenkiin. Ei mitään ihmeellistä, kaupallista viihdykettä vain, olin siis Noa Noa:lla kanta-asiakasillassa. Mansikoita tarjoiltiin siellä ja kuohujuomaa myös. 

Kaiken ihanuuden keskeltä ostin vain perustoppeja, kauniin värisiä kylläkin, mutta onhan se nyt vähän tylsää aina ostaa vain järkivaatteita, kun tarjolla olisi vaikka mitä hienouksia. Mutta nuo topit ovat tosi hyviä, minulla onkin niitä jo vaikka kuinka monessa värissä. Sellaista arkea piristävää peruskamaa. Sitähän sitä aina loppujen lopuksi eniten kaipaakin. Värit niissä on aina tosi mieluisat. Tosin yksi mekko olisi ollut oikein nätti, mutta mallista oli minun kokoni loppu. Kaihertamaan jäi sen hieno helma, kangaskin. 

Mutta enemmän kuin ostoskassin täytettä, sain kuitenkin taas pään täyteen väriajatuksia sun muuta inspiraatiota. Parhainta illassa oli kuitenkin
tämä mainio nainen. Oli niin mukava taas tavata! 

11 comments:

 1. looks beautiful.. where is it?

  ReplyDelete
 2. Oeln katsellut NoaNoa:n vaatteita joskus Hollannissa mutta en löytänyt sittenkään oikein mitään. Ainakin silloin tuntui olevan jotenkin liian romanttista mun päälleni. Kieltämättä on hyviä värejä.

  Eikö ole hauskaa että netin ansiosta voi tutustua upeisiin ihmisiin? Viittaan nyt paitsi sinun ja Sanctuaryn tapaamiseen niin myös vaikkapa siihen että tutustuin itse Liiviaan ja onhan näitä monia muita jotka ovat löytäneet ystäviä.

  ReplyDelete
 3. Arjen piristysruiskeet ovat kyllä haluttuja ja syystäkin. Varsinkin pimeinä aikoina pienetkin asiat tuovat vähän valoa harmauteen. Kesällä piristystä tulee jo luonnosta ja iloisista ihmisistä.

  Internetin kautta tutustuu kyllä mitä erilaisimpiin ihmisiin. Sellaisiin, joihin ei ehkä tutustuisi muuten. Eikä välimatkakaan ole este.

  ReplyDelete
 4. Marie, yeah, Noa Noa is is full of beautiful clothes and accessories. That's in Helsinki but Noa Noa is in many European cities, I guess. Sorry for the lack of English text now!

  Violet, Mä olen tutustunut Noa Noaan juuri Hollannissa matkustellessani. Muistan elävästi, un astuin Amsterdamissa Noa Noa:n liikkeeseen, olin kuin taivaassa :) Minullekin monet heidän vaatteistaan ovat pikkuisen liian romanttisia, mutta tykkään heidän kankaistaan ja vaatteiden leikkauksista. Pitsihommelit jätän suosiolla väliin. Oikeastaan voisin sanoa, että tykkään vaikka kuinka romanttisista painokuoseista mutta muuten kaikki hörhellys ei niinkään minua miellytä. Mutta täytyy sanoa, että enemmään saan inspistä Noa Noasta kuin että ostelisin sieltä.

  Se on hauskaa, ja ihmeellsitä, että netin kautta tutustuu mahtaviin ihmisiin! Tästä tutustumisesta olen ihan kauhean iloinen.


  Anna-Kaisa, näin on, arjessa piristeitä tarvitaan. Se voi hyvinkin olla vaikka trikoopaita, kunhan se vain on hyvän värinen :)

  ReplyDelete
 5. Noa Noan vaatteet on ihania, mutta jotenkin liian hienoja. Aina kun olisi kiva mekko niin se on jotain silkkiä, joka menisi minulla heti pilalle. Muutaman ihanan puuvillapuseron olen ostanut. Mutta inspiraatiota sieltä todella saa.

  ReplyDelete
 6. Mäkin katselen Noa Noan vaatteita AINA kun ollaan Tanskassa.. Ehdottomasti lempparikauppoja, vaikka harvoin ostan...

  Iloa sinne!

  ReplyDelete
 7. Minusta Noa Noan vaatteet ja koko brändi on todella kaunis, mutta ei jotenkin vaan minun juttuni. Liian sievää minulle, tarvitsen jotan kolkompaa.

  Ihanat kuvat, oikein hyvää mainosta NoaNoalle!

  ReplyDelete
 8. ah mitä liilan sävyjä...odotan että sireeniaita puhkeaa kukkaan ihan pian! mulla on nyt hempeilykausi, ruusukuviot, pitsit ja lilansävyt kiehtoo silmää kuraisten kumisaappaiden ja harmaiden villasukkien vastapainoksi!

  ReplyDelete
 9. Voi, kun NoaNoa olisi Tampereellakin.

  ReplyDelete
 10. Noa Noa on on edustaa juuri sellaista tyyliä, josta pidän. HArmi vaa, että hinnat ovat opiskelijan kukkarolle aika korkeat! Ehkä syksyllä raaskin ostaa jonkin ihanuuden.

  ReplyDelete
 11. Matroskin, näin on, koreita ovat. Juhliin sieltä lähinnä olen ostanutkin, Ja sitten tietty nää trikoot.

  Anni, ne Tanskan Noa Noa kaupat ovat varmaan ihania!

  Liivia, minäkin tykkään tuollaisista brändeistä, jotka ovat kokonaisuutena jotain... kaunista tai omaperäistä, pah, en osaa järkevästi sanoa. Kokonaisia. Ehkä enemmän tykkään juuri Noa Noa maailmasta, erityisesti heidän katalogeistaan, ja siksi tykkään käydä heidän putiikeissaan. Mutta usein tosiaan vaatteet ovat hitusen liian söpöja jopa minunkin makuuni. Vaikka sulojutuista tykkäänkin.

  Kuvia käsittelin aika tavalla, kun oli niin paha sähkövalo alkuperäisissä. Kiitos.

  Kata, ooh, syreeniaita. Se on unelmalistani kärkipäässä. Täällä, missä nyt asun, niitä on paljon. Vaikka en siis omaa vielä omistakaan, saan silti pian nauttia niistä.

  Merruli, eikö siellä kukaan myy Noa Noaa? No, olisko siinä hyvä syy poiketa Helsingissä!

  Sanna, onhan ne hinnat kyllä. Aleaikaan voisit tehdä löytöjä.

  ReplyDelete