16/05/2009Saturday :: Lauantai


8 comments:

 1. Ihania nuo keltaiset kuvat. Söpö kuonokin siellä vilahtaa =) Kun luin blogiasi läpi niin löysin sieltä ihanan kuvan kirjahyllystä ja vaaleasta tuolista. Sitä olen ihaillut siitä asti. Niin tunnelmallinen kuva, semmoisen nurkkauksen haluaisin kotiinikin.

  ReplyDelete
 2. Wouh!!! Aivan upeat värit.
  Ei edes mitenkään lempisellaiset mutta todistavat että muukin on upeaa.
  En osaa nyt muuta edes sanoa.

  ReplyDelete
 3. Anna-Kaisa, söpö kuono on alkanut haukkua viime päivinä. Enkä tajua, mikä piskiin on mennyt, kun ei se normaalisti paljoa hauku. Vähän tympäsee.

  Enpä olekaan monesti katsellut postauksiani taaksepäin. Pitäis armaan, ei nimittäin hajuakaan, mistä kuvasta on kysymys :)

  Matroskin, niin on!

  Violet, joo ei oo munkaan lempivärit, mutta silti tykkäsin laittaa nuo kuvat esille. Olen nykyään kuvieni kanssa vähän leväperäisempi, "rennompi" tai miten sen nyt sanois. Tuokin ruoanlaittokuva on ihan epätarkka, mutta silti kelpuutin sen tänne, kun siinä oli jotain mukavaa. Ehkä juuri tuo soma käpälä. Kuva muistuttaa mua tuosta kivasta hetkestä, kun nälkä kurni vatsassa, hyvät ystävät oli ympärillä ja herkkua syntyi. Luulen, että se on ihan hyvä juttu itselleni, mutta toivottavasti lukijat eivät tympäänny moiseen rentoiluuni.

  ReplyDelete
 4. Voin tarkentaa :) Kuva on viime vuoden helmikuun 14. päivän postauksessa. ihana!

  ReplyDelete
 5. täällä kovasti tykätään!

  ReplyDelete
 6. beautiful photos! I love the first one especially

  ReplyDelete
 7. Anna-Kaisa, no niin menin itsekin taaksepäin hiukan :)

  Ritva, mukava kuulla!

  Marre, thanksthanks!

  ReplyDelete