27/07/2009

after work

11 comments:

 1. Nuo vaaleanpunaiset rusopajuangervot ovat suosikkejani. Onneksi meillä kasvaa niitä paljon. Ja kauniisti sointuvat yhteen lattian ja laukun kanssa :)
  Töiden jälkeen todella kaipaisi rauhaa ja hiljaisuutta. Lapsiperheessä se on harvinaista herkkua, oikeastaan mahdotonta. Mutta aika aikansa kutakin...

  ReplyDelete
 2. Kuviesi herkkyys ja kauneus viehättää minua. Kerrassaan hurmaavia kuvia, taas, niinkuin jokaisessa postauksessasi.

  ReplyDelete
 3. Majaileeko kassissa ompelukone? Ihanaa, jos ompeluinto on löytämässä takaisin.

  ReplyDelete
 4. hei, melkein samanlainen vihreä ompelukonelaukku mulla, kone vaan ei enää toimi. mutta laukku toimii säilytystilana kun on niin kauniin vihreä. onko sulla kone käytössä?

  ReplyDelete
 5. tilkkutyttö27/07/2009, 22:23

  Kaunista, kaunista! Ihanaa näin kesällä kun vielä töiden jälkeenkin on monta, monta tuntia valoa, lintujen laulua ja lämpöä. Päivät ovat ihan konkreettisestikin pidempiä.

  ReplyDelete
 6. Annika, ai ne on rusopajuangervoja. Tiesin ne vain angervoiksi, muuta en. Kiva tietää perusteellisempikin nimi. Ihania minustakin.

  Minttumaari, kiitos paljon kauniista sanoistasi!

  Merruli, kyllä ompelukonepa hyvinkin. Viikonloppuna vähän suhasin. En mitään hienoa, kokeiluita vain. Tosin tärkeitä nekin.

  kata, kone käytössä, hyvin toimii. Hieno vihreä Husqvarna.

  Tilkkutyttö, niinpä. Minulla vain huono tapa jämähtää töiden jälkeen sisälle, kun olen koiran kanssa pikku lenkin tehnyt. Nyt olimme ulkona syömässä, ihanaa ja piristävää.

  ReplyDelete
 7. Ai vitsit tota punaista lattiaa. Se on niin hieno!

  ReplyDelete
 8. Ilona, juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että punainen lattia muuttuu elokuussa mutaisen harmaan vihreäksi. Siis sellainen on suunnitelma. Toisaalta tuleva loma näyttää myös melkoisen ohjelmoidulta, joten voipi olla, että maalaus siirtyy.

  ReplyDelete
 9. ihan kuin olisit lähdössä matkalle, sellainen tuntu tuli näistä kuvista:) matkalaukku odottamassa valmiina eteisessä kun tulet töistä, keität vielä kupin teetä ja sitten matkaan..

  ReplyDelete
 10. outi, olenkin, sunnuntaina - Espanjaan. Vielä kaksi päivää töitä, ja sitten koittaa vapaus kolmeksi viikoksi. Ihanaa!

  ReplyDelete
 11. So lovely! I adore your photographs!

  ReplyDelete