12/08/2009

tangiers - mint teaWhat a stunning place Tangiers was! Charming, exciting, beautiful, confusing, inspiring, worn-out... Hard to describe, it's absolutely the place to see and experience. I think I lost a little piece of my heart to Morocco and medina of Tangiers. People there were so kind, and what was nice, skilled in languages. And, by the way Tangiers is Tanja in Berber and Arabic, I learned there. 

6 comments:

 1. Nyt päästiin meikäläisen väreihin. Olen jo jonkin aikaa epäillytkin, että Marokko voisi olla kova sana.

  ReplyDelete
 2. Outin tavoin ajattelin heti että nyt ollaan minun väreissäni.
  Mites muuten, tiedän että siellä ranskaa puhutaan mutta miten yleisesti, mitä luulet?

  Oi voi minttutee...Sain sitä ensimmäisen kerran elämässäni juoda silloin 11-vuotiaana (ed. kommenttilootassa kerron matkasta)ja sen muistan että olin iloinen kun siihen sai, suorastaan PITI panna niin paljon sokeria! KOtona äiti aina yritti rajoittaa minun neljää, viittä lusikkaani...

  ReplyDelete
 3. Outi, kivaa! Epäilyksesi osui varsin oikeaan :) Ja juu, nämä ovat myös niitä "minun värejäni", mutta ihanaa oli ihastua myös niihin lämpiminä hohtaviin.

  Violet, me olimme vain Tangerissa, jossa puhuttiin tietty arabiaa sekä ranskaa ja espanjaa, englantiakin. Matkaopas kertoi meille, että juuri Tangerissa osaavat espanjaa jopa vähän enemmän kuin ranskaa. Mutta kaiken kaikkiaan ihmiset tuolla olivat ällistyttävän kielitaitoisia, ja halukkaita kommunoikoimaan vaikka millä kielellä. Monet kertoivat jonkun sukulaisensa muuttaneen Pohjoismaihin, Ruotsiin lähinnä, ja osasivat myös joitain sanoja ruotsia, ja ylpeinä esittelivät taitojaan. Meitä nauratti.

  Minttuteestä minä en taas tykkää laisinkaan sen makeuden vuoksi, mutta sain ihanaa minttuteetä yhden mattokaupan aikana, kun sain valita sokerittoman version. Ja mattokin lähti mukaan. Voi, se oli hauska kokemus!

  ReplyDelete
 4. Oh, mitä kuvia..
  Mä olen täällä ihan pakahtua! Reissukuume iskee väistämättä vaikka vasta just laski oikea kuume jonka onnistuin nappaamaan reissusta mukaan. :D
  Marokko iskeytyi juuri reissulistan kärkipäähän. ;)

  ReplyDelete
 5. Yhdyn edellisiin kommentteihin; Marokko kiilasi minunkin matkustuslistalla juuri melko korkealle! Ihania tunnelmakuvia.

  ReplyDelete
 6. Sanna, eikun reissua sit vaan varaamaan!

  Anniina, minähän voisinkin alkaa pyytämään provikkaa joltain Marokon matkailunkeskukselta, kun matkakuumetta niin nostatan ;) Kiitos sinullekin!

  ReplyDelete