14/08/2009

the first lunch on my new floorOh my oh, how happy I am with the new painted brighter floor! Finally I feel really contented here in my little nook. Eventually my colours don't argue with the floor - non, au contraire - now the colour of the floor make my favourite colours look so much better. For the glory of pale gray and all the other beautiful colours I made luxorious, colourful chèvre salad and me and my friend enjoyed it on my new lovely floor. Hurrah!

23 comments:

 1. Hyvältää näyttää sekä lounas että lattia :)
  Millä maalilla maalasit lattian ja hioitko vai pesitkö maalipesulla vanhaa maalia?
  Minullakin on piakkoin edessä vanhan lautalattian maalaus ja sen vuoksi kyselen...

  ReplyDelete
 2. Ihana lattialounas! Kyyyllä se sittenkin on hieno tämä vaalea. Ei niin erikoinen kuin se punainen, mutta tarviiko sitä aina ollakaan...
  totta tuo varmaan että tätä vasten esineet korostuvat tai siis niiden omat värit eivät jää jalkoihin.

  ReplyDelete
 3. Ihanko itte maalasit? Mehän juuri maalasimme tänä kesänä mökin lattian, olihan siinäkin puuha vaikka neliöitä vain 25..

  ReplyDelete
 4. Onhan ne valkoiset lattiat tietysti aina ihanat! Niille punaisille vielä heitän kaihoisia ajatuksia, mutta kyllä mä silti ymmärrän sua.

  Lounas näyttää hyvältä. vuohenjuustoako?

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia! Ja onnea uudelle lattialle. Mukavaa, että olet vihdoinkin kotonasi.

  ReplyDelete
 6. On se kaunis! Sekä lattia että lounas :)

  ReplyDelete
 7. Toinen kuva on niin hieno. Nuo korvat siinä ja yks jalka, hyvä perjantaitunnelma, jotenkin vähän levoton. Menevä. Hulvaton. Huvikumpumainen, joo, sitä!

  ReplyDelete
 8. Upealta näyttää tämäkin lattian väri, kieltämättä tuo värimaailma näyttää niin harmoniselta nyt, todella kaunista katseltavaa. Sielulle nannaa :)

  ReplyDelete
 9. suhmura, maali on Tikkurilan Betolux Akva, sillä piti maalata, kun edellinkin maali oli sitä. Tein vain tehokkaan maalipesun, en hionut. Mutta se peseminen ja huuhteleminen oli maalaamiseen nähden hillittömän iso työ.

  violet, eikö :) Ei niin erikoinen kylläkään, muuta erikoisuus ei nyt ihan se olennaisin homma kotonani olekaan. Tuo vaalea on mulle just hyvä.

  Merja, ihan itte!

  Liivia, vuohejuustoa kyllä. Suurta herkkuani. Mä en haikeile punaisten lattioiden perään, en yhtään. Näin on mulle hyvä.

  Outi, kiitos! Juuri nyt en olekaan kotonani. Maalausurakan viimeinen vaihe vaatii poissaoloa - maalasin itseni ulos :) Homma vaan hidastui, kun sohvaa ei saa siirrettyä olohuoneesta toiseen huoneeseen, eikä sitä voi uloskaan viedä. Nyt on olkkari maalattava kahdessa osassa, ja siirrettävä sohva maalatun alan päälle.

  Inka, on on :)

  Ilona, voi kiitos! Tää koko viikko on ollut Huvikumpumainen. Mutta kiva viikko.

  Parolan asema, myös minun sielulleni. Vihdoin koti alkaa vaikuttaa ihan minulta. No joo, seinille jotain ihanaa tapettia veilä tahtoisin, mutta lattia tekee jo paljon.

  ReplyDelete
 10. Oi ihanuutta! Ja valkoisesta lattiasta kyllä makoisasti valo heijastuu ja tila suurenee. Slurps mikä herkkulautanen. Niin ja kiikutin sieltä Ranskan markkinoilta kyllä jotain, on vaan olevinaan niin monta rautaa tulessa, ettei muka kuvailemaankaan meinaa ennättää, mutta pian.

  ReplyDelete
 11. Onpa hyvä että tuli mieluinen muutos, vaikka ne punaisetkin olivat huimat. Salaatti - ah! Herkun näköistä.

  ReplyDelete
 12. Kyll tämä on kaunis (kauniimpi). Onko tuo siis valkoinen vai vaaleanharmaa? Kivat kuvat taas, kuten aina.

  ReplyDelete
 13. Molempi parempi: punaisestakin pidin, mutta tämäkin on kovin kaunis - ehdottomasti seesteisempi vaihtoehto.

  ReplyDelete
 14. Sanctuary, tuota tilan ja korkeuden tunnun suurenemista täällä ihastelen. Niin siinä kuvittelinkin käyvän, mutta nähdessäni sen todellisuudessa, ihastus ja ilo on iso. Kiva odottaa Ranskan tuliaiskuvia. Sitten kun ehdit...

  maijja, kyllä tosiaan muutos on mieluinen. Minulle ei koskaan ole ollut näin ihanaa lattiaa! Sekin tekee asiasta niin kivan.

  Pellon pientareella, ihan tosi vaalean harmaa. Kauniimpi on.

  Merruli, minäkin tavallaan pidin punaisesta. Jos se olisi ollut jossain muualla kuin minun kodissani olisin voinut huokaista ihastuksesta. Minun värimakuni on niin tyyni ja kalvakka, että punainen lattia huuteli yksinäisyyttään täällä. Eikä se ollut minun tavaroilleni hyvä tausta.

  ReplyDelete
 15. Ihanat kuvat! Jäin katsomaan pitkäksi aikaa. Olisi mullakin tuollainen lattia ja tuollainen lounas!

  ReplyDelete
 16. Ihana! Ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen lopputulos. Vaikka joutuisikin maalatuksi ulos omasta kodistaan.

  ReplyDelete
 17. Valkeat lattialaudat ovat ehkä kuitenkin kaikkein kauneimmat, niin raikkaat ja puhtaat. Ja lounas näyttää aivan mahtavalta. Onko tuo kenties kreikkalaista jogurttia? (Onneksi söin juuri ruisleipää, muuten tulisi nälkä...)

  ReplyDelete
 18. 14a4:n Hanna, kiitos. Tosi mukava, kun jätit kommentin, niin löysin hienon blogisi!

  Anniina, on kyllä vaivan arvoinen. Ihan pian lähtee viimeiset siveltimenvedot, kunhan vielä hiukan odotan :) Sitten ulos ja J&J:lle nukkumaan.

  scaredy-cat, niin ovatkin, raikkaat. Ja ihanan maitomaiset. Keltainen sohva näyttää hienolta vaaleaa taustaa vasten, se oikein piirtyy.

  Kreikkalaista jogurttiahan se. Tykkään Lidl:n jogurtista.

  ReplyDelete
 19. The images you post, of your home, your food, et al, are works of art...a feast for the eyes...I enjoy them so much.

  ReplyDelete
 20. Yhtä hyvää oli lounas miltä näyttikin :) Erityisen hyvältä se maistui vastamaalatun lattian päältä. Lattiasta tulee niin hieno että omaankin päähän on pesiytynyt hulluja lattianmaalaussuunnitelmia. Kiitos jälleen, tulee ihan etuoikeutettu olo kun on päässyt maistelemaan niin useasti täällä kuvissa vilahtaneita herkkuaterioita. Vähän kuin seikkailisi hyvän kirjan sivuhahmona ;)

  ReplyDelete
 21. Dinah Soar, thanks for your feast-comment :) it's lovely!!

  Jenny, "naapurin" etuoikeus, punasukkanaapurin :) Minulla puolestaan on hyvin hyvin kiitollinen olo kaikesta avustanne. Hullut lattianmaalaussuunnitelmat käytäntöön - olen ehdottoman tyytyväinen ratkaisuuni.

  ReplyDelete
 22. Oh so wonderful! You have great taste!

  ReplyDelete
 23. Your floor looks beautiful! Did you sand it down first? I really want to do the same with my floorboards because at the moment they are very orange and have been varnished. What do you recommend?
  I love your blog - your pictures are always so interesting.

  ReplyDelete